Kaynanasıyla konuşmayanlar hikayenizi anlatırmısınız

Bende mesafeli davranıyorum eşimin annesine ve babasına. Çünkü onlar için aslolan kızlarının duyguları. Ben onlar için başkasının kızıyım. Yüzde bin beşyüzde haklı olsam benim baktığım çerçeveden bakamazlar. Evlenmeye günler kala sosyal medyadan paylaştığım bir yazı için kv arayıp kızı için mi paylaştığımı sordu, düğün öncesi yapılacak işmiymiş, bayılmak üzereymiş vs...
Halbuki ben o yazıyı eski şirketimden biri görsün diye paylaşmıştım alakası yok yani. Benimde arayınca şartellerimin atmasıyla ‘sizinle alakası yok, benim sizden öncede bir hayatım vardı, semt-üniversite-iş hayatında bir dünya insanla içiçeyim ben-çevrem ve bakış açım bu kadar dar değil-hem birşeymi oldu da kızınızla ilgili birşey paylaşayım-sıcak bir olay mı var’ dedim- benim her yazdığımı üstüne alınıyormuş. Öyle dedi. Bende o zaman çok üzülürsünüz ben yazmaya devam edeceğim dedim. O gün bugündür ne kızının adını anabilir yanımda, ne bahsini geçirebilir. 14 aylık evliyim kv ve kp sanırım 6-7 kez gelmiştir evime. Yakında oturuyoruz ama bende gitmem, o da çağırmadan gelmez. 10 günde falan eşimle kapıdan uğrarız onlara o kadar.

Aynı ben işte :)

Ben buraya yazsam kayinvalidemin yaptiklarini, eminim cogunluk biz olsak yuzune bile bakmayiz derdi. Yine de tamamen cikarmadim hayatimdan. Oyle arada bir gorusuyoruz, korona surecinde bie kez karsilastik istemedigim halde. Bir iki kez telefonda konustuk, en son bayramda konustum. Ee napiyorsun kendini eve mi hapsettin hahaha sikilmiyor msun evde diyor (cocugun da yok ne yapiyorsun ki demek istiyor) , ben de herkes nwpiyorsa ben de onu yapiyorum dedim. Bu gune kadarki ilk laf sokusum oldu saniyorum, o yuzden cok mutlu oldum, kendimle gurur duydum

Sayın konu sahibi kendinizi haklı çıkarmak için burda böyle adet vs demeyin atmayın. Balayını nşye kv ödesin nişanını niye yapsınlar anne kız fazla kurnazsınız kusura bakmayın. Merak ettim siz ne yaptınız ???? Bu arada biz zahmet siz de çalışında katkınız olsun öyle oturduğunuz yerden şunu yapın bunu yapın demek ayıp yahu. Olgunlaşmamışsınız karşınızda ki kişide öyle evlenen insanlar her şeyını yapamıyorsa bı zahmet evlenmeyın. Bütün yorumlarınız hep maddi yok bunu yapmadı şunu yapmadı bu ne ya. Evlenceğin kişiden iste aılesınden değil kv çalışında yapın bı zahmet

Süper olmus
Yalnız kvde hala sizin evde mİ?
Kalkar gider insan bunca lafa:S

Nisanı kız tarafı yapar ama yine de siz bilirsiniz

Dünyanın en saçma kafa yapısına sahipsiniz ana kız. Kendinizi çok kurnaz sanıyorsunuz ama kv de kendini yedirmemiş.
Madem adet adı altında hareket ediyorsunuz neden nişanı siz yapın diyorsunuz? Hani adet ya, hani adetlerde nişanı kız tarafı yapar ya. O zaman adeti umursamadınız mı?
Siz adetlere göre değil “ne kadar giydirirsek o kadar iyi” diyerek hareket etmişsiniz.
Tamam nişanı anneniz yapmış ama kv yapmadığı için yapmış :) zorunda kaldığı için :)
Her ihtiyacınızı ona buna yüklemeye çalışmışsınız ya ne kadar basit ve pasifsiniz. Her ihtiyacınızı görün sonra bir şey hoşunuza gitmediğinde aman konuşmak istemiyorum ne yapmalıyım? Ya bence de konuşma kadının yakasından düş rahat etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…