• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızla aranız nasıl ?

Kaynana gelinini alır karşısına
''bak kızım benim üç türlü halim var
Gülü gögsüme taktıgımda çok sininrliyim,
koluma taktıgımda orta, sacıma taktıgımda çok iyiyim...
SIRA geline gelir ''bak Anne benim bir halim var.
Sigaramı yakarım baçak baçak üstüne atarım sen
gülü g---t..nede taksan ben bildigimi yaparım..

kaydirigubbakcemile3---kaydirigubbakcemile3

AY GÜLMEKTEN KARNIM AĞRIDI :roflol::roflol::roflol:

fıkra benide eşimi de güldürdü:)
flört döneminde kendisiye münsebetimiz pek tatlıydı.beni pek sever hediyeler boğardı.sözlendik sevgisi azaldı hediyeler kesildi görüşme sayısı yarıya düştü.nişandan sonra düğüne kadar ailemle hiç görüşmedi salonu 8 ay önce tutmamıza rağmen düğüne 1 ay kala haberi oldu.nikahımda yanımızda değildi.oğluyla ilgilnmesini söylediğimde bana akıl vermeye kalktı tartıştık.düğünden sonra tatlı komşu olduk uzaktan uzağa görüşmeler başladı Allah'ıma dualar ettim bana muhtaç atmesin diye nişanlıyken yaptıklarını unutamam başına kakarım diye 1 yıllık evliyken onun yanına taşındık ilk 2 ayı berbattı iyice nefret ettim sonra büyük bir patlama ve normale döndük.patavatsızdır ne dediğini bilmez.lafı nerey gider anlamaz. ama şimdilik iyi gibiyiz.

kırgınlıklarım, kızgınlıklarım çok çok fazla.
art niyetli davranışlarına çok denk geldim. hoşuma gitmeyen çok yönü var.
anne olduğu için saygım var sadece...
sevgim yok, nefretim yok.
çok fazla problem yaşattı evliliğimizde. biraz sabır, biraz mücadele ile sonunda çözüm bulduk.

allaha şükür çok iyi allah onun eksikliğini gösdtermisin

içerik nedeniyle konunuz "İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden" bölümüne taşınmıştır
editör arkadaşımın da bilgisine

ben de yaklaşık 6 aydır evliyim.kaynanam çok iyi bir insan evlatlarını da çok iyi yetiştirmiş bir annedir.şimdiye kadar aramızda hiç bir sorunumuz olmadı.kaydirigubbakcemile5

:1hug:Kayınvalidemi çok seviyorum.En az kendi annem kadar iyidir ve sever beni.Çok düşüncelidir.Seni seviyorum canım annem:)

kızlar bu iyi kaynanalar nerde bulunur yahu 2,5 yıllık evliyim eşimle bir yıl da nişanlı kaldık nişanlıyken bu kadar kötü değildi aramız şimdi ise çok yakın mesafe de olmamıza rağmen bayramdan bayrama ancak görüşüyoruz çok enterasan biri
düğünümüzden beri ailemle görüşmüyor eltimin ailesiyle de arası kötü onca tarlası toprağı var iki oğlu da kiracı üç kuruşun hesabını yapıyor maalesef. malı da parası da çok kıymetli bahçesinden iki domatese ortalığı yıkıyor Allah onu bana muhtaç etmesin ONDAN NEFRET EDıYORUM ohhhhhhhhh be rahatladım

kaynanamla ve eşimin ailesiyle görüşmüyorum aşağı katta oturur evimizi dinler .sürekli ağlaşıp dedikodumuzu yapar .sanki eşimi o doğurmamış.tiyatrocu olsaymış diye düşünüyorum bazen .
şeytan görsün yüzünü kaydirigubbakcemile

kayınvalidem uzakta oyüzden fazla görüşmüyoruz!eşimle aramı bozmasında herkes yerinde nasıl istiyosa öyle yaşasın :)))

Son düzenleme:
allaha şükür çok tatlı,şeker gibi bir kayınvalidem var,
kendi annem kadar çok severim.
kayınpederim de ona keza
...

Son düzenleme:
anlatılmaz yaşanır,ne zaman bişe olsa,ben veya bir başkası yalanını ortaya çıkarsın hemen ayılıp bayılıyor.hayatı yalan resmen. söz verir ,konuşulur tamam böyle olacak der ,sonrada ben öyle demedim sen yanlış anlamışsın der,bide hiç Allah'dan korkmadan çocuklarının üzerine yemin eder.Allah'dan eşim huyunu biliyorda aramızda bir sorun çıkmıyor.

benide oglunuda istemiyomus sözleri aynen söyle
gecdim ben kizdanda gecdim gelindende(o ben oluyorum)
gecdim ben oglandanda gecdim(esim)
cocukda istemem torunda(o da kizim oluyo)
ayrica benim icin yalan yalnis konusmalar saga sola
o sag ben selamet
konusmuyorum görüsmüyorum
gerekmedigi sürece
gerekiyosada saygimdan elini öpüyorum okadar
esim kararima saygi duyuyo saolsun ama kalkipta ne cvp verdim ne ters bi laf söyledim ne sesimi yükseltim allaha haval etdim
esimede isi düsünce oglu oluyo isi bitince eyvallah etmiyo :)

herseye ragmen büyüklügümü yaptim ve ilk adimi attim gecen ay
yavas yavas görüsüyo ve konusuyoruz birbirimizle
oda eski konulara girmiyo bende acmiyorum
ölümlü dünya üzerimde hakki varsa eninde sonunda helal etmesini isterim cünkü
su iki günlük dünyada neyi paylasmicamki onunla
kayinpederim bana cok düskün saolsun ben kaynanama yaklasdikca adamin yüzünde güller aciyo
cani saolsun sonucda oglunu dogurmus büyütmüs bana teslim etmis

dilerimki kaynanalarla aralarimiz hep iyi olsun:Saruboceq:

tekrar yazmak istedim..
süper süper süperrr:nazar:
çünkü ben çok iyim..çünkü o çok iyi..:lepi:
çünkü ikimizde iyiz..sositososito

Back
X