Neden konuşmuyorsunuz?Kızlar nişanlı veya evli olup kaynanasıyla konuşmayanlar varmı ? Hikayenizi anlatırmısınız. Bu olay eşinizle yuvanıza yansıyormu ? Çünkü bende 2 ay oldu kaynanamla konuşmuyorum ve herkes konuşmamı bekliyor yuvana yansır filan diye oysa afedilecek yakası yok.
Eger dediginiz gibi boyle net konustuysaniz helal olsunGeçen sene kaynım ve görümcem bende kaldılar, görümcem bebeğime bakıyordu kaynım da dershaneye hazırlanıyordu. Ama hiç rızam yokken oldu, bir yıl boyunca huzur denen bir şeyim kalmamıştı, kv iki çocuğunu attı başıma kızıma şunu öğret bunu öğret diye anca emir yağdırırdı. Hiç nasılsın iyisin dimi diye sormak yok yani. Bu sene bakıcı için haber saldım her yere, hastane kontrolü için de kv geldi şu an bizde. Dün bakıcıyla görüşmem vardı kv ilk kez duydu bakıcı fikrini şoka girdi, kızım vardı neden bakıcı tutuyorsun o da senden bir şeyler ogreniyordu yok bakıcıya nasıl guveneceksin yok doverse çocuğu diye söylenmeye başladı, gayet net bir şekilde sadece bakıcıyi uygun gördüm dedim. Sonra üniversite sonuçları açıklandı kaynım yine kazanamamış, kv diyor ki kaynın yine siz de hadi bir sene daha. Kime sordunuz kim dedi ne zaman dedi, dedim. O şansını geçen sene kullandı bu sene kimse benim üzerimden plan yapmasın diyeceklerim bu kadar dedim. Kv ikinci şoku da yaşayınca şimdi aynı evin içinde konuşmuyoruz, konuşmayı da düşünmüyorum. Aynı odada benimle oturmuyo ben geldiğim gibi odayı terk ediyor. Umrumda mı değil. Keyfi bilir. Bu durum evime de yansımaz yansirsa da eşime git kardeşlerinle ev tut onlarla yaşa derim. Milletin kahrını çekmek için mi var bu gelinler ben anlamadım ki. Siz de dert etmeyin eğer hakliysaniz bir adım bile geri atmayın herkes yerinde mutlu olsun.
15 yıldır konuşmuyorum. Çocuklarım olduktan sonra da bayramda seyranda çocuklarla görüştürüyorum ama ben konuşmuyorum.Kızlar nişanlı veya evli olup kaynanasıyla konuşmayanlar varmı ? Hikayenizi anlatırmısınız. Bu olay eşinizle yuvanıza yansıyormu ? Çünkü bende 2 ay oldu kaynanamla konuşmuyorum ve herkes konuşmamı bekliyor yuvana yansır filan diye oysa afedilecek yakası yok.
ALFA15 yıldır konuşmuyorum. Çocuklarım olduktan sonra da bayramda seyranda çocuklarla görüştürüyorum ama ben konuşmuyorum.
Eşim bunun için bana baskı yapamaz. Sonuçta onun annesi benim değil. O yüzden kendimi mecbur hissetmiyorum.
Estağfurullah :)
Yaklaşık 2 yıldır evliyim. Her zaman saygılı güler yüzlü bir gelin olmaya çalıştım. Nişanlıyken zaten bi kaç istediğim bişeyler varken hemen ben yapamam edemem diyen bir kadın ne olursa olsun oğlunun mutluluğu için katlanamazmı annem birşey ister diye annemin evine ayak basmadı oysa sadece kızıma bir nişan yapın yeter demişti. hısımlık nazikliktir her zaman annem adım atarken o hep kaçtı nasıl gelin almak bu? 1 sene nişanlı kaldık 1 kere ayak bastı annemin evine 15 dk lik yerde oturuyo.. ya neyse onuda geçtim hiç yere annemide sevmezse sevmesin ama kocamı sevmesem görücü usulu birşey olsa çoktan defteri kapatmıştım. Günümüzde düğün klipleri dron çekimleri var malum bunları dahi istemiyordu bu yüzden olaylar yarattı evlenesiye burnumdan geldi gelmiyorum düğüne nikaha diye istemiyorum filan ya keşke birşey istesem göz var nizam var günümüzde ne yapılıyosa yap be kadın ne istiyorum ben senden fazlasıyla. Altınları gitti arkamdan aldı bana danışmadan eyvallah nikah kıyıldı nikah yemeği kaynanamda yenmeliydi benim tarafımdan kimseyi çağırmadı neyse ben gittim sadıcımla suratıma bile bakmadı öyle yapınca eşim kalk gidiyoruz diye çıktık evden sonra zaten ben mesafe koymaya başladım baktiki mesafeyi koydum düğünden sonra balayında aramaya başlıyor bu arada balayınada kendimiz gittik hiçbi katkısı yok her neyse ben tepki vermedim balayından geri gelince birşey yokmuş gibi ariyor gel filan diye. Şöyle diyim aşırı dengesiz biri bi öyle bi böyle bazen gelirim evine suratı 5 karış bazen güler karşılar ama bu huyu beni daha çok rahatsız ediyordu. Neyse biz daire aldık noter için annemden ve kaynanamdan para aldık ama ödeyecez tabiki verdikten 1 ay sonra parayı istedi ihtiyacım var diye ama daha biriktiremedik en sonunda beni sıkıştırdı oğluna söylemesi gerekirken tamam verecem dedim. Ama ben parayı daha vermeden hep burnumdan geldi suratsizlik yaptı laf çarpıttı sürekli ve birde bardaği taşıran son damla acı günler yaşadım babaannemi kaybettim ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti ne ailemi aradı hiçbirşey bi para bu kadar vicdansızlık yaptırıyosa şimdiye kadar en ufak saygısızlık yapmadım ona karşı hep sustum gittim altınımı sattım sabretseydi ben gene öderdim ama sıkıştırdı insan evlatlarını sıkıştırmaz. Ben böyle annelerde olmaz olsun oğlunu çok rencide etti annemlere karşıda oysa annem her acı gününde yanında oldu tüm yaptıklarına rağmen yazıklar olsun.Neden konuşmuyorsunuz?
Sizin kayınvalide de az çakal değişmiş hani iki çocuğu da size atmış resmen ne ala memleket.. Kabul etmeyince de hemen küsmüş keyfi bilir ne terbiyesiz insanlar var ya benim annem ablam falan Bi gün gelseler ikinci gün rahat edemezler düzenini bozduk diye. Bir de kayın yani insan yanında rahat edemez sıcakta evinde şort bile giyemez ne saçmalıkGeçen sene kaynım ve görümcem bende kaldılar, görümcem bebeğime bakıyordu kaynım da dershaneye hazırlanıyordu. Ama hiç rızam yokken oldu, bir yıl boyunca huzur denen bir şeyim kalmamıştı, kv iki çocuğunu attı başıma kızıma şunu öğret bunu öğret diye anca emir yağdırırdı. Hiç nasılsın iyisin dimi diye sormak yok yani. Bu sene bakıcı için haber saldım her yere, hastane kontrolü için de kv geldi şu an bizde. Dün bakıcıyla görüşmem vardı kv ilk kez duydu bakıcı fikrini şoka girdi, kızım vardı neden bakıcı tutuyorsun o da senden bir şeyler ogreniyordu yok bakıcıya nasıl guveneceksin yok doverse çocuğu diye söylenmeye başladı, gayet net bir şekilde sadece bakıcıyi uygun gördüm dedim. Sonra üniversite sonuçları açıklandı kaynım yine kazanamamış, kv diyor ki kaynın yine siz de hadi bir sene daha. Kime sordunuz kim dedi ne zaman dedi, dedim. O şansını geçen sene kullandı bu sene kimse benim üzerimden plan yapmasın diyeceklerim bu kadar dedim. Kv ikinci şoku da yaşayınca şimdi aynı evin içinde konuşmuyoruz, konuşmayı da düşünmüyorum. Aynı odada benimle oturmuyo ben geldiğim gibi odayı terk ediyor. Umrumda mı değil. Keyfi bilir. Bu durum evime de yansımaz yansirsa da eşime git kardeşlerinle ev tut onlarla yaşa derim. Milletin kahrını çekmek için mi var bu gelinler ben anlamadım ki. Siz de dert etmeyin eğer hakliysaniz bir adım bile geri atmayın herkes yerinde mutlu olsun.
Rahat gibi duruyor ama zamanla işler değişirmi bilmiyorum. Bana ister konuş ister konuşma dedi. Ama babası sorarmiş niye gelmediğimi filan eşimde rahatsız oluyor normal olarak. Hatalarını bal gibi biliyolar ama bilmezden geliyorlarEsiniz annesiyle konusmamanizi nasil değerlendiriyor bu onemli
Kimisi o an sallamaz gibi ama icinde biriktirip biriktirip gün geliyor kusuyor
Esiniz bu.konuda rahatsa onemli degil
valla ister istemez çoğu erkek kinleniyorRahat gibi duruyor ama zamanla işler değişirmi bilmiyorum. Bana ister konuş ister konuşma dedi. Ama babası sorarmiş niye gelmediğimi filan eşimde rahatsız oluyor normal olarak. Hatalarını bak gibi biliyolar ama bilmezden geliyorlar
Ya işte banada öyle geliyor şuan kendimi inan daha huzurlu hissediyorum kafam ağrımıyor. Eşime hiç bahsetmiyorum bile huzursuz olmamak için gerek yok yaniBen 1 yıldır konuşmuyorum tabi onlar yüzünden eşime yüklendiğim oluyor ara ara ama konulurken yuvam daha huzursuzdu şimdi çok daha iyiyim ve aşırı kafam rahat
Ohooo sıkıntı yok ozaman sizin için bence. Zaten şu etrafın burnunu sokması yokmu nefret ediyorum yerime kararlar almaya çalışanlara. Demekki var bi bildiğim ya. Eşim bana ister konuş ister konuşma diyor ama onlarda neden gelmediğimi filan sorunca rahatsız oluyor işteBen konusmuyorum hiçbir şekilde görüşmüyorum. Bu durum evliligimize yansimiyor. Çünkü eşimde ailesi ile görüşmüyor. O kadar kötülük yaptilar ki hala cevremizdekiler aman büyüklük sizde kalsin. Olgunluk gösterin diye bizi ikna etmeye çalışıyorlar. Bizde onlar büyüklük, olgunluk gostermedilerse biz hic göstermeyiz diyoruz ve yoluma devam ediyorum. En onemlisi eşinin tutumu nasil? Bunun cevabı sana yol gösterir zaten.
Yok hiç zorlamiyor ister konuş ister konuşma veya ne zaman konuşmak istersen konuş der bende ona konuşmayı geçtim tanimiyorum ben onu ne konuşması diyorum yaniEşinizin tavrı çok önemli...
Konuşmadığız için kv doldurup doldurup üstünüze salabilir.
Eşinizde dolduruşa gelen bir tip ise size hayatı zehir edebilir.
Bende 6 yıldır görüşmüyorum ama bu doğru bir seçenek gibi de gelmiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?