Kaynanasını seven var mı?

büyük eltimi çok severim ama küçük eltimin bana ve eşime karşı bazı terbiyesizlikleri oldu ama ben hiç bir zaman kiseye karşı cazgır bi insan olamadım bi insan beni çok üzsede kırıldıgımı belli etmem omun için küçük eltime hiç belli etmedim

bende severim melek gibi kadın ALLAH razı olsun o da beni sever canım kızım der : )
öz kızıymışım gibi davranır saolsun

namze canm bende 3 yldr hep ssutm ama artk sabrım taştı

Son düzenleme:
b&m sakın yanlış anlama cazgır derken aslında kötü anlamda söylemedim kendimi pek savunamam o anlamda söyledim

valla herşey karşılıklıdır derler ama benimkilere iyi olsanda para etmez mutlaka bi kulp takarlar... bana çok yaptılar aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo....nasıl diyim bunlar yüze gülüp arkadan konuşanlar bende bunu beceremiyorum buyüzden eşimin ailesi tarafından sevilmiyorum....kocam seviyo beni savunuyo ya artık ohhhh olsun...aman iyi olsunlar bana uzak olsunlar...inşallah...

yok canım benim ne yanlş anlıcam..bende cazgır biri diilim eltim öyle ama ben artık hakkını savunan konuştummu sert konusan biriyim bende hep susardım ben sustukca beni hep ezdiler

yok canım benim ne yanlş anlıcam..bende cazgır biri diilim eltim öyle ama ben artık hakkını savunan konuştummu sert konusan biriyim bende hep susardım ben sustukca beni hep ezdiler
valla iyi yapıyosun bunlara susmaya gelmez...bi ses çıkarmadın ya hep daha fazlası daha fazlası...benimkilerde laf ederlerdi umursamazdım bi gün annene fazla gitme dedi o zaman dur dedim bana laf etse umursamam ama ailem işin içine girince işin rengi değişti...şimdi bana bişey demiyo kocama şikayet ediyo oda lafı yapıştırıyo tabiii.şimdiki savunmasıda evlenmeden oğlum böyle değildi evlenince değişti...artık onların lafıyla kavga etmiyoruz dayak yemiyorum ya zoruna gidiyo hanımın...artık biliyo kimin ne olduğunu elhamdülillah...

Maşallah maşallah,ne çok kişi varmış kaynanasını seven..imrenmemek elde değil...:)

zeko beni anlatıyon sanki canm ayyy ayy ay

yaa varya biri düzgün olsa aralarından şu iyi diyosun oda kötünün iyisi işte laf ettiğini duyuyosun... insanlar neden dürüst olmaz neden başkasının evine yuvasına burnunu sokar...neden ya bi düşüncesi olan varmı...hem siz mutlu olun yeter derler hem herşeye müdahale edip arkandan iş çevirirler bide senin ailenin yanına gidince sanki çok düşkün gibi cıvık cıvık davranırlar...ne bu iki yüzlülük ya... eğer böyle olmam gerekiyorsa beni sevmeleri için ben yokum varsın sevmesinler...

allaha sukur evlendigimizden beri ayri ulkelerde yasiyoruz....ayri yerde yasamamiza ramen bana etmedigini birakmadi hep huzursuzluk verir sagolsun....allaha yakin benden uzak olsunlar....

zekoo gardaşım kader arkadaşım benim yazcaklarımı yazeyon be yaff

zeko beni anlatıyon sanki canm ayyy ayy ay
seninde aynı mı...nasıl sinirlerin laçka oldumu...eskiler konu olunca çatacak yer arıyor musun...aklıma geldikçe kriz geçiriyorum kriz...Allah yardımcımız olsun valla...

dedin gibi kötünün iyisi ama böyleside olmasa daha iy.bazen oyunlarına geliyorum nasıl bilionm remen ben konştuğum zaman azımdan cıkan her kelimeyi beynine kaydediyo gün geliyo benim saf niyetle karşımdakinin ne düşünüceni bilmeden yakın görüp anlattğm seyleri farklı bi sekilde laf arasında sokup laf konduruyo usta resmen usta o nededi bu nededi hemen ablasına kızına eltime yetiştirir

ne deyon zeko eskiler aklma geldike kinleniyorum arayıpı bağırıp bağırp herşeyi yüzlerine vrurmak istiyorum ay anlatıcagım öle cok sey varki yaz yaz bitmez

heç sorma en iyi arayı soğk tutp onların eline fırsat vermemek ağızlarına sakız olmamak benim özelimi millete anlatıcana varsn soğk desin aramıyo desin

iyi kadındır kayınvalidem...bir zararını görmedim...
severim kendisini...o da beni sever...
şimdilik sorun yok çok şükür...

aynı aynı bi eltimi iyi zannettim nede olsa oda el kızı diye çıyaaan...kendi anlattıklarını es geçip benim söylediklerimi söylemiş iyi olcak ya...Alahtan ben arkasından konuşmadım yüzüne yüzüne söyledimde öyle kaldı...ama noldu eltim iyi aynı karakter ya ben onun yaptığını yapamadım ama sırlarını veremedim...ne diyim karakter meselesi...nefffret ediyorum hepsinden nefret nefret...şimdi köyde kaynanam bayramdan sonra gelecek ya yerini yapıyo arayıp yok kızım nasılsın diye.iğrençler iğrennnç...insanlığın yüz karaları...

zekoo zekoo aynen kaynanam elitmi konşr bana seni kıskanıyo senin için söyle diyo fealn der sonra beni kızdrr eltime karsı soğtr benim azımdan uuustalıkla laf alır sonra kendi konştklarını sölemez benims öylediklerimi söylerdi ama rtık ikisininde yüzüne söylüyorm biri birinin arkasından bana bişi sölemeye kalksa bana konsma gıybet edip günaha girmeyelim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…