Kaynanasına gıcık olanlar veya nefret edenler..

aY canım benim yaaa....kız delimisin ..yani ne gerek var iyilik meleği olmaya kusura bakmada yani.....sen Allah korusun onun yüzünden veya durduk yere böle olsan o sana ne derdi.......oh olsun gebersin derdi emin ol....kusura bakmada.............................herkes dünyayay 1 defa geliyo ömür gidiyoooo....yaşamana bak....4 gelini daha varmış herkes sırayla baksın...ayrıca kızına ne olyo asıl onun bakması lazım........................

benimki en son kavgamızda bir beddualar ediyo duysan adi kkkkkkkkkkkkkkkk Allah ne dua ediyosa kendi ve kızına döndersin işşallh bunlara iyilik yaramaz

Ahhhh bilsem böle adiiiiiiiii kkkkkkkkkkkkkkkk olduklarını kabul edermiydim hiç......bi kere bana tam 3 hafta aynı şeyi ...heralde mahsus deli etmek için yaptı...bilmiom....bilmediğim bişeyin kapağını tam 3 hafta....nerde o kapak ...ne yaptın...niye attın....her işten geldiğimde ama ...bende her defasında ...valla bilmiyom dedim....en son dayanamadım evde eşim yoktu...neyse posta kutusundanda kredi kartı borç bildirim zarfı gelmiş aldım onu çıktım eve.....bu gene aynen ...yemeğe oturmamla başladı...o kapak nerde naptın...ya zaten yogunum ......ya tamam dedim ...bilmiom hangi kapaksa....sen merak etme....işterse 1 milyar olsun sana alırım merak etme dedim.....ne derse beğenirsiniz yok onu kızım aldı o değerli.........şalter bi attı bende ....yeterrrrrrrrrrrrr diye bi bağırdım yeter be zıkkım ettin yemeği yaşamayı dedim...zaten saldırmaya hazır oda ...ağzına gelen bütün küfür ve hakaretleri ediyooooo......sonra eşim geldi ....ne oluyo dedi....ne dedi biliyomusunuz....oğğğğluuum bu bi zarfla geldi bilmiyom....sonra bana saldırdı.......eşim ne zarfı dedi getirdim bende bu dedim ktredi kart borç bildirim zarfı ...........

ya daha nelerrrr nelerrrr

YORUM YAPARMISINIZ ...............bende bi hata varmı.....

kızlar, çok kötü bir başlık olmuş. siz de kaynana olucaksınız. inanın insan yaptığı kötülüğü farkedemiyor. yarın bir gün gelinlerinize, damatlarınıza size göre iyi gelen kötülükler yapabilirsiniz. yerinizde olsam Allaha havale ederdim. çok günah. ama yine de siz bilirsiniz tabi

benim annemin de kayınvalide olduğunu düşündüğüm zaman böyle düşünmek oldukça bozuk bir davranış gibi geldi bana . insanları anlamak birlikkte yaşamayı öğrenmek ve mutlu olmayı yakalamak için çalışmak nefret duygusundan daha önmeli değil mi.

Canım keşke dediğiniz gibi olsa her şey malesef güllük gülistanlık olmuyo......................................keşke dediğiniz gibi olsa....ama yazdığım yazıyı okuduysanız tam 3 hafta saçma sapan bir kapak için ne yaptığını maksat kapak deil huzursuzluk vermek.......ve bu en basiti...............

bana ikide bir komşuların senin ne mal olduğunu bilir falan dedi giderken ki ben buraya daha yeni taşındım......ve kendisinin memlektine gittiğimizde 40 yıllık karşı komşusu ....bi durum vardı kendi evini kiraya verme gibi...işte bi anahtarmı kilitmi neyse....eşim dediki ya aldınızmı siz o kilidi dedi....ve onun o komşusu yoooook oğlum biz almayız senin annen kavgacı korkarız demişti hiç unutmam ....bide brn geçimsiz kavgacı durumuna düşürüyo beni........evet benim annemde kaynana ama gerçekten bir melek kadar iyi bir kadın ve gelinimiz ya ne gelini kardeşimiz o bizi çooook seviyor biz de onu ve ben de görümceyim....belirteyim.....iki günde bir telefonlaşırız....benim görümcem 1 defa bile aramamıştır beni 6 yıldır.....anne kız düşman gibiler bana ve ben gerçekten nedenini bilmiyorum.....keşke oğlunu öbürüde kardeşini paylaşamıyosa evlendirmeselerdi......

ya lütfen yani .çoooooook saçmalamışsınız.....ben yani bizler ...mutlu huzurlu olmak istemiyormuyuz...delimiyiz durduk yere böle saçmalayalım durduk yere.......insanlar huzur vermiyo ne yapalım zorla sataşıyo.......oğlunu kıskanıyo....ne yapayım yani o zaman evlendirmiyceksiniz oğlunuzu ...yakmayacaksınız başımızı ...bizede yazık deilmi yaaa....bizimde annemiz var onlarda üzülüp ağlıyo durumumuza.....onlarda bizi ne zorluklarla büyütmüşler....yazık deilmi
benim anneme ...benim bu evliliğimde kaynana meselesinden kadın hep üzülüyo.....sizlerin kızları yokmu....bu şekilde yazanlara
TEK DİYECEĞİM ALLAH SİZİN KIZLARINIZADA YAŞATSIN BU DURUMU..................HORLAN KÜFÜR YE KABULLENMEsinler hiç bi zaman seni SIKIKNTI ÇEK.....VE EEEE SEN DE KAYNANA OLCAN.....LAFMI ŞİMDİ DEDİĞİNİZ .............

bi kavgamızda kadın ....o kadın bana ne dedi biliyomusun......vurcak eline geçirse......ben artık koşarak kapıya gittim çantamı aldım çıktım ......oda koşuyo hızını alamadı...merdivenlerden hızlı iniyorum....bağırarak oğlum senin a.........a muhtaç deiiiil diye bağırıyo yazamadım ben asla küfürbaz biri deilim.......bu kadının ağzı çok bozuk......ya o kelimeyi dediğinde merdivenlerde bayılcaktım nerdeyse.....yani mahsus bağırdı beni komşulara rezil etmek için yaptı.............

benimde aynı sorun kaynanam evde hiç konuşmaz dışarıda millete iyi görünmek için neler neler yapar.doğum yaptım annemde kalıyordum 20 gün bebeği görmeye gelmedi.bebeğe alışveriş yapılacak doğmadan önce bizimle gelip almadı.bana sana bilezik takcam dedi getirdi bebeğe taktı.ki ben takmadan önce ben bebeğe bilezik takmam demiştim.bebek arabası alacaktı almadı.hep dedi annen bebek odası hyapacak mı diye(ben oda yapmak istemiyordum)ama annem yinede oda yaptı.geldi gördü bir laf bile etmedi.bana söyleceklerini hep eşime söylerdi eşimde bana söylerdi annesinede derdi bana söyleme kendisine söyle diye söylemezdi.yine bir gün kaynanamdayız evimize döncez öteki odaya gittim arkamdan eşime beni öpmedi demiş eşimde bana söyleme dedi kendine söyle dedi.geldim ısrarla söyle demesine rağmen ben dedim bana söyle diye söyledi zaten doluymuş kavga ettik çıktık.konuşmuyoruz konuşmayacağımda.3 yıllık evliyim bir mutlu olamadım bu kadın yüzünden.kadın annamin parasına bile laf etti yani okadar.işte böyle bende paylaşmak istedim..

canım ..........benim yazılarımı okuduysan sana tek bişey diyeceğim......kaynanan sana bi gün bu tarz küfürleri ederse........ve hattta olay başka kendisi başka bişeyle seni itham edecek kadar yılanlık yapsa kocanla aranı bozmak maksadıyla......kendi kızını övüp seni yerin dibine soksa ............veeeee ben sana ...ay kardeş ne var yani kaynanan sana böle demişse.....ne bozuk davranış dermisin......cevaplarsan sevinirim......

umarım kaynanala birlikte yaşamayı öğrenir küfürlerini yutar seni itham etmesini...namusuna dil uzatmasını hazmeder mutluluğu yakalarsın....nefret duygusundan daha önemli deilmi......canıııııım

bana baksana sen .....şimdi profiline baktım ne çok gizlemişsin kendini sen böle.........sen kaynanamısın yoksa........iyileri annelerimizi çek aradan....çoğu adinin tekidir.....sen böle işlere o burnunu sokma bence.....................
Koparırlar ....bak diyim ben sana

nefret de insani bir duygu... ben de kaynanamdan nefret ediyorum... sadece eşimi doğurup yetiştirmiş olması benim onun sevmemi sağlamaya yetmiyor. ki çoğu zaman ben onun kendi oğlunu sevdiğine bile inanamıyorum.ama ailece tüm yaptıklarına rağmen 3 yıldır karşısına geçip birtek kötü söz söylemedim, olumsuz bir tavır takınmadım. müsaade edin de bari nefret edebileyim...

Katılıyorum katılıyorum katılıyorum..................hemde sonuna kadar

allah bunun gibileri bidiği gibi yapsın.....................

Ne vardı bizide evlatları gibi görseler ne vardı yaniii.....bi yerleri mi eksilirdiiii...................biz elini 1 uzatana bin gideriz......ama nerdeeeeee

katılıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

bizde insanızzzzzzzzzzzzzzzzzzz................neden dışlanıyoruuuuuuuuuuuuuuzzzz

o zaman oğullarınızı evlendirmeyiiiiin...

Başımızı yakmayıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

ne günahııııııııım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne günahııııııııım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…