Kaynanasını seven var mı?

Hayır desem dıyemıyorum evet desem olmuyor... Beni çok üzdü ve de eşimle...şimdi ıyız ama neye yarar....ıyı bır kayınvalıde etlıye sutlüye karışmaz,ben arad çekılıyımde onlar mutlu olsun der,bıraz modern düşünür,köyden almadınız ya benı....rakabet,dedığını yaptırma,evin işini geline yaptırma ,sen bu evın kızı oldun ailenden kop artık sozlerı olmamalıydı..ama oldu..eşimde annesının sözuyle benı çok kırdı....şimdi ıyız ama dedım ya neye yarar.... Ben bıttım artık ne gucum var nede eskı neşeli halım...yazık yaaa....

bende kayınvalıdemı cok sevıyorum,Allahım ondan bın kere razı olsun,benı kızı gıbı cok sever,tabı bende onu,Bende 4 senelık evlıyım cok sukur sımdıye kadar ne karıstı nede tartıstık.bırde altlı ustlu oturuyoruz,yedıgımız ayrı gıtmıyo,ıkızlerım dogdugu zaman 8 ay benım yanımda kaldı gece gunduz bana yardım ettı.cok sevıyorum onu..esımle dısarı cıkacagımız zaman cocuklarımı ona emanet edıyorum,gozum hıc arkada kalmıyo,zaten cok ufakta degıller 3 yasındalar.ALLAH HERKESE BOYLE KAYINVALIDE NASIP ETSIN, o benım kayınvalıdem degıl annem :)o benım ıcın bırtane.

bende kayınvalidemi seviyorumm..çok iyi bir insann kızlarından ayırmaz beni.evine her gittiğimide güleryüzle karşılar sarılır öper.. inşş hep böyle devam eder

kaynanam gibi gormuyorum annem gibi goruyorum esimin annesini..annemi nasil seviyorsam onu de o sekilde seviyorum..sonucta esimi dunyaya o getirdi birde bana karsi cok ama cok iyi..umarim hep boyle devam eder :)

eşim tek erkek oldugu için (iki kızkardeşi daha war bas belaları) çok kıskanıyoo anasıı dolayısıyla aramız ıyı deıl hiç mi hiç sewmiyorum ama saygı duyuyorum eşimle aramıza girmesin fırsat bulup dıye

hiç sorma okadar çok seviyorumki.hergece yatarken bile dua ediyorum allahım rüyamda kaynanamı göster diye ayrılamıyorum canımmmmmmmm... oyüzdenden 12 senedir yüzünü görmem allahda göstermesin.şeytan görsün onun yüzünü klava:

ama senin adına çok sevindim allah bozmasın cnm.herkese nasip olmuyor iyi bir kaynana.

Ben kayınvaldemı severım ama hep aramızda bır mesafe oldu.Bıraz onun yapısı böyle tanıdıkca farkettım ama ben ne kadar yakın olursam o okadar yakın oluyor bır adım fazla atmaz.. Bunlar düğün öncesı öleydı tabı,sımdı aramıyorum bayram kandil hariç.. eşimle bana düğün zamanı yaptıklarından sonra.. Önceden bı sorunumuz yokken akrabalarıyla bır ortamdaydk konu komsu falan vardı,kayınvaldem yapı geregı bıraz soguktur, dedim hadi ben yakınında olayım konu komsu laf söz etmesın dıye ama o farkımda bıle deıldı,yanımda otururken benımle aynı yasta olan yıgenını nasılda yanagından opmustu sarılmıstı.. O zaman cok koymustu..El kızıyım ne de olsa dedim yuttum.. Ama artık oda benı cok ıyı tanıyor,ben mesafelı oldugum ıcın artık oda mesafelı..

Kayınvalidem, aslında eski kayınvalidem (1,5 yıl önce boşandım) pamuk gibi bir insandı. Kayınpederim de öyle. Öyle anne babadan böyle çocuk nasıl çıktı hep ona şaşarım :) Başka şehirde yaşadıkları için boşandığımızı bile bilmiyorlar. Kaldıracak psikolojik ve biyolojik durumları olmadığı için söylememeyi tercih etmiştim ilk başlarda sonra da öyle gidiyor işte. Hala gelincilik oynuyorum onlara. Garip ama böyle işte...

ya aslında bende kaynanamı sevmiyo değilim ama bazen yaptıkları seyler söyledikleri sözler çok dokunuyo 1.5 yıllık evliyim ve altlı üstlü oturuyoruz görümcem hafta sonları gelir bizi karıştırır gider. ama oğlu arada kalıyo o yüzden kavga etmek istemiyorum çünkü anlaşmazlıklar mutlaka olucak bazen ben bazen o alttan alıyo gecinmeye calışıyoz

Öyle şeymi olur ne kadar kopuk bi aile:1shok::1shok:

Ne zaman seviyorum desem ve çok yakın davransam , beni pişman edip suyunu çıkartır .O yüzden mesafeli ve soğuk davranırım .Çünkü o böyle davranmam için elinden gelen herşeyi yapıyor ...

bende kayınvalidesini sevenlerdenim a.s
benim kayınvalidemde iyidir evlerimiz çok yakın olmasına rağmen evime ve bana hiç karışmaz sürekli gelip rahatsız etmez hastalanınca ilgilenir sağolsun bende ona saygılı davranırım evime geldiğinde en iyi şekilde hizmet ederim ikimizde birbirimizden memnunuz şimdilik :1hug:

Bende sevıyorum bu zamana kadar annemden ayırmadım tam askıne annemın bana yapmadıklarını yaptı kızıma baktı esımden ayrı yatmım dıye ona baktı sne gencsın dedı hasta olım hemen gelır yemek yapar bakar ustumu degısır bı bebek mısalı :)

ben severim kayınvalidemi...çok iyi, olgun ve idareci bir kadındır...bir de dimdik durur ya devlet gibi hatundur....
bazı onaylamadığım davranışları var tabi ama eminim o da benim bazı huylarımı sevmiyodur...sonuçta farklı kişilikleriz...yeri gelince eşimin bile bazı huylarını onaylamam...kişilik farklılılgı söz konusu...ama genel olarak arkadaş gibidir bana severim kendisini....ama benim asıl kaynanam kayınpederim
..klava:klava:klava:benneyaptımki

Yüzüne güler arkkandan seni çekiştirir:çok üzgünüm: Ne sevicem o nasıl yapmacıksa ben de artık öyleyim. İlk zamanlar az uğraşmadı bizle, az dedikodumuzu yapmadı kızyla:mymeka: 6 yıl önce evi bırakıp gidince gelinim diyor başka bir şey demiyor, hiç te inandırıcı gelmiyor tabiiÇok üzgünüm çoook Kimin ne olduğunu anladım o zaman; haksızda olsa oğullarını savunan, yüze gülüp arkandan eleştiren yapmacık insanlar Eskiden rol yapamıyordum, sayelerinde çözdüm olayı:dilcikar:

hiç kaynana sevilirmi ya... bizde sorun yok aslında ne varsa onlarda ogullarnı paylaşamıyolar bize saldırıp duruyolar. neden böylerler arkaşlar anlatıyım size adamın bitanesi bir iylikte bulumnuş onun karşılıgında adamı odüllendirmişler, ödülüde bi dilegi varsa gerçekleşicek ama sadece bir dilek dilegide çok güzel bayanmış. eşide çok hastaymış ve dilegini dilemiş gün geliyo tabi kadın ölecek durumda olan eşi iyileşiyo o sırada kapı calıyo bi açmışlar cok güzel bi bayan benı dilemiştın falan diye anlatıyo kadında kocasınabana saglık isticeyıne bunu istedin peki napalım diye bunu düşünürken ogulları akıllarıne gelıyo oglumuza alalım dıyolar ...şimdi anladınızmı kaynananın kuma damarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…