ben seviyordum annem gibiydi geçen yıl vefat etti
allah rahmet eylesin
eminim bu türkiyede benim kaynanam kadar kötü ve terbiyesizi yoktur ağzı bozuk kıskanç sürekli benle uğraşan görgüsüz ama kendini görgülü sayan bir yaratık kızlar anlatsam dersiniz ki yazdıkların az bile emin olun öyle ben çok salaklıklar yaptım hef sustum onlara karşı bazen anlamıyordum onların hareketlerinden hiçbişe meğer hep bana laf sokmak için öyle salak salak şeyler yapıyorlarmış ve görümcem hep arkamdan herşeyi ben öğrettim demiş ve inanın ben ortaokuldan beri severek yemek yapan ve her yemeği bilen biriyim eşimde anası ağlayacak küsecek bağıracak delirecek diye yalakalık yapar o cadıya
------------------------------
öyle bir andım varki ölsün meydanda göbek atacam düşünün yani o denli yaaa...
eşim onlara çok düşkündü ve orda uzun süre kaldığımız zaman banyoya giremiyordum kadın kıskançlık krizlerine girecek diye anlarsınız yani!!!!! hiç ama hiç rahat değilim hepsi karışır kaynım bile kıyafetlerime karışırlar beğenmezler bir yıldır da konuşmuyorum bana demediğini bırakmadı ayırmak için elinden geleni yaptı ne yapacak edeceğim seni boşatacağım dedi ama bir yıldır ben de inatla oğluyla yani eşimle iyi olmaya çalışıyorum çünkü seviyorum ve de galip ben mağlup o olmalı pes edemem... yıldırdık gitti diye onlar güle oynaya hayatlarına devam edecekler biliyorum neyse ya nekadar da uzattım ama bilseniz ki onun yaptıklarını yazsam var ya rahat şöyle bir 50 sayfadan daha fazla yazarım eminim yüzde yüz:44:
bilmiyorum nedenini ama sevmiyorum acaba burnu büyük gelin olduğum için mi sizce??????? bana öyle dedi de allah dese ki günahını verde dese cennetin en güzel yeri senin valla vermem
okadar çok seviyorumkiii... tabiki kendi annemden çok değil ama arasıra sarılır öperiz birbirimizi annem seni çok seviyorum derim o da bana bende seni kuzum der tatlı kızım benim der eşimde kıskanır :)
kaynanamı ben de seviyorum. ama biraz dominant. ille onun dediği olucak. yine de çok şükür memnunum ben kaynanacığımdan[/B]
ben hiç sevmiyorum napiyim aynıyız canım anlattığın hikaye bendede var ama kayınpederimi hiçmi hiç sevmiyorum 2 aydırda görüşmüyoruz konuşmamda zaten zaten 3.5 yıldır bi hayırlarını görmedik lazımda değil zaten ama uzak dursunlar sevmiyoruuum zorlamı ya öfff8 yıllık evliyimbende kaynana 1 değil 2 bir gün huzur vermedi ler en son geçtiğimiz hafta sonu üzdüler beni hemde ne üzmek üstelikte hamileyim allahtan canım eşim bana bişiy bırakmıyor pek güzel savunuyor beni
son 2 yıldır hiiiiç ama hiç sevmiyorum daha önceleri çok sabredip affettim ama bende insanım offff neyse uzadıda uzadı konu deşmeyin yaramısenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?