Kaynanasn seven Gelinlerin Cafesi

kayınvalidemi severim...o da beni sever...
ama bu gelin kaynana ilişkimizle alakalı değil...biz karakter olarak birbirimize benzeyen ve birbirimizi anlayabilecek insanlarız...o komşum da olsa beni sever takdir ederdi, ben de aynı şeklide...oğluyla evlenememi iserdi...eminim...
ama illaki kayınvalide gelin ilişkisi açısından değerlendirecek olursak...biz kayınvalidemle hiç gelin kayınvalide olmadık...ama itiraf edeyim ben melek değilim...kötülük görsem aman da annedir, sevdiğim adamı dünyaya getirmiş filan diye düşünmem...he saygısızlık etmem, yokmuş gibi davranırım...
iyidir benim kayınvalidem...o bana canımm naber diye telefon eder, ben de aynen sıcacık karşılarım...şimdilerde sadece babaannecik diyorum zati...ama şuna inancım sonsuz...önce büyük iyi olacak...saygı istiyorsa önce büyük saygı gösterecek, aileden olmasını büyük kabul edecek...büyük sevecek...küçükten karşılık görmezse o küçük hatalıdır o zaman...kayınvalidem bana gördüğü ilk andan itibaren bunları hissettirmiştir...ben de karşılığını verdim...
berbat bir kayınvalide ile yaşadım 27 yıl...bu hayatta aldığı her nefesin fazla olduğunu, zarar olduğunu düşündüğüm kadındır o...kötü kayınvalidenin kitabını yazarım...ama ben kararlıydım kayınvalideme önyargıyla bakmayacağıma, sözüm vardı kendime...tuttum sözümü...ama ille de kötülük yapmak isteseydi bu kadar rahat olamazdım...o iyi olduğu için, o beni sevdiği için, o beğendiği takdir ettiği için ve ben de bunları anlayacak kapasitede ve yapıda olduğum için iyiyiz çok şükür...

Son düzenleme:
teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
güzel bakan güzel görür..sizede tavsiye ediyorum..

siz gönül elçisi olarak burda diğer bayanlara tavsiyelerinizi sunabilirsiniz. bir nevi güzin ablalık yapıyorsunuz zaten :roflol:
benim tecrübelerim bana yeter.

Aslında Severim Aynur Annemi....
Banyo dışında oda olmasa daha çok sevicimm:))

Mesafesini Korur,Nerde Duracağını bilir...
Seviyim kendisini:)

evet mesela ben....sositososito
bir fizibilite raporu istemiştim koca adaylarımdan...mafoldumben
baktım beni en çok tatmin edecek aile kocamın ailesi...
yağıyor altın, para, gayrimenkul...
gel dedim paşam evlenecem seninle...kaydirigubbakcemile
evlendik... çok şükür Allahıma yere basamıyorum havamdan...
bozmasın inşallah...

Annemi severim,
Kırgınlıklarımda olmuştur tabi onunda bana muhakkak yaşamışızdır ama hakkını hiç ödeyemem onun.Küçüktüm daha gelini olduğumda evlilik sorumluluk her şey için kendi annem gibi yardımcı oldu şu zamana getirdiysek evliliğimizi böyle huzurluysam çok şükür en büyük destekçim her an yardımıma koşan tek kişiydi.herkes bilir ki evlilikte her şey kendi ailenle paylaşılamıyor anlatsan kötü olur sen eşinle iyi olursun onlar kötü görür ben hep öyle yaptım tek dert ortağım kayınvalidem oldu iyi kide öyle olmuş gizli saklım yoktur onunla inşallah benim onu sevdiğim kadar oda beni seviyordur.:kedi:

ne guzel yaa.. okudukca sızlerı ımrendım gıpda ettım hatta kıskandım.. :kedi: boyle gelın kayınvalıde ılıskılerıne hastayım ben yaa.. opuyorumnanaktan Rabbım aranızdakı muhabbetı hıc bozmasın kızlar.. :gitme: ama ben bu lısteye hıc bı zaman dahıl olamıyacagım oda ayrı tabe.. :sinifsinif: :umursamaz:

siz gönül elçisi olarak burda diğer bayanlara tavsiyelerinizi sunabilirsiniz. bir nevi güzin ablalık yapıyorsunuz zaten :roflol:
benim tecrübelerim bana yeter.

çok gereksiz bir mesaj sizin gibi..:1ninca:
kendiniz söyler kendiniz gülersiniz ancak..
her topice yazabilirsiniz üye olarak ama başlık koskocaman sevenler topici..sevmiyorsan gider kaynanalar topicine takılırsın..burayı basıpda insanları germeye luzum yok..
benki tanımadığım halde çekemiyorum sizi;sizi tanıyanın nasıl çekeceği muamma!:1closedeyes:
cevap vermeyin..gidin olumsuzluğunuzu başka yerlerde gösterin..

yerim ülennn sizin havalarınızı :umursamaz: napalım sevmiyolllar işte bizi,,,benim hiç beni seven kayananam olmadı taaammm mı :gitme: urfa da oksforrrd olsa okumazmıydıhkkk :gitme: (tüm acındırma sözlerını kullanayım istedim) şaka bir yana ALLAH nazarlardan korusun hepınızı. keşke bizde bu güzelliklerı tadıp yaşayabılseydık,içimde hep uhdee kalacak sanırım.

sarı kafalar da haklı olabilir...bence de sence bacım...ayynen...
bir de şu bebenin böyle ışıl ışıl fotolarını koyup durma nazar alcek beeee....
git saçını boyat hadeee...

bana bakın..
özel mesajı ve buradaki lafınızı direk yönetime bildirdim..
anneliğime laf etme hakkına sahip değilsiniz..
kimsiniz siz kuzum..haa..söyleyin bir bana..kimsiniz..
kayınvalideniz çok haklıymış..ee eskiler biliyor kime nasıl davranılacağını..
muhattap olmuyorsanızda yazmayın..oruç başınıza mı vurdu nedir?

Ben de çok severim annemi. Kayınvalide bile diyemem uzak geliyor o kelime bana. Öz kızı gibi görür beni, kimseye anlatamadıklarını bana anlatır, benimle dertleşir. Her zaman destek olur bana. Allah Razı olsun, başımızdan eksik etmesin.

ben de sevmiyorum diyenleri hic anlamiyorum gercekten eger kayinvaldelerimiz olmasaydi eslerimiz de olmayacakti. sonucta biz onlarin dogurdugu onlarin buyutup yetistirdigi insanla evliyiz. evet belki benim kaynanam da onu sevebilmem icin hicbirsey yapmiyor, tam tersi anlamsiz davranislarda bulunuyor olabilir ama bence bu onca yildir yani evlenene kadar ona hayatindaki en yakin kadinin kendi oldugunu bilmesi ve onu paylasamak istememe duygusundan kaynaklaniyor. ben kayinvaldemi esimin 'anne' si oldugu icin seviyorum ve saygi duyuyorum.
icimizde bir cogumuz anne ve anne adayi simdi olmasa da ilerde buyuk ihtimal anne olucagiz insallah. ve bir gun biz de kayinvalde olucaz hicbirseyi degilse bile ilahi adaleti gozardi etmemek lazim...

:roflol::roflol::roflol:ben de okurdum valla okusford harvırdsırnaşık şey
al benden de o kadar ne kadar kıyma o kadar köfte, karşılıklı sevmiyoruz

:roflol::roflol::roflol:ben de okurdum valla okusford harvırdsırnaşık şey
al benden de o kadar ne kadar kıyma o kadar köfte, karşılıklı sevmiyoruz

kaderimiz böyleymiş. boynuuu büküklerr mafoldumben

burası bizim topiğimiz değil. gidelim buralardan biz şutlanmadan bence. :gitme:

arkadaslar kimse kimsenin yasadiklarini bilemez biz seviyoruz diye bu bizim her anlamda tatmin edildigimizden degil emin olun..
biz herseye ragmen seviyoruz diyoruz..
buraya giripte kimseyi uzmeye imali imali konusmaya hakkiniz yok..

Son düzenleme:
bende geldim buraya kaydirigubbakcemile5
evet bende seviyorum kayınvalidemi. opuyorumnanaktan
aramızda eşim gibi ikimizin de sevdiği çoooook önemli bir bağ var.
hiç mi kötü huyu yok.var benimde olabileceği gibi.
ama benim çoooooook üzüleceğim yada evliliğimi çok etkileyen bir durumumuz olmadı.uyuşmadığımız noktalarda kendisini kırmadan ama fikrimi söylerim. yerimseniben
söylesem de değişmeyeceğini bildiklerim hariç tabi.
mesela,kızımdan ayırmam seni der her zaman… lmaz:
bana bu söz yanlış geliyor.kızıyla bir olmam mümkün değil,ya da onun benim annem gibi olması.
annemin yeri sevgisi ayrıdır. :asigim: kayınvalidemi severim ama annem her zaman farklıdır.ve hiçbir zamanda sizi annem kadar seviyorum diyemem...
eşimin annesi kayınvalidem olarak hayatımda ve baş köşede olacak benim. :1hug:
ilk başlarda önemsiyordum ama şimdi gülüp geçiyorum söylediğinde,değiştiremeyeceğim şeylerde üstelemem yada kırmam kabul ederim sonuçta bana zararı yok ki buyrunnnnnnnnn
yaptıkları ettikleri ne almışlar ne bileyim paralarını nasıl harcamışlar felan bunlarda kendi bilecekleri şeyler…sonuçta bunlar evlerimizin iç işleri.biz karışamayız lafımız olmaz asla zaten. a.s
ama bize yol göstermek yerine yönetmek istendiğinde ki bu belli oluyor Allahtan eşim gerekeni yapıyor.Rahat adam benim ki,hükmedilmeye felan gelemez öyle şeylere… :roflol:
9aylık evliliğimde yaşadıklarım arkadaşlarım Şeniz
kayınvalideme çoooook değer veririm ve saygı duyarım ben opuyorumnanaktan
inşallah ikimizinde iyi niyeti hep böyle devam eder
:Saruboceq:

şimdi aklıma geldi.boğazım düğümlendi :gitme: yazmadan edemedim sizlere
ilk evlendiğim zaman gripten evde istirahat ederken çorba yapmış kayınvalidem,yoğurt çorbası(çok sevdiğimi bildiğinden) kayınpederimle arabaya atlayıp gelmişler a.s
o kadar ısrarıma rağmen neler yaptım bilseniz geçmediler eve,sen yat kızım,biz varken dinlenemezsin.kapıdan biz kaçtık dediler ve gittiler :teselli:
ikisininde eller donmuş.hıçkırıklar içinde ağlamıştım ya ellerini öperken mafoldumben
şimdi nasıl sevmeyim ben Şeniz
önemli olan karşılıklı değer verme, iyi niyet ve anlayışı kaybetmemek ama mutlaka karşılıklı...
buyrunnnnnnnnn

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…