Kaynanaya Anne demek

kayınpederime baba diyorum çünkü baba bi adam gerçekten çok severim hayat tecrubesi dolu dolu..

ama eşimin annesi için kayınvalidem lakabını bile kullanmam kiiii bırakın anne demeyi..

annemin çeyreği olsaydı yine belki anne derdimde asssslaaaaaa anne demem assslaaa...

Benimde hiç ilgim alakam olmaz böyle gereksiz konularla :) Eşimin annesi zaten umrumda değil.Oğlu da onun umrunda değil.Anca yapmacık hareketler yapsın dursun.Fakat eşimin üvey annesi eşime tapıyor.Bende ileride insallah bebeğımız olunca onunda torunu olacak tabı,anne demeyi düşünüyorum çünkü üvey annesi olmasına rağmen bana elınden gelenın en ıyısını yaptı çok ıyı bır anne.Eşimin gercek annesı solda sıfır kalır...

ewlendik tam 1 yıl sonra anne diyebildim hep siz diye hitap ettim
şimdide hiç içimden gelmiyo demek ama söylüyorum iştee
diyorum keşke hiç demeseydim öyle resmi kalsaydıkk

selam canım bende 1 sene oldu diyemedim daha.ama demeyi gerçekten çok istiyorum.sen nasıl söyledin.nerden başlayacağım bana akıl verirmişin..kafamçokkarıştı

selam canım bende 1 sene oldu diyemedim daha.ama demeyi gerçekten çok istiyorum.sen nasıl söyledin.nerden başlayacağım bana akıl verirmişin..kafamçokkarıştı

Gözlemlediğim ortak yöntem telefonda demek
Örnek: Alo anne nasılsın :kedi:
Kelime arasında karambole getirmekte işe yarıyormuş
Ben hala demedim demicem ama diyenlere anne gibi hissedenlere seviniyorum
Umarım alışırsın

evlenmeden önce tanıyordum ama o zamanda teyze falan demiyordum sonra evlenince anneye dönmek zor olur diye siz diye hitap ediyordum ya da görümcemle konuşurken annen diyordum evlenince ilk bşta zorluk çektim ama sonra dedim ama çokk zor geldi baştan kendi ailemin yanında söyeyemiyordum utanıyordum kaldı ki kayınvalidem de kayınpederim de çok iyidir bi kötülüklerini görmedim arkadaş gibiyiz ama zor oldu yani..

Son zamanlarda hiç içimden gelmiyor anne demek. Anladım ki elden anne olmaz Kimse seni kendi annen gibi düşünmez. Canım annem Allah seni başımdan eksik etmesin.

benim de 1 seneyi geçti ama anne, baba v.s hiç demedim hatta siz diye hitap ediyorum halaakannehir

diyemem zaten bişeylerini görmedim, söylersem yapmacık olacak, içimden gelerek de ne zaman söyleyebilirim bilemicem

ayrıca kendi anne babama haksızlık edermişim gibi geliyo:kedi:

eşim de bu arada anne baba demiyor bizimkilere, bizimkiler de demesin diyolar zaten, kafamçokkarıştı

Son zamanlarda hiç içimden gelmiyor anne demek. Anladım ki elden anne olmaz Kimse seni kendi annen gibi düşünmez. Canım annem Allah seni başımdan eksik etmesin.

ben zaten annem gibi olmadığını biliyorum birebir böle düşünüyorum demek zorundaydım dedim malesef diyorumda

bilemiyorumki ne desem...ilk başlarda çok iyi gibi görünüyorlardı ama içine girince anladım..anne baba diyorum ama bu son olan olaylar yüzünden artık mesafeyi koymayı ve 'siz' die hitap etmeyi düşünüyorum

ben önceden kayınpederime amca derdim ailecek görüştüğümüz için evlendik baba dedim sorunlar olunca bi dönem görüşmedik görümcem yüzünden sonra ben bi kandilde aradım adama baba diyeceğime amca dedimmmm kaydirigubbakcemile3
üzüldüm ama sonra dedim ki demek ki Allah söylettti kendileri yüzünden mesafeli durmasınlar...
eşime demedim alınır çünkü kaydirigubbakcemile3

Sen amca diyorsun ben hayınpeder diyorum :bbo:
Ama karşısında çok zorda kalırsan h... bey diyorum
Eşim bazen gülüyor senin gibi kaç gelin vardır diyor
Ayy napim canım bey dedim ulan demedim ya diyorum bişey demiyor

ama adam ne olduğunu anlayamadı kusura bakmayın baba filan dedim olsun filan dedi ama kesinn bozulmuşturrr kaydirigubbakcemile2
ohhh iyi olmuştuu kaydirigubbakcemile3

kaynanalarınıza kayın anne diyin. kayınpederlerinizede kayın baba diyin. kaydirigubbakcemile3

bugün eşime sinirliyim o yüzdden annesine babasına da sinir oluyorum kayın anne güzelmişş desem kadın neye uğradığını şaşırırrrr akannehir

bende kayınvalıdemı severım.zamanında cok sorunlar oldu ama genelde ıyı bır kadındır.hatta gecen sene annecımm amelıyet oldu kayınvaldem(annecım)benım anneme 1 hafta 10 gun çok ta guzel baktı.ben çalısıyordum o zaman.ama eve gelıp nekadar ıyı anlaştıklarını görünce dahada mutlu oldum...

anne baba demem ben onlara, önce haketsinler. ruh hastaları sıfat daha çok yakışıyor ıkısını de.

evli değilimde arada diyorum kayınavlidem kayınpederim de öyle diyorlar zaten yani konuşurken

annen şöyle dedi filan gibisinden bazen diyemiyorum dilim gitmiyo:kedi:

bugün eşime sinirliyim o yüzdden annesine babasına da sinir oluyorum kayın anne güzelmişş desem kadın neye uğradığını şaşırırrrr akannehir

:1shok: :1shok: :1shok: aynen böyle olur kayınanneciğinin sıfatı (suratı)
denesene :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…