İNŞ en küse sürede bu durumlardan kurtulur temiz bir sayfa açarım. bakallım planlarım var hayatıma dair inş yapabilirim.
zaman gösterecek herşeyi. Mevlana' nın sözlerine bayılırım bu arada.
nasyabanu cum sen kaç yıllık evlisin. birde çocuğun var mı senin..
nasyabanucum Allah bağışlasın kuzucuklarınıı...
benden de bi soru nasyabanu kaç yaşındasın peki?ve turkuazcım sen de kaç yaşındasın,2.5 yıllık evliydin bi de di mi?
ben 26 yaşındayım canım 5 yıldırda evliyim
iyimiş..sen erkenci davranmışsın,ne güzel 2 de çocuk yapmışsın,maşallah..biz daha bi taneyi beceremedik
evet canım 21 yaşında eşimle severek evlendik aslına hiçte verdiğim karardan pişmanlık duymadım eşim iyi bir insandır evine çok bağlıdır çocuklarıyla benden çok ilgilenir kızımı isteyerek oldu oğlumsa zamansız bir vakitte plansız bir şekilde oldu ama iyikide oldu 2 yaş araları allahım yavrularıma sağlık versin ama iş annesine gelince onu kıramaz aradaki dengeyide kurmayı bilmez ve üzülen kırılan ben olurum benim derdim bu ve eşimin sevgisini belli edememesi biliyorum beni seviyor eminim ama bunu bana belli etmiyor bende boş verdim artık etmesin bakalım bende ona belli etmeyi düşünmüyorum bundan sonra arkadaşlar bişey sorucam sizin eşleriniz nasıl yoksa sadece benimki mi böyle ilgisiz benmi abartıyorum doğumgününüzü evlilik yıldönümünüzü nasıl geçirirsiniz geçen sene benim zorumla yemeğe çıktık 5 yıldır sadece 1 yemek başka yok bu senede benden bekleme böyle şeyler benim yapım bu sevgimi içimde yaşıyorum diyor off değişmez bu adam yaaa
bende çok korkuyorum kaynanayla oturmak istemiyorum evlenince bir sürü eltim olacak hiç beraber oturmak istemiyorum ayrı oturacakmışız zaten baştan istemiyorum dedim ama gelir 1 ay kalırlar bizde felan diyor hiç istemiyorum kaynanayla yüz göz olmayı hizmet etmeyi birde hep hasta yatalak felan olmasa bari olursa ben bakacakmışım bir sürü evladı var onlar baksın hiç istemiyorum hep eşimle yalnız romantizmli bir evlilik hayatını düşledim kendi çocuğum olmasını çok istedim zaten evlilik için çok geç kaldım birde hasta bakıcılığımı yapacam eşim bana nasıl davranacak ailesiyle sorun çıkacakmı çok merak ediyorum ben hiç rahat yüzü göremeyecek miyim hep ezileibicek miyim neden benim karakterim böyle herkes ezebileceğini düşünüyor eziyor kimse rahat bir yaşamı bana layık görmüyor herkes istediği gibi yönlendirmek istiyor benim neden isteklerim olmuyor benim rahat yaşamaya hakkım yok mu.
efsuncum canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
bir dahaki yıla bebişli olsun inşallah
efsuncum canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
bir dahaki yıla bebişli olsun inşallah
kızlar yaaa nerelerdesiniz pazartesi ya kimse kendi ni toplayamadı galiba
maşallah sevinç seni gören cennetlik kız nerlerdesin..
Bu arada efsuncum bnde tebrik ediyorum seni...allah tüm dualarını kabul etsin.
Kızlar bugün kv ve akrabaları bendeydi..yeğenleri bile dedi halamdan bize bile fenalık geliyo allah sana sabır versin diye..kızlar bekar..telefonları çalıyo..kim arıyo neden yanımda konuşmuyosunuzz...bıktırdı kızlarııı...
Yine ev konusu açıldı..alt katlarına gitsek iyi olurmuş..oğlun altlı üstlü iyi olmaz diyo istemiyo dedim..ısrar ediyor... Senin eşyaların sığmaz diye demiştir yoksa oğlum öle düşünmez diye..neyse ısrar etmedim..müteahhite verceklermiş evi o zmn gitmek zorundaymışız onların alt katına...oğlun ordakini satarız başka yerden alırız diyo dedim.ordakide burdakide bir başka yerden fln alamazsınz aynı yerde otrcaz dedi...ortada ev yokk tartıştğı konuya bak.. Komşusunun gelini geldi bugün mahallesinide toplamış ...neyse..döğurursa yanıma gelirlerse bakarım gelmezlerse bakamam diyormuş..bn doğurdum işe girdim de taşınıp çocuğa bakması kaldıı.ya sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?