- 27 Ekim 2011
- 2.386
- 2.464
- 133
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Boyle gordukce ben sinir oldum resmen. Evlenmeden önce esim bana kendisi geldi ve dedi ki evlendikten sonra her gün yemege ya da oturmaya gitmeyelim ve mesafe koyalim yine gideriz onlar gelir ama her zaman olursa huzursuzluk olur kendi hayatimiz olucak sonucta dedi.. Bende kayinpederimle sizinkine benzer bir diyalog yasadim. Esim isteyken bazen gün icerisinde giderdim ilk aylarda her gittigimde de kp bana surekli her gordugunde kizim eve alisveris yapmayin bosuna pazara gitmeyin yemek yapma evde sabahtan gelirsin annenle oturursunuz yemegi bizde yersiniz sonra uyumaya gidersiniz derdi. Bir dedi iki dedi ben de uygun bir dille dedim ki, babacim sagol cok dusuncelisin ama bizim de sorumluluklarimiz var yine bazi gunlerde birlikte yemek yeriz ama her gun bunu yapamayiz siz bizi hazirciliga alistirirsaniz biz ayaklarimizin uzerinde duramayiz tecrube kazanamayiz biz de ev gecindirmeyi hesap kitap yapmayi ogrencez sizin gibi.. Dedim tamam kizim dogru soyluyosun dedi ve son oldu.. Esime de anlattim babamla konustuk bugun diye uygun olani yapmissin dedi ve orada konu kapandi belki sana yardimci olabilir bu yasadigim..
İyi de senin de evini temizlemeye camasirini utunu yapmaya esinle bas basa yemek yemeye vakit gecirmeye ayaklarini uzatip dinlenmeye ihtiyacin var sabahin köründe de birakilmaz ki.. Allah yardimciniz olsun anlayabiliyorum umarim duzelir bu durum anlayis karsilikli olmadi mi olmuyo iste hersey iki tarafli olmali..Lionirossitemizlemen: 51815290 .!.:Ayni seyi kvde de bana soyledi kizim mutfak alisverisi yapmayin yemegi bizde yersiniz aksamlari eve gecersiniz vs vs ben ne kadae yok falan desem de eşim hersabah 7bucukta birakiyo annesine aksam da isten gelince yemek yiyip eve geciyoruz.. ben merak ediyorum benim ailemde bu sehirde olsaydi acaba esim hergun gider miydi annemlere.. hayatta gitmezdi ki ben bile hergun gitmezdim.. yemin ederim biktim psikolojim bozuldu..
Canım haftada bir iki yeterli bence hadi üç olsun ama kalmasız yani kalmaya Ne gerek eviniz yakın zaten neden kalıyorsunuz anlamadım? Belli bir sebebi var mı? Bir de çocuk var mı? Torun varsa daha sık görüşmeye anlayış gösterilebilir babaannesidir özler sonuçta ama torun da yoksa neden bu kadar sık gidip kalıyorsunuz anlamadım...Merhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
olmasi gereken de bu zaten dedigim gibi birinden biri anlayissiz oldugu zaman işi yokuşa sürüyorlar ve tatsızlık çıkıyo agustosta 1 sene olucak bizim Allaha sükür kv kp aramizda tartisma kavga vs olmadi ne cok samimi ne cok icli disli olunmali.. Bastan nasilsa hala oyle oluyor. Bizim alt kat komsumuzun 6 yasinda oğlu ve 2 aylik kiz bebegi var ilk evlendigi gunden beri her gün kv gider gece is cikisi kocasi alir gelir eve bir gun dayanamayip konustum yanlis anlama ama her gun ordasin kar kış demeden cocugunu alip hep gittin bu durum seni mutsuz etmiyo mu diye sordum oyle ama napayim bir gün bile kv gitmesem surat asiyo bende evde diken ustunde gibi hissediyorum dedi mecbur gidiyorum dedi hamileyken bile karni burnundayken her gun gitti daha da bisey sormadim cok zor..İşte herkes kendi sınırlarını kendi çizmeli. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. Olması gereken bu şekilde güzellikle baştan dile getirmek. Ben de evleneli daha 1 sene olmadı. Kv tek yaşıyor olmasına, sürekli içiçe olma düşünceleri olmasına rağmen baştan tüm mesafeyi ben ve eşim belirledik.
olmasi gereken de bu zaten dedigim gibi birinden biri anlayissiz oldugu zaman işi yokuşa sürüyorlar ve tatsızlık çıkıyo agustosta 1 sene olucak bizim Allaha sükür kv kp aramizda tartisma kavga vs olmadi ne cok samimi ne cok icli disli olunmali.. Bastan nasilsa hala oyle oluyor. Bizim alt kat komsumuzun 6 yasinda oğlu ve 2 aylik kiz bebegi var ilk evlendigi gunden beri her gün kv gider gece is cikisi kocasi alir gelir eve bir gun dayanamayip konustum yanlis anlama ama her gun ordasin kar kış demeden cocugunu alip hep gittin bu durum seni mutsuz etmiyo mu diye sordum oyle ama napayim bir gün bile kv gitmesem surat asiyo bende evde diken ustunde gibi hissediyorum dedi mecbur gidiyorum dedi hamileyken bile karni burnundayken her gun gitti daha da bisey sormadim cok zor..
İnanin bi yüzvermislik degil neler yapmadim ki olmadi basedemedim sonunda lanet olsun bi kv yuzunden yuvamimi yikicam dedim oyle oyle kendimj teselli etmeye calisiyorumHaftada 4-5 gün kv de de kalmak? Eşiniz keşke evlenmeseymiş ya da siz ayrı eve hiç çıkmasaymışsınız.
Fazla yüz vermişsiniz.
Al benden de o kadar esimden yana bende cok sansliyim hatta bazi gunlerde 1 hafta gitmedigimiz oluyor ki aramizda 5 dk mesafe var hadi bi kahve icip gelelim annenlerde diyorum yok gitmek istemiyorum bugun evimizde oturalim baska zaman gideriz diyo boyle olunca da huzurlu oluyosun ayda 1 ya da 2 defa gider yemek yeriz o kadar :)Ben çözümü buldum...
Eşimden yana şanslıyım; ben söylemedikçe öyle gidelim gelelim vs demez. Olay bende oluyor yani.
Baştan mesafeyi koymak gerekiyor kızlar. Yoksa olmuyor.
Benim çözümüm; telefonda nabız yoklayarak gidiyorum.
Kayınvalidem ve görümcem; canlarına tak edip; telefonda laf sokup iğnelemeye başladığı zaman;
gidiyoruz.Bu da 2 ayı felan buluyor. Kvden çok görümceden çekiyorum ben zaten.
Onun dışında ben istersem gidiyoruz. 10 dk mesafe uzaklıkta oturuyorlar zaten.
Her gittiğimde; bol güleryüz gösterip,ilgili davranıyorum. O gün akşama kadar orada oluyoruz zaten.
Bu şekilde devam edip gidiyoruz işte... Onlarda alıştı böyle biz de...
Bukadar kirilmasin diye cabalamak niye bazen insanlara sınır cizmekte gerek o kirilmasin ama siz kirilin.kendinize verdiginiz deger ona verdiginizden daha mi azKonuştum canım ben bunaldım artık benim gibi kimse yok bıktım hatta eşimde farkında ama annesi kırılmasın diye susuyor
İnanin bi yüzvermislik degil neler yapmadim ki olmadi basedemedim sonunda lanet olsun bi kv yuzunden yuvamimi yikicam dedim oyle oyle kendimj teselli etmeye calisiyorum
Merhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Belli ki kadın gitmeniz den rahatsız oluyor bence haftada bir gün bir uğrayıp dönün kalmayınMerhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Bizim yürüyerek 15 dakika zaten mesafemiz :) Kayınvalidemi sevmesem belki eşimin zoruyla giderdim ama çok şükür öyle sorunumuz yok.En güzel gidiş halleri bence hafta da 1 2 çok iyidir benim gibi her hafta 4 5 gun kalmak zorunda kalmiyorsunuz
Valla ne kadar güzel eşiniz olgun biri zor bulunur davranan erkekler mutlu olun gerisi olur :)Aksine kocam hiç anneci değildir şansım bu herhalde kocam demese ömrüm geçebilirdi bu evde o teklif etti çıkalım diye şuan gayet mesafeliyiz aramıza Çin seddi ördük
Öyle değil canım sürekli kendisinde kalmamizi istiyor biz eşimle kendi evimize gelmek istedimizde surat yapiyor hep dizinin dibinde istiyor...Belli ki kadın gitmeniz den rahatsız oluyor bence haftada bir gün bir uğrayıp dönün kalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?