- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Ayy bi de tek olsa aynı evde yaşardık herhalde kesin helal olsun size ve eşinize...İşte herkes kendi sınırlarını kendi çizmeli. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. Olması gereken bu şekilde güzellikle baştan dile getirmek. Ben de evleneli daha 1 sene olmadı. Kv tek yaşıyor olmasına, sürekli içiçe olma düşünceleri olmasına rağmen baştan tüm mesafeyi ben ve eşim belirledik.
Ayy bi de tek olsa aynı evde yaşardık herhalde kesin helal olsun size ve eşinize...
Dillerine sağlık aynen öyle çocuk yok istiyoruz Ama olmadı bu stresle nasıl olsun orda ilşkiye de göremiyoruz torun olsa anlarım evet çok abarttım cnn çok ama yaranamadim eve gidiyorum dedimde sanki kendisine küfür etmişim gibi oluyor suratı ....Canım haftada bir iki yeterli bence hadi üç olsun ama kalmasız yani kalmaya Ne gerek eviniz yakın zaten neden kalıyorsunuz anlamadım? Belli bir sebebi var mı? Bir de çocuk var mı? Torun varsa daha sık görüşmeye anlayış gösterilebilir babaannesidir özler sonuçta ama torun da yoksa neden bu kadar sık gidip kalıyorsunuz anlamadım...
Torun olduğunda da gerekirse her gün görüşün ama yatılı kalmayın bence . Siz biraz abartmışsınız. Bir de memnun olmaması çok enteresan... başka kv olsa havaya uçar kimsenin oğlu gelini siz kadar gitmez yani çok nankör kadınmış kızdım
babalar günü geldi ne aradım ne gittim çünkü bana ne babalık yaptıEvet bi kere ayaklarına sağlık kızım gelmiyor senin kadar demiyor bi kere hadi evinize gidin biraz demiyor ancak surat asiyor madem öyle bundan sonra böyle gitmiyorum.....
Siz diyorsunuz ne güzel ben diyemiyorum eve gitmek istiyorum diye şöyle valla ben bu halimle yaranamadim kendisi bilir ...sizde yavaş yavaş mesafe koyun...bizim binalar karşılıklı. aksamları yemeği kvdelerde yiyioruz. gündüz eşim çalışmıyorsa annesine geçiyor. Ramazanda misal eve geçip direkt uyuyorum, iftara gidiyorum. ramazan bitince de bazen spora gidioyrsam gitmiyorum, bazen de gitmiyorum gidip yemek yiyorum. ama kalkış saatimiz max 21. Eve gelişim 19.30 filan. Haftasonları gitmiyorum evimde vakit geçiriyorum.
Bazen anne canım sıkkın ben eve geçiyorum diyorum. sanırım yavaş yavaş kontrolü alıp mesajı vermeye başladım. Hayırlısı artık. Tek cocuk eşim. Empati yapıyorum. Bazen cok kızıyorum. bazen hak veriyorum.
Bende öyleyim cnn rahat bırakmıyorlar ki bi kere demedik biz geliyoruz hep cagiriyor ..aminn herkes çok mutlu olsun çok..Kadınlar olarak herseyi ne kadar da ince dusunuyoruz fedakarlik yapmaya calisiyoruz bunu yapalim ama kendimizi yipratmadan yapalim kendimizi dusunelim en cok ve bunu yasayanlarda kv kp uygun bir dille anlatmali illa da anlamiyorlarsa sozden davranislariyla kirmadan anlatmali.. Sahsen biri bana sunu yap dediginde inadina yapmayasim gel dediginde gitmeyesim gelir hoslanmiyorum umarim herkes yuvasinda mutlu olur..
10 dk mesafe ve 2 ay gitmemek ayy rüya gibi ne güzel devam et böyle valla ne salakmisim ben beee saolun kızlar uyandim:)))Ben çözümü buldum...
Eşimden yana şanslıyım; ben söylemedikçe öyle gidelim gelelim vs demez. Olay bende oluyor yani.
Baştan mesafeyi koymak gerekiyor kızlar. Yoksa olmuyor.
Benim çözümüm; telefonda nabız yoklayarak gidiyorum.
Kayınvalidem ve görümcem; canlarına tak edip; telefonda laf sokup iğnelemeye başladığı zaman;
gidiyoruz.Bu da 2 ayı felan buluyor. Kvden çok görümceden çekiyorum ben zaten.
Onun dışında ben istersem gidiyoruz. 10 dk mesafe uzaklıkta oturuyorlar zaten.
Her gittiğimde; bol güleryüz gösterip,ilgili davranıyorum. O gün akşama kadar orada oluyoruz zaten.
Bu şekilde devam edip gidiyoruz işte... Onlarda alıştı böyle biz de...
Ya işte bende stres hastası oldum cnm yaranamadim biktim evliliğinden soğudum siz şanslısınız ne güzel... sevindim sizin adınıza.. .1 senedir haftada 4,5 gün yatılı kalmak da nedir?
Daha ilk kalışınızda demediniz mi, ne yapıyoruz manyak mıyız biz evimiz varken burda niye kalıyoruz diye?
Ben ülke değiştirerek geliyorum kayınvalideme, ki kendisini de severim iyi insandır eksik olmasın, 4-5 gün olunca sıkılıyorum açıkçası mecbur kalıyoruz ama aynı şehirde olsak hayatta olmaz. Daha ilk yatıda söylerdim bizim ne işimiz var burda diye, 1 yıl susulur mu?
Kıyamam yaa aynı bennİnanin bi yüzvermislik degil neler yapmadim ki olmadi basedemedim sonunda lanet olsun bi kv yuzunden yuvamimi yikicam dedim oyle oyle kendimj teselli etmeye calisiyorum
Kıskandım ya:)) hep devam eder inşallah.Al benden de o kadar esimden yana bende cok sansliyim hatta bazi gunlerde 1 hafta gitmedigimiz oluyor ki aramizda 5 dk mesafe var hadi bi kahve icip gelelim annenlerde diyorum yok gitmek istemiyorum bugun evimizde oturalim baska zaman gideriz diyo boyle olunca da huzurlu oluyosun ayda 1 ya da 2 defa gider yemek yeriz o kadar :)
Kendimi hiçe saymışım canım hiçe artık mesafeli olmak istiyorum..Bukadar kirilmasin diye cabalamak niye bazen insanlara sınır cizmekte gerek o kirilmasin ama siz kirilin.kendinize verdiginiz deger ona verdiginizden daha mi az
Öyle yaparım artık konuşacam eşimle canım en başta yapacaktım...haklisin..En başından beri o 4-5 günlere ulaşmadan tepkinizi önce eşinize sonra kv ye güzellikle göstermeniz gerekirdi.
Tabii zararın neredesinden dönersen kardır. Eşinizle güzellikle konuşun. Açık olun. Kv nizi kötülemeden, kendi düzeniniz huzurunuz için olduğunu açıklayın.
Valla ne güzel ya insallah bende böyle tags yavaş eşim değişir öyle yaparım konuşurum güzel dille tsk ederim:))Ben kv me 1 buçuk saat uzakliktayim , ilk evlendigimizde her hafta anneme geliyorduk o yüzden eşim baskı yapıyordu bir hafta oraya bir hafta anneme gidelim diye sonra sonra bu baskı azaldı 2 haftada bir falan gitmeye başladik hatta ayda bir sonra zaten ben hamile olduğumu öğrendim bu sıklık giderek azaldı . Kv ne gitmek zorunda değilsin ayda bir gitseniz olur yani ama bu esine bağlı sen kv 'nin sözüne bakma esinle hallet her meselenin onlara soz hakkı verme napmak istiyorsan eşine tatlı dille söyle inat etmeden :)
Bende anladım ki işte şuan çok huzursuz ve mutsuzum onlar yüzünden stres hastası oldumhaftada 4 5 gün onun evinde kalacaksanız ben ne anladım o evlilikten
Ne güzel yaa hayır canım çalışmıyorum ama yakında ise başlayacam o zaman daha daha rahat olacam insallahhhhMerhaba, Kavınvalidemle yürüme mesafesi 5dkka. Her zaman çağırıyorlar ama çalıştığım için mümkün olmuyor ama haftada 2 gün onlardayız. Akşam oldu mu herkes evine gider. Siz neden kalıyorsunuz ki mesafeniz yakınken? Ayrıca çalışıyor musunuz?
Hayır cnm kendisin de kalmamizi istiyor her zaman biz evimize gelmek istedimiz de de surat asiyor hep dizinin dibinde istiyorBelli ki kadın gitmeniz den rahatsız oluyor bence haftada bir gün bir uğrayıp dönün kalmayın
Haklısınız kesinlikle olacak şey değil yaa. Kavga etmeyin bu sefer esiniz daha cok annesi gile yakınlaşır olan size olur onun yerine guzel dille anlat orada rahat edemediğini uyuyamadığımızı ssninle başbaşa kalmak istediğini soyle bnceKeşke öyle olsa keşke bende diyorum eşine git kal ben mecbur değilim kavga ediyoruz ama nafile mesafe koyacam artık..
Inşallah olmazda cnm hep böyle devam eder..Bizim yürüyerek 15 dakika zaten mesafemiz :) Kayınvalidemi sevmesem belki eşimin zoruyla giderdim ama çok şükür öyle sorunumuz yok.
Iste psikoloji olarak rahat değilim kadın beynime gitmiş benim kadar kalan giden arayan yok ama daha da yaranamadim ve en ufak sorunda annemi arayıp şikayet edrrHanımefendi eviniz barkınızmı yok gitmek zorundada değilsiniz. Gidin evinizde keyfinize bakın.
Aynen öyle canım aynen rahat rahat anlatıcam artık bakalım ne diyecek öküzHaklısınız kesinlikle olacak şey değil yaa. Kavga etmeyin bu sefer esiniz daha cok annesi gile yakınlaşır olan size olur onun yerine guzel dille anlat orada rahat edemediğini uyuyamadığımızı ssninle başbaşa kalmak istediğini soyle bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?