evimi ayırdımen son dank ettii eşimle tartıştım çok fena ayrılmak istiyorum dedimm çekilmiyordu artık annemlere gittim ya ayrı ev yada eşime senden ayrılmayı bile göze alıyorum yeter artık dedim 1 haftada ayırdı evi eşim:)susma sustukça sıra sana gelecek sloganımız bu gerçekten sustukça aptal yerine koyuluyosun artık ezdirmiyorum kendimi ve el üstünde tutuyolar kaynanam dahil
iyidir benimki be,bi araya gelince gözümüzden yaş gelene kadar gülüyosarkadaşlar etrafımdaki kaynanaları gördükçe burdaki kaynanalarla ilgili yazıları okudukca çok şükrediyorum benim kaynanam çok iyidir allah ondan razı olsun beni hiç üzmedi kaynanasını seven varmı benim gibi?yoksa herkes şikayetçi mi kaynanasından?
bu konu daha önce açıldıysa ya da yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Sizin de şu yazdıklarınıza bakılırsa siz de başka insanlara göre gayet "köylü" sayılırsınız, bu nasıl bir anlatım bozukluğudur? "Aşşağı" denmez "aşağıya" denir, "beyenmez" denmez "beğenmez" denir, "dakka" değil, "dakika" denir. "Hiç bi" denmez, "hiçbir" denir yani bitişik yazılır. Soru eki -mi ayrı yazılır. "Ve dahi" anlamındaki -de ayrı yazılır. Kaç cümleyi iç içe yazmışsınız tek bir noktalama işareti yok, cümle başlangıcı yok. Hayatınızda 30 yaşınıza gelene dek tek bir kitap açıp okumadınız mı? İlkokul çocuğu sizden çok daha düzgün yazar, bu durumda ben de gayet rahatlıkla size "köylü" diyebilirim.
Demek ki neymiş, birileri size nasıl "köylü" geliyorsa siz de başkalarına (benim gibilerine mesela) "köylü" gelebiliyormuşsunuz. Yani ben de benim kültürümün kıyısına köşesine yaklaşamadığınızı bu feci anlatım bozukluğunuza göre rahatlıkla değerlendirebilirim ve size köylü diyebilirim sanırım. :)
Belki bu size, insanların önünde kayınvalidenizi bu şekilde küçük düşüreceğiniz başka bir zaman için ders olur da bir daha yapmazsınız.
Altina imza atiyorum...
Koylusunuz koylu....
Az bile yazilmis sizlere...
hadi bana da dayilanin bakalim neler olacak....
iyidir benimki be,bi araya gelince gözümüzden yaş gelene kadar gülüyos
her ne yaparlarsa yapsinlar esinizin annesi onlar bu kadar da saygisizligi hak etmediklerini dusunuyorum !
keske eslerinize yazma hakki versekte kimliklerini saklayarak onlarda dusunceleriniz yazsa icinden gecenleri ama ....
sizlerin suratinizi cekmemek icin nasil iyi davrandiklarini dile getirseler
3 gun sonra gelirsiniz Kazen abi esim kimligimi buldu burada yazdiklarimi okudu evliligim bitmek uzere ne olur yazdiklarimi sil diye...
silmeyecegim burada atip tutarken iyi degil mi ? aynisini gidin esinize soyleyin bakalim ....
Kızlar ben kayın validemi çok sevviyorum,bu bir şaka değil gerçek şuan kendisi örneğin bi aydır rahim kanseri oldu hastanede ve evde deli gibi baktım ona,morali çok bozuk ve bugün tüm gün yanında oturup ona destek oldum,tabi bu iyilik tamamen karşılıklı vallaha allah nazarlardan saklasın oda beni ve diğer eltimi çok sver ve çok iyi davranır,akşam 5 den beri şu saate kadar yanında oturdum muhabbet ettim onunla konuştum,kafasını dağıtmak için elinden geleni yaptım,,Eşimide çok seviyorum ve eşimin doğumgünündede KAYINVALİDEME iyiki eşimi doğurdun die çiçek gönderdim:) diğer hiçbi yorumu okumadan daha bunları yazmak istedim sadece konu başlığını gördüğüm için...
Kaynanasını seven varmı ? EVET ben seviyorum valla :)
kayınvalıde dedınız sımdı evı kayınvalıdem evı aradı.. evlerın telefonunu bırısı aramıs ses hısırtılı gelmıs o da ben sanmıs hemen benı aradı sen mı aradın kızım bı sey mı oldu dıe... cnm yaa :) korktugumu bılır evde bole tek basıma gecelerı ben sandı ...
bende severim allah uzun ömürler versin
edep timsali kadındır çok sabırlıdır hiç bişeye karışmaz karışsa bile güzellikle söyler
eşimle huyları çok benzer zaten bazen eşim konuşurken annesi konuşuyomuş gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?