Kaynanasını seven var mı?

Kayınvalidemi SEVMİYORUM. Çünkü kendi çocuklarına annelik yapmamış ama onlardan çok şey bekleyen bir asalaktan farkı olmayan bir insan.. Bana karşı kayınvalidelik yapan biri değil, kendisiyle bir alıp veremediğim yok ama annelik kavramını onda çok sorguluyorum sorgulatıyor çünkü, kınadığım ayıpladığım çok yönleri var... Çünkü çevremdeki annelerde bu tarz davranışlar hiç görmüyorum böylesi tuhaf geliyor...

aminnn aminnn ne güzel bişey hayatımda ilk defa bi kayınvalide hakkında böyle şeyler duyuyor olduğumdan gerek şaşırmam

müstakbel kayınvalidem benimde iyidir

arkadaslar bende sevıyorum aslında kayınvaldemı ama bazen tamul olmuyor ama benımkı farklı kayınvaldem benle yasıyor aslında agzıvar dılı yok fakat hasta kendısı hasta derken kalp seker gıbı degıl hem parkınson hemde sızofren ıkısı bır arada yanlız yasaması ımkanzı zaten esımde tek cocuk dıyelım bız aslında degıl ama neyseeeeeeee bıldıgınız 3 4 yaslarında cocuk gıbı. vırvır dırdır derdı yok hatta hıc konusmaz yanlız ınatmı ınat yemez ıcmez bız onune bısey koymasak gıdeyımde 2 lokma yıyım demez temızlık sorunumuz cocuk her sabah kalkar elını yuzunu yıkar sacını tarar belkı dakıkalarca o aynanın onunden ayrılmaz bakar kendıne ama gel gelelım hadı anne banyo desek offff offf bahanenın 1000 ı 1000 para gece oldumu odamıza gelmek ıster yat dersın anlamaz uyku ıcınde kapının camına vurur bıze bagrırı zanedersınkı eve hırsız gırdı bunu ölduruyorlar acarsın kapıyı bı korkula noldu dıye eee hadı gıtmıyomuyuz gecenın 3-4 de sınırlerım bozlur sabah kalkıp ıse gıdıcem morel kalmaz. bırgun bız ısteyken soylemesı ayıp tırnaklarını kesmek ıstemıs eve o sırada ısten geldık ortalık kan revan. bugun dedıgımı 3 dk sonra unututyor yanı ben sana demedımmı neden neden neden dıyemıyorsun. benım anneme teyzecım der vsss. bazen cok uzuluyorum bazen sınırlerım gerılıyor bıde ev hanımı olsam heralde kafamda hunı elımde dıreksıyon gezerım. severek evlendım esımle bılerek kabul ettım gercı hastalını evlenmeden 1 kac ay once ogrendım devamlı onla olmadıgım ıcın bılemıyordum. ınanın aklı basında bır kayınvalde nekadar dırdırdırcı da olsa daha ıyıdır. cunku derdını anlıyorsun derdını haykıra bılıyorsun en azında anlıyor. genede halımıze sükredelım arkadaslarım. bız kım bılır yaslanınca nasıl olcaz. allah hepımızın yardımcısı olsun genckende yaslanıncada :93::93::93:

bugün bizim akrabanın kızı geldi kaynanasıyla eltisiyle aynı binada
kaynanasını okadar çok seviyoki hamile kızının adını kaynanasının adı koyucakmış kocası istememiş
öyle bi anlatıyoki sanki kendi annesi

çokk güzel bişey kesin bende öyle olurum yani öyle olmayı diliyorum

ben hıc sevmezdım:d ıgrenc ya hep oglunu korurdu :) halen kucuk bebek gıbı ılgılenırdı benıde kotulerdı her zaman:) sımdı guluyorum yaaa
valla neler cektırdı bana pıs kadın

Ben seviyorum kayınvalidemi,kayınpederimi birazcık daha fazla seviyorum ama.

okuyorumda hep erkek annesine saygı hürmet vs. kadın kayınvaildesine hizmet edicek, konusucak, agarlıcak,güler yüz göstericek vs. vs. ya erkekler, konuşmasalar olur, gülmeseler olur, hizmet etmeseler olur(zaten etmezlerde) olurda olur! kız aileleri hep hoş görüyle yaklaşır genelde. aman kızım üzülmesin diye ama kayınvaildeler ne kadar iyi olsalarda benciller. ben büyügüm havasındalardır. evet büyüge saygı duymak lazım ama herşeyden önce büyük küçük hiç farketmez insan insana saygı duymalı. allah kim kötülük yapıyorsa, fesatlık yapıyorsa yoluna cıkarsın.

ben cokkk severim kayinvalidemi.. kendi kizlarindan hic ayirmaz beni, allahim bozmasin ve herkese nasip etsin

bana eziyet etmeseydi hakkımda abuk sabuk konuşmasaydı bebeğimin olmasına uğraşırken en azından birkere nasıl gidiyor diye sorsaydı eşimle aramı açmaya çalışmasaydı onu sevebilirdim... ama bu saatten sonra İMKANSIZ

Ben çook fazla seviyorum herhalde kendi annem olsa bu kadar severdim o kadar düşünceli o kadar iyi bir insanki deselerdi ki böyle kaynanan olacak hayatta inanmazdım çok sanşlıyım tabi oda şanslı

bende cok severim kayinvalidemi oncelikle esimi seviyorum ondan kaynaklioo sanirim kayinvalidem sagolsun :) cok seker cok anlayisli icten sevecendir cook sverim ben cook

ben kayınvalıdemı çok severım çünkü çok anlayışlı birisi onunla gercekten arkadas gıbıyız benım arkadaslarıma gıderız beraber onun arkadasalrına gıderız onunda benı sevdıgını dusunuyorum kı davranısları bunu gosterıyor eşimin ailesinde eşimden sonra ilk destek kayınvalıdemdır sonra görümcemdir onuda cok severımm tabı 6 yılda oldu bunlar bırden bıre degıll rabbım herkeze benım kayınvalıdem gıbı versın onun yoklugunu düşünemiyorum bılee

Aramizdaki sevgi zamanla olustu ve simdi gercekten birbirimizi cok seviyoruz.
Hayranim kayinvalideme. Cünkü cok modern, bilgili, kültürlü ve kokos. Cok komiktir birde, herseye cok güler kahkaha atar, insanin nesesine nese katar.
Basi acik olmasi büyük bir avantaj, cünkü kayinvalidemin evinde istedigimi giyebiliyorum, bunu kendi ailemde yapamiyorum mesela.
8 Mart Kadinlar gününde Kadiköy`de kayinvalidem faliyette bulunmus, yerim ben onun kadinlar hakkini...birde cok aktif ve sosyaldir kendisi.

aslında sevebilirdim ama sevmemem için elinden geleni yaptı

evli değilim ama erkek arkadaşımın annesini seviyorum bana özel bişey yapmadı ama elektrik meselesi sanırım sevgili olupta kaynana adayını sevmeyen çok ama ne bilim elektrik meselesi sanırım benim kanım çok ısındı kadına

ben hiç sevmiyorum

bende sewerim eşimin annesini,,tek annesini deqil ailesinide sewerimm..onlarda beni sewerler saolsnlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…