Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Hanımefendi eviniz barkınızmı yok gitmek zorundada değilsiniz. Gidin evinizde keyfinize bakın.

Kıyamam sana yaa eşin tam öküz nasıl yapıyor bunu sanki mecburuz ya nedir bu kv anlat de oğlun böyle yapıyor canım mesafe koyacağım elimden geldikçe

O kadar haklısınız ki siz doğru olanı yapmışsınız bende kendimi düşüneceğim inanın oldum stres hastası gercekten

13 çocuğa yaşattıkları şeylere bak allah ıslah etsin ama dik durman güzel ne bu erkeklerin geline zulumleri

Eşimle kaç kere kavga ettik arıyor gelmiyor musunuz içim rahat etmiyor de kalk diyorum hep kavga ediyoruz yolda gidince orda bide bana sen buraya gelince yüzün asık diyor dusuncesizz

Keşke öyle olsa keşke bende diyorum eşine git kal ben mecbur değilim kavga ediyoruz ama nafile mesafe koyacam artık..

O kadar iyi anlatmışsınız ki aynen öyle başkaları mutlu olsun diye mutsuz oluyorum artık yetti mesafe koyacam biraz mutlu olayım..

buna sen değil o kocan olacak adam dur demesi gerekiyor

sen ne desen o kadına batar , evimizde kalmayı özledik bu kadar yeter demeyi bilmesi gerekiyor
Demiyor işte öküz nasıl olsa kendisi rahat ana evi beni düşünen yok bundan sonra gitmeyecek haftada 1 2 gun oda kalmak yok bakalım nasıl proplem çıkacak umrumda değil..

O kadar haklısınız ki siz doğru olanı yapmışsınız bende kendimi düşüneceğim inanın oldum stres hastası gercekten
Kimseye yaranılmıyor zaten yaranmak derdinde de değiliz falın gelişi kullanırız ya bu kelimeyi
gerçekten kimse sustuklarına sabrettiklerine memnun olmuyor hep daha fazlası daha fazlası

Nerede böyle eş ve kp neredeeeee ben günlerce kalıyorum kp öpüyorum ben gidiyorum diye dedi laf niye gidiyorsunuz hemen evime gidicem diyorsun dedi ya sinir krizi geçiriyorum ne güzel ailesi var ve eşin olgun adammis mutluluğun daim olsun cnm

Seni çok iyi anlıyorum o eve girerken ki hissetin mutsuzluğu anliyorum

Kimseye yaranılmıyor zaten yaranmak derdinde de değiliz falın gelişi kullanırız ya bu kelimeyi
gerçekten kimse sustuklarına sabrettiklerine memnun olmuyor hep daha fazlası daha fazlası
Evet bi kere ayaklarına sağlık kızım gelmiyor senin kadar demiyor bi kere hadi evinize gidin biraz demiyor ancak surat asiyor madem öyle bundan sonra böyle gitmiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…