Benim annemde bir tanedir, zaten kaynana lafını başkasının yanında bile asla kullanmam hep annem diye tanıştırırım herkesle, çok gerekirse kayınvalidem derim. Allah bin kere razı olsun kendisinden bir oğlu var başka çocuğuda yok birde kızım oldu der çok sever beni, hep yardım eder temizlik olsun, yemek olsun misafirim gelse yetişir anında. Hasta oldum, doğum yaptım elleriyle yedirdi bana. Bende ona öyle yaklaşırım tabi. Oğlumada o bakıyor zaten. Kıyafetler, örgüler ve takılar yapar sık sık hediye getirir. Bir başkadır benim kayınvalidem. Allah herkese böyle kayınvalideler nasip etsin inşallah.
bende saverim , hamileyim şimdi, yemeğimi, temizliğimi yapar, ütü bile yapar, bende rahatım evde o varken, hafta içi bizde kalıyor, kayınpederim yokken, haftasonu gidiyor, Allah razı olsun,
ana kız gibi olmuyor tabi , ama herşey saygı çerçevesinde
İyidir hoşturda durup durup başkalarının gelinlerine bana övmese daha çok iyi olucak sinirlerim zıplıyor onun gelini şöyle iyi böyle iyi onun takısı evi şöyle güzel onun parası bunun zenginliği off diyorum bazen banane onlardan biz kendimize bakalım o yüzden sık sık laf sokar eskiden gülüp geçiyordum ama şimdi çok ağrıma gidiyor nedense ben böyleyim beğenirsen diyorum artık
kayınvalidemi çok severim...
bana her zaman annelik yapmıştır...
hergün arar,sesini duyarım...
Allah annemden de,kayınvalidemden de razı olsun...
Allah onları başımızdan eksik etmesin...
sevgiler...
Bende severim k.walidemi oda beni sever allah razı olsun..çocuğumada bakar
akşam yemeklerinide orda yeriz yeri gelir sen dokunma sofraya kızınla ilgilen özlemişsinizdir birbirinizi
der...Allah nazarlardan saklasın
Hiç sevmem...sadece saygi duyuyorum
o eskiyi unutup yeni bir baslangiç pesinde.
ama ona inanmiyorum, ne yapsin ne etsin, benim için bitmistir.
asla aramizda ki mesafeyi bozmam.
sizin kaynananız bir melek.ancak genel geçer kurallara aykırı.kaynana pamuk ipliği olsa tezgahtan düşüp baş yararmış.siz şanslı azınlıktansınız.ne diyelim Allah bozmasın.
eşimin annesi kendi çapında iyi bana bir zararı yok.
ona karsı saygısızlık etmıyorum.
ama hiçmi hiç sevmıyorum sevemıyorum.sevmeyi bırak ısınamıyorum bile 1 yıl oldu alısırmıyım severmıyım bilmıyorum.
ama hiç bi konusu benı cekmıyo...
bende severim kendilerini ama hiç durma laf sokuyor herşeye karışıyım laf ediyim diyor o yüzden soğudum benim başımı kapatmamı istiyor kırkyılın başı gelip gideriz yada o bize gelir 9 a kadar yatıyoruz diye laf eder.halbuki oğluda bende çalışıyorum haftada 1 pazarımız var 9 a kadar yatıp dinlensinler demez.yoksa bende çok isterdim sevmeyi ama eşimin hatrı için saygım sonsuz 2 yıl oldu daha ağzımı açıpda karşılık vermedim hep sustum eşim için...
benımde kayınvalıdem ıyıdır ya ...benı sever bende onu 9 yıllık evlıyım tabıkı kızdıgım zamanlar oluyor onunda olmustur .am buyutulecek seyler degıl.ıyıdır severım herseye karısmaz ben karıstırmamam zaten.onemlı olan saygı saygı gıderse hersey bıtıyor o zaman...(*_*)
hımm ozaman ayrı şehirlerdesiniz diye sorn olmuyo valla benim eltim ikinci kaynanam valala ne yalan söylim eltimdende kaynanamdanda korkyrum ikisde cok tehlikeliler. cok sinir olyorum bazen onlara hatta suan kaynanamla küsüs 15 gündür aramıyorum cünkü çok kırgınım ona..aramayıda düşünmüyorum
allah bin kere razı olsun kayınvalidemden hep duacımdır bitanedir asla benim arkamdanda bana karşıda asla kimseye ezdirmez bana toz kondurmaz tabii bende ona