kaynanama anne demek hiç ama hiç anne deyesim gelmiyor bugun gene beni sinir etti hiç demesemde teyze desem daha iyi olcak gibime geliyor ama saygımdan dolayı anne diyorum yoksa kesinlikle annem demem kayınvaldemden nefret edeyorum halende ediyorum açıkçası çünki bana yapmadığını bırakmıyo bugun gene atıştık zaten bize gelince küsüz zaten bende bu işi anlamış değilim açıkçası hiç bir suçum olmadan beni neyse ya büyütmeme gerek yok acaba herkesin kaynanası benimki gibimi diyede çok meraklıyım offffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Üzülme çoğunun kaynanası geline çektiriyor
Oğlum elden gitti paniğiyle birazda ben büyüğüm herşeyi bilirim edasıyla
Bizleri üzüyorlar duymazdan gelmeye çalışıp sabredicez
kaynanama anne demek hiç ama hiç anne deyesim gelmiyor bugun gene beni sinir etti hiç demesemde teyze desem daha iyi olcak gibime geliyor ama saygımdan dolayı anne diyorum yoksa kesinlikle annem demem kayınvaldemden nefret edeyorum halende ediyorum açıkçası çünki bana yapmadığını bırakmıyo bugun gene atıştık zaten bize gelince küsüz zaten bende bu işi anlamış değilim açıkçası hiç bir suçum olmadan beni neyse ya büyütmeme gerek yok acaba herkesin kaynanası benimki gibimi diyede çok meraklıyım offffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
"kaynana" var
"kayın valide" var.. senin ki kaynanaymış o zaman canım.. ne olursa olsun eşinin ailesi. sen saygıda kusur etme de onlar da elbet anlarlar hatalarını. onlar senden büyük ama,olgunluk olarak büyüklük sende kalsın.
Kaynananıza kayınpederinize ilk ne zaman nerde ( yüzyüze Telefonda) anne baba dediniz
Zor geldi mi ne hissettiniz
Demeyenler vardır Başta ben :lepi: Neden demiyorsunuz
Ben demiyorum çünkü layık değiller bana annelik babalık yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?