Kaynanasını seven var mı?

namze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
79
0
86
İstanbul
arkadaşlar etrafımdaki kaynanaları gördükçe burdaki kaynanalarla ilgili yazıları okudukca çok şükrediyorum benim kaynanam çok iyidir allah ondan razı olsun beni hiç üzmedi kaynanasını seven varmı benim gibi?yoksa herkes şikayetçi mi kaynanasından?
bu konu daha önce açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

ya gerçekten seviyosun yani maaşallah ne deyim :) yani hiç mi aranızda kırgınlık olmadı ya da hiç karışmaz mı size? ya da karışır da sen mi aldırmazsın??

ya gerçekten seviyosun yani maaşallah ne deyim :) yani hiç mi aranızda kırgınlık olmadı ya da hiç karışmaz mı size? ya da karışır da sen mi aldırmazsın??

evet canım gerçekten seviyorum aramızda hiç kırgınlık olmadı ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gideriz onlar gelir 2 kere ev taşıdık ikisindede geldiler yardım ettiler bana geldigindede hiç durmaz yemek yapar temizlik yapar bana hediyeler alır iyi anlaşıyoruz çok şükür ama herşey karşılıklı bende onlara iyi davranırım kayınpederimlle kayınvalideme

ben de severim kaynanamı aynen hediye alır yardım eder hep beni tutar hep yiyecek gönderir benim yapamadığım gelecwğim zaman bana göre ayarlar yemeği bazı şeylri yiyemiyorum diye allah razı olsun ağzımızın tadı bozulmasın inşallah kısmet işi diye düşünüyorum kaynana işini

kaydirigubbakcemile5henüz ewlenmedim yakında nişanlanıcam ama kaynanmla çok kez bir ortamda bulundum bugüne kadar hiç kaynanalık yapmadı. hiç yapmıcağı anlamına gelmez tabi ama ben seviyorum kaynanamı.
:1hug:​

ne mutlu sana..şanslısın bu konuda.
saygıda kusur etmem..
ama sevmiyorum,sevemiyorum...benneyaptımki

okadar çok seviyorumkiii... tabiki kendi annemden çok değil ama arasıra sarılır öperiz birbirimizi annem seni çok seviyorum derim o da bana bende seni kuzum der tatlı kızım benim der eşimde kıskanır :)

8 yıllık evliyimbende kaynana 1 değil 2 bir gün huzur vermedi ler en son geçtiğimiz hafta sonu üzdüler beni hemde ne üzmek üstelikte hamileyim allahtan canım eşim bana bişiy bırakmıyor pek güzel savunuyor beni
son 2 yıldır hiiiiç ama hiç sevmiyorum daha önceleri çok sabredip affettim ama bende insanım offff neyse uzadıda uzadı konu deşmeyin yaramısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece eşimin annesi olduğundan dolayı saygı duyuyorum ama sevmeye gelince işşş gram sevgim yok o kadına hatta içimde nefret bile var

bende severim kaynanamı hatta özlerim kızlar valla şaka değil.hani iş yaptığından yardım ettiğinden falan değilde kızı gibi davranır sağlığımı önemser.tatlı dillidir 4 yıldır hiç olumsuz bişey yaşamdık

bn severim ama sağolsun çok tuhaftır kendisi evine gittimde ş yaptırmaz yemek verir ne isteem al senin olsun der sık sık gelip rahatsız etmez ama laf sokar ve işk zamanlar beni bişiler yapmaya zorluyordu yok şu akrabamı ara şuna git falan baktı olmyo bıraktı çok severmiyim seerim özler miyim bana iyi davrandıgı dönemlerde evet gerçi ben evin kızıymısım ilk göz ağrısıymısım yerimi kime alamazmıs falan ama

bende seviyorum kayınvalidemi
hergün mutlaka görüşürüz telefonlada olsa.bazen günde 2 3 ü bile bulduğu olur..
evinde de çok rahatımdır.kendi evim gibi davranmak çok önemli benim için
biz evlendiğimizden bu yana haftada 2 gün en az orda kalırız..o 2 günde birlikte dışarı çıkar,alışveriş yaparız..yada yürürüz..
Allahım nazardan saklasın:Saruboceq:

sevemiyorum sevemiyorum sevemiyorum....kaynanalıkta yapmıyor ama gönül alma,gönlü hoş tutma hiçbirşey bilmiyor..saf ağayına,bilmiyor ayağına yatıyor...karşılaştırmak istemem ama hiç annem babam gibi davranmıyorlar...neyse anlatmayayım hoş değil...sevenlere ne mutlu...aman benden uzak olsun,iyi olsunlar bize bulaşmasınlar başka birşey istemiyorum

benim kayınvaldem biz 2 yıllık nişanlıyken vefat etti. hastanede kollarımda can verdi.

o kadar çok severdik ki biz birbirimizi, 2 tane eltim var bayılırlardı bizim öpüşüp koklaşmamıza.

eşimle tartıştığımızda bile her zaman benim yanımda oldu. hep kendi oğluna kızdı.

hep içimdedir eksikliği. keşke hayatta olsaydı başımın üzerinde taşısaydın derim her zaman

evet canım bende kaynanmı sevıyorum saolsun cok ıyı gecınıyoruzz 11 aylık evlıyım ve herhangı sorunumuz yok benım arkadasımız gıbıyızz allah herkezı yerınde mutlu etsın ınsallah

severim ben kayinvaldemi
hiç bir sorunumuz yok, nişanlılık dönemimde olmuştu ufak tefek olaylar geçti gitti, ozamanlarda kaldı benimde elbet hatalarım olmuştur
birbirimize karşı herzaman saygılıyız ve aramızdaki mesafeyi koruyoruz
ne çok samimiyet ne çok resmiyet var aramızda böylesi ikimiz içinde en güzeli ikimizde memnunuz halimizden

kızlar ben kaynanamı seviyorum şuan nişanlıyım ama hiç bi zararı yok beni onlara gidince rahat edeyim mutlu olayım diye elniden geleni yapıyor:)) sadece o değil görümcelerimde aynı şekildee:)))

bende seviyorum kayınvalidemi o da beni sevdiğini idda ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…