teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
güzel bakan güzel görür..sizede tavsiye ediyorum..
burdaki arkadaşların kaynanası ve kayınpederi maddi ve manevi anlamda tatmin etmiş olmalılarki bu şekilde konuşuyorlar. kimse kimsenin durumundan anlamaz arkadaşlar, ben kendimden örnek verecek olursam sevmiyorum ama bu durup dururken olmadı ya da saçma sapan sebeplerden dolayıda olmadı. kimse kötü insanda değil, hiç kimse nefret beslemek istemez. demekki yaşanan birşeyler varki konuşuyor insanlar. yinede allah sizin başınıza getirtmesin ne diyim. allah mutluluğunuzu bozmasın.
siz gönül elçisi olarak burda diğer bayanlara tavsiyelerinizi sunabilirsiniz. bir nevi güzin ablalık yapıyorsunuz zaten :roflol:
benim tecrübelerim bana yeter.
çok gereksiz bir mesaj sizin gibi..:1ninca:
kendiniz söyler kendiniz gülersiniz ancak..
her topice yazabilirsiniz üye olarak ama başlık koskocaman sevenler topici..sevmiyorsan gider kaynanalar topicine takılırsın..burayı basıpda insanları germeye luzum yok..
benki tanımadığım halde çekemiyorum sizi;sizi tanıyanın nasıl çekeceği muamma!:1closedeyes:
cevap vermeyin..gidin olumsuzluğunuzu başka yerlerde gösterin..
Aslında Severim Aynur Annemi....
Banyo dışında oda olmasa daha çok sevicimm:))
)
Kız duçarı herkeş bilmez,sen nerden biliyisin de bağaa.sBarzeyim meraklar duçarr ettin beni nedir bu banya davası yaff:)))
yerim ülennn sizin havalarınızı :umursamaz: napalım sevmiyolllar işte bizi,,,benim hiç beni seven kayananam olmadı taaammm mı :gitme: urfa da oksforrrd olsa okumazmıydıhkkk :gitme: (tüm acındırma sözlerını kullanayım istedim) şaka bir yana ALLAH nazarlardan korusun hepınızı. keşke bizde bu güzelliklerı tadıp yaşayabılseydık,içimde hep uhdee kalacak sanırım.
:roflol::roflol::roflol:ben de okurdum valla okusford harvırdsırnaşık şey
al benden de o kadar ne kadar kıyma o kadar köfte, karşılıklı sevmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?