hımm ozaman ayrı şehirlerdesiniz diye sorn olmuyo valla benim eltim ikinci kaynanam valala ne yalan söylim eltimdende kaynanamdanda korkyrum ikisde cok tehlikeliler. cok sinir olyorum bazen onlara hatta suan kaynanamla küsüs 15 gündür aramıyorum cünkü çok kırgınım ona..aramayıda düşünmüyorum
valla iyi yapıyosun bunlara susmaya gelmez...bi ses çıkarmadın ya hep daha fazlası daha fazlası...benimkilerde laf ederlerdi umursamazdım bi gün annene fazla gitme dedi o zaman dur dedim bana laf etse umursamam ama ailem işin içine girince işin rengi değişti...şimdi bana bişey demiyo kocama şikayet ediyo oda lafı yapıştırıyo tabiii.şimdiki savunmasıda evlenmeden oğlum böyle değildi evlenince değişti...artık onların lafıyla kavga etmiyoruz dayak yemiyorum ya zoruna gidiyo hanımın...artık biliyo kimin ne olduğunu elhamdülillah...yok canım benim ne yanlş anlıcam..bende cazgır biri diilim eltim öyle ama ben artık hakkını savunan konuştummu sert konusan biriyim bende hep susardım ben sustukca beni hep ezdiler
seninde aynı mı...nasıl sinirlerin laçka oldumu...eskiler konu olunca çatacak yer arıyor musun...aklıma geldikçe kriz geçiriyorum kriz...Allah yardımcımız olsun valla...zeko beni anlatıyon sanki canm ayyy ayy ay
aynı aynı bi eltimi iyi zannettim nede olsa oda el kızı diye çıyaaan...kendi anlattıklarını es geçip benim söylediklerimi söylemiş iyi olcak ya...Alahtan ben arkasından konuşmadım yüzüne yüzüne söyledimde öyle kaldı...ama noldu eltim iyi aynı karakter ya ben onun yaptığını yapamadım ama sırlarını veremedim...ne diyim karakter meselesi...nefffret ediyorum hepsinden nefret nefret...şimdi köyde kaynanam bayramdan sonra gelecek ya yerini yapıyo arayıp yok kızım nasılsın diye.iğrençler iğrennnç...insanlığın yüz karaları...dedin gibi kötünün iyisi ama böyleside olmasa daha iy.bazen oyunlarına geliyorum nasıl bilionm remen ben konştuğum zaman azımdan cıkan her kelimeyi beynine kaydediyo gün geliyo benim saf niyetle karşımdakinin ne düşünüceni bilmeden yakın görüp anlattğm seyleri farklı bi sekilde laf arasında sokup laf konduruyo usta resmen usta o nededi bu nededi hemen ablasına kızına eltime yetiştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?