Geçen sene kaynım ve görümcem bende kaldılar, görümcem bebeğime bakıyordu kaynım da dershaneye hazırlanıyordu. Ama hiç rızam yokken oldu, bir yıl boyunca huzur denen bir şeyim kalmamıştı, kv iki çocuğunu attı başıma kızıma şunu öğret bunu öğret diye anca emir yağdırırdı. Hiç nasılsın iyisin dimi diye sormak yok yani. Bu sene bakıcı için haber saldım her yere, hastane kontrolü için de kv geldi şu an bizde. Dün bakıcıyla görüşmem vardı kv ilk kez duydu bakıcı fikrini şoka girdi, kızım vardı neden bakıcı tutuyorsun o da senden bir şeyler ogreniyordu yok bakıcıya nasıl guveneceksin yok doverse çocuğu diye söylenmeye başladı, gayet net bir şekilde sadece bakıcıyi uygun gördüm dedim. Sonra üniversite sonuçları açıklandı kaynım yine kazanamamış, kv diyor ki kaynın yine siz de hadi bir sene daha. Kime sordunuz kim dedi ne zaman dedi, dedim. O şansını geçen sene kullandı bu sene kimse benim üzerimden plan yapmasın diyeceklerim bu kadar dedim. Kv ikinci şoku da yaşayınca şimdi aynı evin içinde konuşmuyoruz, konuşmayı da düşünmüyorum. Aynı odada benimle oturmuyo ben geldiğim gibi odayı terk ediyor. Umrumda mı değil. Keyfi bilir. Bu durum evime de yansımaz yansirsa da eşime git kardeşlerinle ev tut onlarla yaşa derim. Milletin kahrını çekmek için mi var bu gelinler ben anlamadım ki. Siz de dert etmeyin eğer hakliysaniz bir adım bile geri atmayın herkes yerinde mutlu olsun.