Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Ayy bi de tek olsa aynı evde yaşardık herhalde kesin helal olsun size ve eşinize...

Ayy bi de tek olsa aynı evde yaşardık herhalde kesin helal olsun size ve eşinize...

Büyük ihtimalle sizin öyle olurmuş Yine çok farkı yok bence yavaş yavaş çözmeye çalışın. Eşinize güzellikle dile getirin. Ama altın kural eşiniz kendi anlayana kadar kv nizden şikayetlenmeyin.

Dillerine sağlık aynen öyle çocuk yok istiyoruz Ama olmadı bu stresle nasıl olsun orda ilşkiye de göremiyoruz torun olsa anlarım evet çok abarttım cnn çok ama yaranamadim eve gidiyorum dedimde sanki kendisine küfür etmişim gibi oluyor suratı ....

Evet bi kere ayaklarına sağlık kızım gelmiyor senin kadar demiyor bi kere hadi evinize gidin biraz demiyor ancak surat asiyor madem öyle bundan sonra böyle gitmiyorum.....
babalar günü geldi ne aradım ne gittim çünkü bana ne babalık yaptı
aklımda hep hakaretleri oğlumuzu kandırdın sözleri şimdi yüzüme gülünce
babam mı oldu o kelimeyi bile hak etmiyorlar

Siz diyorsunuz ne güzel ben diyemiyorum eve gitmek istiyorum diye şöyle valla ben bu halimle yaranamadim kendisi bilir ...sizde yavaş yavaş mesafe koyun...

Bende öyleyim cnn rahat bırakmıyorlar ki bi kere demedik biz geliyoruz hep cagiriyor ..aminn herkes çok mutlu olsun çok..

10 dk mesafe ve 2 ay gitmemek ayy rüya gibi ne güzel devam et böyle valla ne salakmisim ben beee saolun kızlar uyandim:)))

Ya işte bende stres hastası oldum cnm yaranamadim biktim evliliğinden soğudum siz şanslısınız ne güzel... sevindim sizin adınıza.. .

Kıskandım ya:)) hep devam eder inşallah.

Öyle yaparım artık konuşacam eşimle canım en başta yapacaktım...haklisin..

Valla ne güzel ya insallah bende böyle tags yavaş eşim değişir öyle yaparım konuşurum güzel dille tsk ederim:))

Ne güzel yaa hayır canım çalışmıyorum ama yakında ise başlayacam o zaman daha daha rahat olacam insallahhhh

Keşke öyle olsa keşke bende diyorum eşine git kal ben mecbur değilim kavga ediyoruz ama nafile mesafe koyacam artık..
Haklısınız kesinlikle olacak şey değil yaa. Kavga etmeyin bu sefer esiniz daha cok annesi gile yakınlaşır olan size olur onun yerine guzel dille anlat orada rahat edemediğini uyuyamadığımızı ssninle başbaşa kalmak istediğini soyle bnce

Aynen öyle canım aynen rahat rahat anlatıcam artık bakalım ne diyecek öküz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…