• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızla aranız nasıl ?

karnımdakı bebege beddua edecek kadar asagalık bı ınsan
benden uzak cehenneme direk allahın belası lanet:mymeka:

aslında ıyı bır kadıns ayılır ama
kısılıklarımız asla ama asla uyusmuyorrrrrr bazen cok garıbıme gıdıyor

cok iyi bir insan.. haddinden fazla iyi....ama kendisini cok ezdiriyor cok iyimser sanki bir melek....buda benim garibime gidiyor...kadin dedigin biraz cadi olmali...kaydirigubbakcemile4

gecen gıtmıs lcw ne var yok toplamıs ayırttmıs yaaaaa tamam gıyın suslen dıonda bır sor oglunun parası varmı komsularını topladı hadı gıtcez bızde gıttık begenmem kesın zevklerımız uymusyor cunku ama ıste komsuları alalhan genc guzel seyelr begenmısler eeeee o kadar komsunun yanında esım alamayız paramız yok dıyemeyegıne gore almak zorunda kaldım 120 yt tuttu ya hıc ama hıc sormuyo yaaaaaaaaaa delı etcek bu halı benııııııı bır gun patlıyacam kotu olcak

aman baklavacım cok sanslısın.cadıyı napacan aman...

haklisin..ama allah herkeze hayirli evlatlar gelinler damatlar nasip etsin...kayinvalidemle yasamiyorum ama görümcem durumunu anlattigi zaman cok üzülüyorum...gerci bu sene izine gittigimdede gördüm durumunu...eltim ve oglu cok eziyorlar kadincagizi...bizim elimizdende gelen birsey yok...elimizden gelse almanyaya yanimiza alacagiz...

ya sorma.uzuldum kadına sımdı.bende cok severım kayınvalıdeyı.ılk zamanlar bana cok cektırdı ama olsun.eltımle oturucak ustumuzde.ama orda rahat edemezse alır yanıma bakarım.hıc de gocunmam.hem sevaptır.hatasınıanladı coktan da bıraz gec kaldı...

aslında benım kayınvalıdem kotu bırı degıl ama cok patavatsız bı laf soylerken nereye varacak dıye hıc dusunmez bır cok defa benı kırmıstır ama ben ona pek bellı etmıyorum sonuca esımın annesı dıye.ama kırılıyorum tabı allahtan esım annesının o huyunu bılıyorda bana destek oluyor sen alttan al dıyor bende oyle yapıyorum zaten asla saygısızlık etmem cunku oyle yetıstırılmedım yanı agzıma laf gelıyor ama susuyorum ama cokta samımı olamıyorum ıstesemde cunku daha nısanlıyken bıle benı cok kırdı evıme cok sık gelmez bıze hıc karısmaz ama dedımya lafınını bılmeden konusuyor olsun ben yinede hem eşinin annesi olduğundan hemde yaşına hürmetten susuyorum...
çünkü bir gün bende erkek evlat sahibi olabilirim..

haha aynen benim kayinvalidem de ayni yaa bu kadar benzerlik olmaz ... :-) oda senin kaynanan gibi gereksiz gereksiz konusuyor bazen hatam oldunda birde laf sokmasi yok mu beni deli ediyor resmen yaa susuyorum napiyim esime söylüyorum söylmekle onuda huzursuz ediyorum oda bana destek oluyor annem iste napiyim fln napa bilirim diyor sen alltan al bosver orali olma gibi seyler... Ama hic icimden gelmiyor oraya gitmek ... genelikle zaten esimler giderim ...!!

benim kaynanam melek gibi kadındır.annemden ayırt etmem çok severim kendisini.oğlundan önce beni tutar.hatta eşime yeni evlendiğimizde bu kızı üzersen sana hakkımı helal etmem dedi.hangi anne der oğluna öyle bişey.ben nasıl sevmem böyle bir insanı

benim kaynanacımda çok iyi bir kadıncağızdır.
12 yıl oldu evleneli bu güne kadar bir kerecik bile kırmamıştır beni.
bana öz kızıymışım gibi davranır çokta sever beni tabi bende onu

hı sevmem hıcde svemıyecegım cunku cok dengesız bırıııııı hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gecen geldı komsusuyla bana ole konusuyor hastaneye gıttım trıot cıktım neyse bırazda kılom var demesınmı komsu aramızda kalsında bunun sısman dıye cocugu olmuyo dıyeeeeeeeeee oldurmek geldı ıcımdem

kaynanasını sevenlere iyi diyenlere imreniyorum ya kıskanıyorum resmen kaydirigubbakcemile3 ben hiç sevmem hatta nefret ederim ama hergün görmek gibi bi mecburiyetim var aynı apartmandayız (maalesef)... bi insanın içinden hiç iyi bişey geçmezmi bizimkinin aklında hep fenalık nerden bi açık yakalasa nasıl laf soksa nasıl kızdırsa acaba.. sevmiyorum sevmiycem bana ve aileme yaptıklarını asla unutmuycam :oklava::oklava:

arkdslar kayinvaldem saolsun hayatimi mahvetmekte birebirdir benim esimle hikayem internetlere konu oldu ama ben hic sanmaydimki bigun kayinvaldemin benm tertemiz askimi sevgimi bitirecegini 55 yasindaki bi kadin,60 yasindaki bir adam,32 yasindaki esim ve 19 yasinda 1cocuk annesi ben ....benden ne istiyorlar?ne bu cektigimmm onlar yuzunden cocugum erken dunyayA geldi ona degil bana olan oldu ama hala nasibini almadilar yardim edin bana ne yapicm bennnn....

Herseye burnunu sokmasa, bencil olmasa,iyi olacak ama bir türlü bu huylarindan vazgecmiyor buda beni hasta ediyor.......

Kayınvalidem hayatta değil.Hiç tanımadım kendisini.Ama şunu çok iyi biliyorumki eşim annesine çok düşkünmüş annesiyle değil belki eşimle sorun yaşardık.

Back
X