peki kizlar kaynananiz kotu niyetle olmasada birsey dedi...moraliniz bozuldu..
tepkiniz nasil olur:uhm:
olmazmı hayatım ya..
hakikaten can sıkıcı kelimeler oluyor.bozuluyorum duyduğum şeye..
ama neticede anne..hangi anne evladının kötülüğünü isterki deyip takılmıyorum..
nerde gördüğünüze bağlı kendinizi birazda sanırım..
değilmi?yerimseniben
ben severdim eskiden kayınvalidemi eskiden de yaptığı çok şey vardı ama olsun iyi yanları da var der geçerdim ama en son onun sebep olduğu bazı şeyler yüzünden boşanıyorduk nerdeyse en son eşim yuvamı mı yıkacaksınız diye resti çekince aklına geldi beni arayıp kızım dur hallolacak herşey demek bu arada ilk sorunumuz üzerinden 4 ay geçmişti o sürede hiç arayıp da aman iyi olun demedi (kızının her boşanma girişiminde yapmıştır damadına mesela) hatta bir dönem biz sorunları çözmüş olduğumuz halde onlar bunu bilmiyordu eşime beni kötülemek için bişiler söyledi ama ters tepti eşim en son sen bunları haketmiyorsun ben ne kadar yanlış tanımışım onları dedi
gene de nefret ediyorum demem asla nötrüm sadece henüz affetmedim ama ileride affedersem gene sevebilirim belki
gelin olarak saygımı gösteriyorum güleryüzümü esirgemiyorum asla ama samimi değilim bir nevi oynuyorum ne olursa olsun eşimin annesi ama keşke samimiyetimi kaybetmeme neden olmasaydı da seviyorum diyebilseydim
öncelıkle topiğin hayırlı olsun demek istiyorum mors a.s. a.s.
diğer topıkte demek istedgıım buydu..
sonucta bazı olumsuz yasanmıslıklar oluyor elbet ama asla nefret duymadım çok ama çok uzuldugum zamanlarda sadece sevgımın anneme karsı azaldıgını hıssettım okadar..suan aramız iyi çok sukur.. sanırım artık tanımaya basladık bırbırımızı..
dil yarası gecmez derler dogru ama bunuda sureklı gundemde tutmak gereksız.. haa arada ınsanın aklına gelmıyor mu gelıyor elbet.. sadece o anlık en fazla 5dakka kafana takıp huzunlenıyorsun okadar sonra hayata hiçbişey olmamış gibi devam edıyorsun ..
zaten sevmeseydım ''anne'' yerıne ısmıyle hitap ederdım.. ve pike takımı yapmazdım hediye olarak :)
tesekkur ederim canimm:1hug:
masum degilizz hicbirimizzzyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?