Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

inanasım gelmiyo bu nasıl nişey yaa!! laf sokma değil,dedikodu değil,kıskançlık değil,hırsızlık bu,suç,resmen suç!! şoka girdim...hele hele evladına yapılabilecek bişey mi bu,ahlak fukarası,aciz insanlar(!)

ki o benim için neler yapıyo mutlu olmam için kendini hırpalıyo beni ailesine karşı savunuyo ezdirmiyo ne istersem yapıyo. peki ben ne yaptım hemen çok kolay gibi çocuk gibi bitsin dedim...

üzülme canım ya affettir kendini yapmayın böyle şeyler birbirinize

18eylul umursayıp selamımı aldığın için teşekkürler canım...herkese selam verdim ama tek sen aldın beğeni tıklayarak...tşkler...

o kadar kolay değildir canım soğutman kırgındır sana haklı olarak valla bir şekilde düzeltmeye çalışacaksın arayı

çok kızdım sana

hoşgeldin tatlım geçmişi okuyordumda anca gördüm

çok kızdım sana

ben de kızdım valla..kolay kolay ağıza alınmaması gerekir ayrılık kelimesi...ama regl döneminin hassaslığı ve yaşadığı sıkıntıların birikimiyle öyle patlamış arkadaşımız,inşallah bugün gönlünü alacaktır eşinin,belli ki güzel bi sevgileri var,boş yere yıpranmasınlar..

oohh ne güzel yapmışsınız aferin valla

bende çoook kızdım kendime eşimi de arıyorum sabahtan beri ma açmıyo zateeeen. biraz önce cvp verdi ama konuşmuyo ben konuştum o sustu sonrada tmm ii ol sen dedi kapattı

bende çoook kızdım kendime eşimi de arıyorum sabahtan beri ma açmıyo zateeeen. biraz önce cvp verdi ama konuşmuyo ben konuştum o sustu sonrada tmm ii ol sen dedi kapattı

işin zor valla ama alttan alacaksın hak etmişsin pes etmeyeceksin ve sabırlı olacaksın
adam kolay kolay atamaz bu şoku üstünden ona göre sabır sabır sabır

biraz daha uzatacak,belliki kırıldı.sizi anlıyorum bu kelime bizde de yasak.öyle de olmalı.o raddeye kolay kolay gelinmez zaten.eminim sen de bi anda söyleyiverdin.neyse artık oldu bi kere.şimdi hatayı düzeltme vakti..artık ağlama ama.bak seni dinlemiş ve iyi ol demiş.sen iyi ol,sonra onu da iyi et.seni bin pişman etmek istiyo anlaşılan,hakıl da bence.bi daha "bitsin" demek şöyle dursun ima bile etmezsin,Allah bir ömür mutluluk sağlık versin size,düzelir sıkma canını..samimi ol,onu herşeyden çok sevdiğini ve bitmeyeceğini bilsin yeter...

selam tatlım sana kızıyordum bende düşün bakalım kendini affettirme yollarını
başkaları yüzünden birbirinize asla böyle şeyler yapmayın

çok haklısın nasıl böle bişey yaptım anlamıyorum. eşimi bilirim affeder ben üzülmeyim die ama o kadar kırgın ki içinden kolay kolay atamaz. az önce konuştum çok doldum falan die ama tepki yok tmm dedi ii ol sen dedi o kadar. bi anlık öfke işte kendime bende çok kızıyorum çok

canım olan olmuş bu saatten sonra düzeltme yoluna gideceksin ve bir daha asla bu lafları etmeyeceksin

kızlar çok saolun yaa iyi ki varsınız sizle konuşmak çok ii geliyo valla. hele ki hiç arkadaşın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…