- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
kızlar çok saolun yaa iyi ki varsınız sizle konuşmak çok ii geliyo valla. hele ki hiç arkadaşın yoksa
kızlar çok saolun yaa iyi ki varsınız sizle konuşmak çok ii geliyo valla. hele ki hiç arkadaşın yoksa
tşkler..
hb sevinçcim..bende selamım alınmadı diye üzülmüştüm...
dolunaydan haber varmı?meraktayız...:26::26::26::26:
dolunaydan haber varmı?meraktayız...:26::26::26::26:
günaydın...
Bugün iğrenç birgün ağzım tutulsun eşime bitsin artık dedim. şimdi ise benle konuşmuyo gece 2 de eve geldi. Hayatta beklemzdim bunu beni yıktın dedi ve ağladı. Nefes alamıyorum sanki şimdi...
canım akşam eşini al karşına konuşun özür dile sinir anıyla çıktı ağzımdan çok hastaydım akşam de
sanki ben demişim kadar üzüldüm bende yaaa kendimi senin yerine koydum senin hayatın çok zor ama
bunu söylemesen daha iii olurdu bizde başlarda başkası için kavga ederdik hep sonra oturup konuştuk
konuştukça sorunlar çözüldü hep
efsun hanım sesiniz çıkmıyorNe yaptın tatlım iş meselesini:18:
[SUP][/SUP]
hoşgeldin canım. ya aslında hiç başkası için kavga etmezdik sallamazdık ikimiz ii isek sorun yoktu. ama doldum ve patladım işte. neden dedim daha anlamış değilim ama artık akşam alttan girip üsten çıkıp hallederim inşallah. çok kırdım onu yıkıldım dio başka bişey demiyo bende sorunları ve çaresizliklerimi söledim bişey demedi saolsun valla dinledi tamam dedi.
sen ne yaptın iş ne durumda[/QUOTE
onada kendini güzelce ifade et eminim anlayacaktır seni
benim eşim güzelce anlatınca konuşunca anlıyor çözüm arıyor artık
inşallah halledersin yaaa akşama bol bol dua etcem sana canım
iş konusunda Kafam hala çok karışık canım ama bebiş olana kadar devam sanırım
işler yoğun bu ara takip edemiyorum çok sık
Kafam hala karışık ama bebiş olana kadar devam sanırım
şimdide ahkeşkeye çok üzüldüm yaaa
sanki ben dedim eşime onu inşallah eşi alttan alırda çözerler yaaaa
canım benim bide benim için üzülme yarın güzel haberlerle gelirim ben inşallah. bencede en iisi işte daha çalışman bebek olsun bakalım bi diğer olaylarada görme duyma ne yapacaksın tatlım 3 maymunu oyna görmedim duymadım bilmiyorum...
dolunay canım nerelerdesin yaaa. ne yaptın nasılsın annenler geldi mi neler yaptın merak ettik
valla sanki eşimle ben gibi üzüldüm canım ben yaaa
haberi dört gözle beklicem
bende öle düşündüm en son bebiş için çalışmaya başlicam zaten bu ay yani önümüzdeki hafta
belki Rabbim hemen nasip eder bi yol da gösterir bana
aynen en iyisi 3 maymun canım zaten yapacak bişey yok ortada masun 2 melek de var
gece o gelene kadar bekledim yanımda bile yatmadı gittim yanına yalvardım resmen ağladı sonra güç bela ikna ettim yatağa geldi ama ayny yatakta iki yabancıydık resmen hiç bu kdar canım acımamıştı. biz 5 yıldır birlikteyiz ve her geçen gün sevgimiz artıyo hala bana ilk gün ki gibi bakar hala beni öperken heycan duyar üzerime titrer ama ben sinirim yüzünden gıcık insanlar yüzünden hiç sorunum olmayan eşimle arama sorun soktum.
arkadaşımın gözünden de bişey kaçmaz:)evet moralim geçen haftaya göre iyi..önemli değil canım hepimiz paylaşıyoruz
aşkolsun tatlım
dolunay geldi geçmişi okudu kaçtı ama morali iyi gibiydi :18::18:
dolunay canım nerelerdesin yaaa. ne yaptın nasılsın annenler geldi mi neler yaptın merak ettik
hadi bakalım annesi ii çalışmalarfolik asit falan kullanmaya başla o zaman sabahlarıda incir ve ceviz ye hadi bakalım allah hayırlısıyla en yakın zamanda nasip eder inşallah.
büyük bir değişiklik yok aslında..sadece pazartesi iş çıkışı eve uğrdım..birkaç giyim eşyası götürecektim
eşimde geldi..benim çantaları falan görünce bozuldu..
biraz konuştuk,ikimizde yorulmuştuk artık..özlem ağır bastı..boynuna sarıldım eşimin..oda tepkisiz kalamadı..
sadece bukadar sonra anneme bıraktı beni oda anasının evine gitti..
2gündür de aramaya sormaya başladı..sanki ilk flört ettiğimiz zamnları yaşıyor gibiyiz dedi akşam..
banada öyle geliyor..herkes anasının evinde çünkü..
evet şuanda onun kalbindeyim ama sanırım ayrılmak ikimiz içinde kaçınılmaz..
hala boşanmayı düşünüyorum..annemler barıştığımızı biliyor ,hatta birazda fırça attılar bana..
tam barıştım diyemem...sadece ondan vazgeçmem zor..bişekilde başarmaya çalışıyorum..
artık geri dönüş ihtimali yok mu canım yaa
sağol canım inşallah çalışmalardan sonuç alırız
gülmede folik asit ne ki canım gerçi önce doktor kontrolundan geçicem temel sağlam olsun
hafta içi randevum var
Kızlar bana bir akıl verirseniz çok mutlu olacağım.
Benim kaynanamla aram çok iyi maaşallah diyeyimAma şu an 12 haftanın içindeyim hamileyim,daha cinsiyeti belli olmadı.
Her konuştuğumuzda"kızım nasıl,kızıma iyi bak"vs gibi konuşuyor.Bende eğer kız olursa o benim kızım senin torunun olur diye espriyle yaklaştım.Hatta eşim de kızmış..
İlk torunları olacak Allah nasip ederse ve çocuklara aşırı düşkün..Kısmet olurda doğurursam bana zehir eder mi lohusalığımı?
Gerçi eşim söylemiş özellikle lohusalıkta sakın sahiplenmeyeceksin diye ama dinler mi dinlemez mi bilmiyorum...Ve çok korkuyorum
İlk torunu tabi ki gelecek,tabi ki sevecek ama benden çok sahiplenirse,lohusalığımı zehir eder diye de ödüm kopuyor.
Ne olur bi akıl verin iyiyken kötü olmak istemiyorum,Nasıl bir yol izlemeliyim...????????????
artık geri dönüş ihtimali yok mu canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?