- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Olives Rire
-
İlk olarak Türkiye den mi gelin geldin yoksa yurt dışında mı dogdun büyüdün. Bana Türkiye den gelmişsin gibi geldi. Eğer öyleyse şimdi den mesafe koymazsan ilerde daha çok basına çöker herşeyine karısır. Tüm hayatını ona göre yasarsın . Yurt dışında kaynana ile yakın olanlardan hiç iyi şeyler duymuyorum. Başta kendi kaynanam baskalarının gelinini çekiştiriyo oda yurt dışında yaşıyor. Yok sunun gelini kendi basına mağazaya gidermiş Yok arkadaş grubu yapmış. Pazar'a kendi gidermiş randevu olurmus kaynanya haber etmezmiş.Bilmem ne bilmem ne bende yurt dışına gitsem bana da öle yapacak galiba . Mesafe mesafe mesafe yapman gereken buMerhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Çok üzüldüm size kıyamam zaten öyle olur hep bize gelen çeksin bizden giden prenses olsun ne bu kv zulümleriKesinlikle katılıyorum. Benim kayinvalidem yok. Ama babannem annemede bana da yetti. Başka şehirde yaşıyordu. Hemen taşındı bir mahalle uzağa. İse gidiyorduk annemle babamla. Her akşam gitmek zorundaydık. Biz gitmeyince bastona tutuna tutuna gelirdi yavrum niye gelmediniz diye. Eve gitmek için kalkarız burada yatın. İki lafından biri aslında beraber yaşarız ama ana kız çok edepsizsiniz. Sürekli böyleydi. Zavallı annecim ağzını açamazdı. Ben gitmek istemiyorum dedikçe babam üstümüze yürürdü. Anneme derdi senin terbiye ettiğin kız bu. Babannem kendi kızlarına hep bunlar geliyor hizmet ediyorum hep hastalaniyorum derdi. Babama söylerdim bunu bana yalancı derdi. Anası ölünce bu söylediklerini oda duydu. Şimdi sen bize böyle çektirdin deyince başını önüne eğiyor. Bu arada iki halamda kendi kaynanalarını evlerine sokmaz. Çekmek zorunda değiliz diye. Ama bize annemiz büyük çekmek zorundasınız derlerdi.
Off o kadar iyi anlıyorum ki sen çalışıyorsun ne güzel inşallah esinde anlarBen haftada bir veya iki gidiyorum,oda calistigim icin boyle,issizken 2 gunde bir cagiriyorlardi artik bunalmistim ki ,ise basladim,calisma haftam doldu sirf onlara gitmeyeyim diye isten ayrilmak istemiyorum. Kayinpeder sik sik sehir disina cikiyor,o zamanlarda esim ,annesinin evinde kalalim istiyor,bu durumlardan cok rahatsizim,esime dile getirsemde laf anlamiyor. Kisaca beni onlarla bu kadar yuz goz eden esimdir. Kocalarimizda is bitiyor lakin daha olgunlasamamislar
Nerdee o günlermumkunse hicc
Ne güzel siz seviyorsunuz kendiniz gitmek istiyorsunuz o önemli bi ayrıntı benim kv psikolojik baskı ile hep dizinin dibinde olayım istiyor yeni evliyim anlamıyor bi kere teşekkür etmedi yaranamadimKvalide ile aranizdaki baga bagli bir durum. Bana kalsa her gun giderim ama uzak oturdugumuz icin haftada ya da 15 gunde bir gidebiliyoruz maalesef..
En güzel gidiş halleri bence hafta da 1 2 çok iyidir benim gibi her hafta 4 5 gun kalmak zorunda kalmiyorsunuzBazen haftada bir, bazen birkaç kez giderim kayınvalideye..
Çok net olduCevap veriyorum gidilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?