Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Tamam hadi kv yi eleştirip topa tutalım da burada en büyük hata kârı koca da bence.

Siz daha iki yetişkin olamamissiniz ki ?
Üzülecek kiralacak ne alaka ?
Kocaniz ağzını açıp diyemiyor mu anne bizim evimiz var artık niye burada kalalim diye?
Sanki anasına küfür ediyor kirilacakmismis yahu bunun böylesi kırılmaya bahane arar zaten bırakın kırılsın.
Bu kv konuların da en büyük suç kocanindir herkes önce kocasını elestirsin dengeyi kuramayanlar onlardir çünkü.
Bir koca artık ayrı bir ailesi olduğunu hissettirirse en cadı kv bile bir şey yapamaz.

Haftada 4-5 gün beraber kalmak demek nerdeyse birlikte yaşamak demek zaten.Kendi düzeniniz yok.Zor bir durum. 3 günden sonra çok oluyo diyen kadına artık kalmıycaz denilirsede kıyamet kopar.Keşke baştan bu şekilde kabul etmeseydiniz.

ankete cevabım;

yarım saatlik mesafedeyse bence sık sık gidilebilir, ama gece kalmaya gerek yok ki, sabah git akşam gel, hatta yani çaya git kahveye git, geri dön evine, yat uyu oh mis. insan başkasının evinde ne kadar yakını da olsa rahat edemiyor zaten. ne gerek var yani.

daha uzak mesafedeyse zaten illa yatılı kalmak gerekiyor, ona da sık sık gitmiyorsun.

ama sizin sistem kötünün kötüsü, hem çok yakınsın, hem yatılı gidiyorsun, hem sık gidiyorsun. oldu olacak aynı evde oturun olsun bitsin.

Bizim de yarım saat mesafe var. Haftada bir gidiyoruz ama asla kalmam. İlk başlarda onlarda sürekli kalın diyorlardı ama sağ olsun eşim rahat edemeyiz, yarım saatlik yol ötesi berisi deyip kalmadı hiç. Artık öyle talepleri olmuyor. Ama istiyorlar ki haftada birden fazla gidelim. Biz de yavaş yavaş 15 güne çıkarmaya çalışıyoruz. Taviz tavizi getiriyor malesef.

Sakın evinden başka bir yerde yatma bak taviz tavizi getirir elini verince kolunu isteyeceklerdir illaki bende aynı durumu yaşadım kalpleri kırılmasın canları sıkılmasın eşim üzülmesin diye kal dediler kaldık gel dediler geldik aynen yarım saatlik mesafeydi ama bize sonra ne dediler? Böyle gel git zor oluyor yanımıza taşının ve onuda yaptık bak ne yap ne et yatma haftada kaç gün gidersin bilmem ama akşam oldumu gel evine yat.. Aynı durumu yaşadım ondan dolayı söylüyorum.

Aynı şehir de kalmak niye ? Valla 15 dkkalık mesafedeyim gitmiyorum geliyor kapıyı açmıyorum oğluna da açık açık diyorum istemiyorum ya bu nedir hem bizi sevmezler hem diplerinde olalım isterler bu nedir sende bence daha baştan ezdirme kendini evin var düzenin olmalı senin hayatın evliliğin kv yaşamıyor o hayatı unutma kendine bunu söyle ben bugün gitmek kalmak istemiyorsam gitmem çünkü benim hayatım kararım .

Sadece yemek yapmak istemediğimde gidiyorumyemeğimi yiyorum masayı toplayıp evimize gidiyoruz kocam karışamaz ne zaman gidip ne kadar kalacağıma o isterse her zaman gitsin ama ben ne zaman istersem o zaman giderim

İlk olarak Türkiye den mi gelin geldin yoksa yurt dışında mı dogdun büyüdün. Bana Türkiye den gelmişsin gibi geldi. Eğer öyleyse şimdi den mesafe koymazsan ilerde daha çok basına çöker herşeyine karısır. Tüm hayatını ona göre yasarsın . Yurt dışında kaynana ile yakın olanlardan hiç iyi şeyler duymuyorum. Başta kendi kaynanam baskalarının gelinini çekiştiriyo oda yurt dışında yaşıyor. Yok sunun gelini kendi basına mağazaya gidermiş Yok arkadaş grubu yapmış. Pazar'a kendi gidermiş randevu olurmus kaynanya haber etmezmiş.Bilmem ne bilmem ne bende yurt dışına gitsem bana da öle yapacak galiba . Mesafe mesafe mesafe yapman gereken bu

Çok üzüldüm size kıyamam zaten öyle olur hep bize gelen çeksin bizden giden prenses olsun ne bu kv zulümleri

Off o kadar iyi anlıyorum ki sen çalışıyorsun ne güzel inşallah esinde anlar

Kvalide ile aranizdaki baga bagli bir durum. Bana kalsa her gun giderim ama uzak oturdugumuz icin haftada ya da 15 gunde bir gidebiliyoruz maalesef..
Ne güzel siz seviyorsunuz kendiniz gitmek istiyorsunuz o önemli bi ayrıntı benim kv psikolojik baskı ile hep dizinin dibinde olayım istiyor yeni evliyim anlamıyor bi kere teşekkür etmedi yaranamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…