- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
ki o benim için neler yapıyo mutlu olmam için kendini hırpalıyo beni ailesine karşı savunuyo ezdirmiyo ne istersem yapıyo. peki ben ne yaptım hemen çok kolay gibi çocuk gibi bitsin dedim...
aslında farklı hiçbirşey olmadı sadece regl oldum karnım çok ağrıyodu belim falanda eve gittim herkes var yine yemek bulaşık falan derken zaten sancım da vardı bende öle koptum ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum. ben gurbetteyim kimsem yok eşim benim hem ailem hem arkadaşım hem dostum bu şehirde herşeyim ama onu kendimden soğuttum helal olsun bana
gece o gelene kadar bekledim yanımda bile yatmadı gittim yanına yalvardım resmen ağladı sonra güç bela ikna ettim yatağa geldi ama ayny yatakta iki yabancıydık resmen hiç bu kdar canım acımamıştı. biz 5 yıldır birlikteyiz ve her geçen gün sevgimiz artıyo hala bana ilk gün ki gibi bakar hala beni öperken heycan duyar üzerime titrer ama ben sinirim yüzünden gıcık insanlar yüzünden hiç sorunum olmayan eşimle arama sorun soktum.
18eylul umursayıp selamımı aldığın için teşekkürler canım...herkese selam verdim ama tek sen aldın beğeni tıklayarak...tşkler...
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 4 ziyaretçi)
LeYLa_21, AHKESKE, tontis, sewinncc+, sara_28+, PrezentabLkonteS, 18eylul, eegem, anatolia35, rtv
slm kızlar..........
saracımmmmmmmm seni takip edip geldimmmmmmmmm...
çok kızdım sana
hoşgeldin tatlım geçmişi okuyordumda anca gördüm
Civcivin alışveriş hikayesini okuyunca aklıma geldi.
Biz de tül bakmaya çıkmıştık nişanlıyken. Tülcüye girdik kadın daha yerine oturmadan bir tülü gösterip ''bu'' dedi. Tamam bu olsun dedim. İki tül alacaktık. O emrivaki yaptığı için diğer tüle bakarken onun fikrini sormadım. Anneme dönüp ''anne sence hangisi dedim. Annem de kullanacak olan sensin kızım sen hangisini beğendiysen onu al dedi. Aradan 4 yıl geçti. Ne kadar içinde tuttuysa lafı evirip çevirip bu konuya getirdi. Öyle bir ses tonu vardı ki resmen hesap sordu. Diğer tülde emrivaki yaptığın için gerek duymadım dedim. Bilerek yaptım dedim. İyi mi yaptın dedi. Çok iyi yaptım dedim.
Biz başka yerde yaşıyoruz. Ev yerleştirmeye gidince beterini yaşayacağımı bildiğim için ben düğünden 1 ay önce bütün eşyalarımı gönderdim. Düğünden sonra da gidince evimizi eşimle ikimiz birlikte yerleştirdik. 15 gün ne kanepe vardı ne halı. 4 minder üstünde oturduk mobilyalar gelene kadar. Çok iyi oldu bana göre. eşimle rahat rahat kafamız karışmadan aldık yerleştirdik.
ben de kızdım valla..kolay kolay ağıza alınmaması gerekir ayrılık kelimesi...ama regl döneminin hassaslığı ve yaşadığı sıkıntıların birikimiyle öyle patlamış arkadaşımız,inşallah bugün gönlünü alacaktır eşinin,belli ki güzel bi sevgileri var,boş yere yıpranmasınlar..
slm canım yaaa
bende çoook kızdım kendime eşimi de arıyorum sabahtan beri ma açmıyo zateeeen. biraz önce cvp verdi ama konuşmuyo ben konuştum o sustu sonrada tmm ii ol sen dedi kapattı
bende çoook kızdım kendime eşimi de arıyorum sabahtan beri ma açmıyo zateeeen. biraz önce cvp verdi ama konuşmuyo ben konuştum o sustu sonrada tmm ii ol sen dedi kapattı
selam tatlım sana kızıyordum bendedüşün bakalım kendini affettirme yollarını
başkaları yüzünden birbirinize asla böyle şeyler yapmayın
çok haklısın nasıl böle bişey yaptım anlamıyorum. eşimi bilirim affeder ben üzülmeyim die ama o kadar kırgın ki içinden kolay kolay atamaz. az önce konuştum çok doldum falan die ama tepki yok tmm dedi ii ol sen dedi o kadar. bi anlık öfke işte kendime bende çok kızıyorum çok
biraz daha uzatacak,belliki kırıldı.sizi anlıyorum bu kelime bizde de yasak.öyle de olmalı.o raddeye kolay kolay gelinmez zaten.eminim sen de bi anda söyleyiverdin.neyse artık oldu bi kere.şimdi hatayı düzeltme vakti..artık ağlama ama.bak seni dinlemiş ve iyi ol demiş.sen iyi ol,sonra onu da iyi et.seni bin pişman etmek istiyo anlaşılan,hakıl da bence.bi daha "bitsin" demek şöyle dursun ima bile etmezsin,Allah bir ömür mutluluk sağlık versin size,düzelir sıkma canını..samimi ol,onu herşeyden çok sevdiğini ve bitmeyeceğini bilsin yeter...
rica ederim ne demek,benden de selam olsun o halde :) :126:
hoşgeldin tatlım geçmişi okuyordumda anca gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?