- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta söyleselerdi ya bunu uyanık paragözler. Bende şimdi kıyametleri kopartarak taşındım evlerinden başlarına çalsınlar. Çıktığımın haftasına eve taşındılar. Bebeğime annem baktığı için anneme yakın ev tuttum. Bide hasetleniyor annesinin dibine gitti diye. Kaçırmasaydın be zalim.
Yok artık Şoka girdim resmen!!!Ben ocak ayında evlendim yurt dışına gittim ailem istanbulda kayinvalidemler iç anadoluda bi köyde yasiyolar nişana kayinbabam gelmedi bi kayinvalidem geldi kayinbabami düğünde gördüm evlendik gece otelde kaldık ertesi günde uçağımız vardı yurtdışına gittik. Eşimin izni Eylül ayindaydi ben eylülü bekleyemedim temmuzda istanbula ailemin yanına geldim çok özlemiştim ailemi kayinvalidem hergün arayıp köye gel burda laf ediyorlar diyip durdu eşim gelince gelecez anne dedim gitmek istemedim çünkü kimseyi tanımıyorum eşim yok yanımda eşimin gelmesini bekledim neyse eşim eylülün sonunda geldi ve hemen köye gittik kayinbabam ve bekar görümcem bizi almaya geldiler bosandiniz sandık köyde herkes bunu konuşuyor dediler neyse eve geldik kayinvalidem yatıyor hiç yemek hazırlığı yok yatak hazirlanmamis eşim acıktım ben dedi sucuklu yumurta yaptılar yere sofra kurup sadece küçük bi tavada sucuklu yumurta başka bişey yok ertesi gün kahvaltı hazırlamaya mutfağa girdim beni çıkardılar 2 dilim peynir 2 dilim salam 3-4 tane zeytin bir tane yumurta vardı hiç yemeden kalktım bulaşık yikiyorum çeşmeye kıl gibi kısıp gitti kv akşam yemeklerinde makarna bi gün çorba başka bişey yok 5 gün oldu böyle geçti kurban bayrami geldi büyük görümcem ziyarete gelecekti ona manti açtılar köfte yuvarladilar pilav çeşit çeşit yemekler mezeler görümcem geldi yemek hazirladilar sinirimden hiç bişey yiyemedim kv bi kova et hazırladı mangalda yapalım diye dedenize bayramci gidin dediler biz eşimle dedesine bayramci gittik biz gelene kadar eti yapıp yemişler ve hiç bırakmamışlar bize oğlun yurt dışından geliyor ona bari biraksaydiniz yada bizim gelmemizi bekleseydiniz böyle terbiyesizlik görmedim bende çok severdim eti.. Ben daha fazla dayanamadım gitmek istedim bi otele tatile gittik bir hafta sonrada istanbula geldik ordanda yurtdışı![]()