Kaynanaya Anne demek

babası rahmetli baba diyemedim kayınpederime fakat annesine nişandan sonra anne demeye başladım hatta annecimde diyorum bazen bu şekil 3 yılı bitirdik biz oda kızım diye sesleniyor eltimle bana

ilk telefonda anne demiştim sonra hemen alıştım çok rahat söyleyebiliyorum
bir tek kendi ailemle bir arada olduklarında zorlanıyorum o zamanda isimleriyle anne veya baba diyorum
içten gelecek bir duygu
onunda bana kızım yavrum demesinden de kaynaklanıyor olabilir anne demekte zorlanmamam
herşey karşılıklı sevgide öyle
evet hiç bir zaman kendi ailemizin yerini tutmaz ama
hayatta bu sıkıntı ile geçmez bence
sonucta onlarda anne baba ve biz onların evladıyla evliyiz ya da evleneceğiz...

Son düzenleme:

kaynanama anne demek hiç ama hiç anne deyesim gelmiyor bugun gene beni sinir etti hiç demesemde teyze desem daha iyi olcak gibime geliyor ama saygımdan dolayı anne diyorum yoksa kesinlikle annem demem kayınvaldemden nefret edeyorum halende ediyorum açıkçası çünki bana yapmadığını bırakmıyo bugun gene atıştık zaten bize gelince küsüz zaten bende bu işi anlamış değilim açıkçası hiç bir suçum olmadan beni neyse ya büyütmeme gerek yok acaba herkesin kaynanası benimki gibimi diyede çok meraklıyım offffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Üzülme çoğumuzun kaynanası geline çektiriyor
Oğlum elden gitti paniğiyle birazda ben büyüğüm herşeyi bilirim edasıyla
Bizleri üzüyorlar duymazdan gelmeye çalışıp sabredicez

ilk nişandan sonra demiştim o zamanlar çok rahat söylüyordum. çünkü beni incitecek durumları asla olmamıştı. ama şimdi yani 2.5 yıl sonra çok ama çok zorlanıyorum. kesinlikle bize verdikleri duygularla ilgili bir durum bu. söylemekte zorlanmak ya da hiç yadırgamamak..

ewlendik tam 1 yıl sonra anne diyebildim hep siz diye hitap ettim
şimdide hiç içimden gelmiyo demek ama söylüyorum iştee
diyorum keşke hiç demeseydim öyle resmi kalsaydıkk

malesef anlamayan anlamıyor hatasını.. belli bir süre sonra süistimalde ediyorlar senin olgunluk gösterip büyüğümdür saygısızlık tmeyip sus pus olman onlar için bir süre sonra haklı oldukları duygusunu büyütüyor içlerinde.

ben 3,5 yıl sustum sabrettim ancak ne takdir görüldü ne de hatalarının farkına vardılar..
işin dahada kötüsü.. birşey nasıl başlarsa öyle devam eder.

saygı hakkedene gösterilir, emeye sagı gösterene kibarlığı bilene gösterilir.
alıştıkları zaman taktir edilmeye ardı arkası bitmiyorki haklı olduğun konuda bile haksızım diyip pofpoflamanı bekliyorlar.

o yüzden herkese hakkettiği dilde muamele etmek lazım, bu eşimizin annsi dahi olsa..:1closedeyes:

valla yarım ağızla 1 yada 2 kere demişimdir onuda duydumu bilmem.annelik duygusunu vermediği için anne demiyorum.sevgisini hissetmedim doğal olarak da sevemedim .eşime bile annelik yapamamış bir insan asla anne demem .şu anda konuşmuyoruz zaten

ya kızlar bu sorun bende asıl
5 yıl oldu eşimle evlenelı daha anne baba dıyemedım...
utanıyommu nabıyom dıyemıyom ya...
onlarda farkındalar kaç oldu ne demıyon dıyolar bışey dıyemıyom
sen bılırsın tabıkı dıyolar..
demekte ıçımden gelmıyo babam yok öldü
annemden başkasına anne dıyemıyom ya..

bende çok zorlandım ama şuan annem gibi gerçekten Allah eksikliğini vermesin onların ......
Allah onlardan razı olsun bize çok destek oldular

vallah ben anne baba diyorum esimin anne babasina.ve beni oz kizlari gibi goruyorlar.onlari cok seviyorum

Asla annesine anne demem demiyorumda bes yil oldu taniyali onu 3 aydir evliyiz ama anne demem hak etmiyo o kelimeyi babasina diyorum icimden geliyo

ben diyorum anne diye ve cokda severim kaynanami oda saolsun beni cok sever
hatta esim cok sasirmisti bu kadar sevmesine :kedi:

eskiden anne baba derdim şimdi hayatta demem hak edene söyleyeceksin
bence anne baba demek sevgi demek
bulduysan hiç çekinme söyle ama formaliteden de olsa artık söylemem

Benim henüz kayınvalide adayım ve kayınbaba adayım 2si.
Ama ben onlara teyzecim diyorum o böyle dememe sevindi hatta sanki gerçekten teyzemmiş gibi oldu.
Tuhaf şekilde yakınlaştık ama eminim o da işi böyle dalgaya vurmama az da olsa müteşekkir olmuştur.
Herşeyin zamanı var.

Eşimin bu konuda tavrından dolayı benim için çok zor olmadı
Daha nişan günü anneme annem dedi babama babacım o yüzden bende aynı şekilde davrandım
Çok şükür kayınvalidemlede kayınpederimle sorunum yok,
İnsan kendi anne babasıyla bile yeri geliyor anlaşamıyor arada elbette anlaşamadığımız şeyler oluyor ama o anlıktır, beş dakika sonra unutulur.
Tabii ki kimse annemin yerini alamaz annem de babam da benim kıymetlim ama kayınvalideme / kayınpederime SİZ de derim, ismi + anne / baba da derim, anne / baba da derim

Diyemiyorum; ama demeyi çok istiyorum. O kadar çok seviyorum ki onları.. Diyemediğim için de kendime kızıyorum..Utanıyorum azıcık:kedi: Halbuki utanılacak ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…