Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Konuştuk.sadece benim tepkimi görmek istemiş.ailesi hakkında konuştuğumuzda hep mutsuz görünüyormuşum buda eşimi çok üzüyormuş.aynısını ben yapsam üzülmezmisin dedi.
Üzülmem diyecektin sende zırt pırt gitmem gitmeni istemem diyecektinki şaşırıp kalacaktı

Seni oyle iyi anliyorum ki onlara yakin oturduguma bazen bin pisman oluyorum.. ben hergun gidiyorum gitmeyince esim surat asiyor. Daha az once bile ise giderken esim gel birakayim dedi yok dedim bugun gitmem dedim bes karis suratla ise gitti.. lanet olsun ya sanki mecburum 1 yildir daha evime alisamadim bi tek aksamlari geliyoruz eve.. biktim sinir oldum isyan ettim ama yok bisey degismiyor artik illallah geldi.. insanlar sirf bu yuzden ayrilabilir yani.. hamileyim evde olmak istiyorum anlamiyor adam.. yalniz kalma diyor beni cinnet gecirtiyor.. hergun ya hergun onlardayiz sogudum artik ! Allah sabir versin.. bence sende gitme..

ne kadar çok gidersen o kadar çok sıkıntı çıkıyor o kadar üzülüp stresli bir insan oluyorsun
ben kv. ve kp yüzünden sürekli stresliydim onlardan uzak kaldığım an anladım ki kendime
en büyük kötülüğü yapıyormuşum eşim için allah rızası için gidip geldim ben sustum onlar konuştu
şimdi anladım ki değmezmiş koca falan hepsi hikaye önce sen sen iyi olduğun sürece her şey iyi
yarın anne olduğunda evladına sakla kendini mantığıyla uzaklaştım onlardan

Çok üzüldüm size kıyamam zaten öyle olur hep bize gelen çeksin bizden giden prenses olsun ne bu kv zulümleri
Ben hepsinin hakkından gelirdim. Benim annemin babası imamdı. Ona göre terbiyeyle büyümüşler. Kimse kimseye adıyla seslenmez. Kardeşim abim diye. Aile ilişkileri de saygılarıda seviyeli farklıydı. Ama ben babamın tarafına çekmişim. Babam bana terbiyesiz dediği zaman hep dedim senin tarafa çekince böyle oluyor. Ben 13 yaşına gelene kadar annem ezildi. Sonra ben hem babama hem cadı babanneme cemkirmeye başladım. Zavallı annem sus yavrum aman kızım dedi diye sustum. Yoksa ben anneme dedim. Ne babamı ne bu pislikleri çekmek zorunda değilsin. Boşan ben çalışır bakarım sana dedim.

Oran ağrıyor buram ağrıyor uzanmam lazım. Annenin yanında yatamiyorum deyin.

Biraz güçlü dur, problem olacaksa olsun. Resmen kv ile beraber yaşıyorsun sen. Eşine de ben kv ile beraber yaşıyor gibiyim, evimi bilmek istiyorum yeter diye resti çek. Ben olsam gitmem siz nasıl dayanıyorsunuz hayret ediyorum.

Bende yurtdışında yasıyorum kv gil ile aramızda 15 dk var. İlk Yeni geldiğimde arada kalıyorduk 1 ya da 2 gün simdi sadece haftada 1 ya da 2 kere oturmaya gidiyoruz yada kendileri geliyor. Hiç hoş bir durum degil sizinkisi evlendirmeseymiş oğlunu

Bence bir an önce araya kesinlikle mesafe koymalisin.. Benim kv aramda 5 dk mesafe olmasina rağmen haftada bazen 1 bazen iki defa gidiyorum esinle konusup orta yolunu bulmalisin 4-5 gun kalmak da sıkar seni gitmediginde de icin huzursuz olur suclu hissedersin.. Baskalarini mutlu etmeye alisirsan kendi mutlulugunu bulamaz hale gelirsin biraz kendini düsünmelisin yine gider halini hatrini sorarsiniz ama kendinize ait hayatinizin oldugunu ona gerek sözlerle gerek araya koydugunuz mesafeyle anlatin bir an önce..

Oran ağrıyor buram ağrıyor uzanmam lazım. Annenin yanında yatamiyorum deyin.

Isin en tuhafi ne biliyor musun canim orda da en az evdeki kadar rahatim yani bos odalardan birine gecip aksama kadar uyuyorum arada bi cay kahve yapiyor cagiriyor cikip iciyorum yani uyumusum uyumamisim ayagimi uzatmisim vs oyle seylere takilmiyorlar sagolsunlar rahatligina rahatim ama inan 12 ayda 11 ay onlardaydim toplasan 30 gunduz evimde gecirmemisimdir.. artik cinnet geciricem cok moralim bozuluyor kv de diyor kizim gelme evinde dinlen diye ama esim yok yalniz kalmasin yok ev dublex yok ayagi kayar bilmem ne olur vs vs biktim benim ailem de sehir disinda bayramdan sonra annem gelicek 1 hafta falan kalicak insallah ozaman hic gitmeyi dusunmuyorum.. nasip olursa bebisim dogdugunda da hic gitmeyecegim resmen cocugumu kullaniyorum ama beni buna zorluyorlae

İnsanin anlayissiz ,hödük,öncelikleri esi ve cocuklari olmayan bi eşleyseniz benim gibi maalesef haftanin en guzel gunleri evet bol bol kv kisisinde geciyor .....lanet boyle erkekler ......

İnsanin anlayissiz ,hödük,öncelikleri esi ve cocuklari olmayan bi eşleyseniz benim gibi maalesef haftanin en guzel gunleri evet bol bol kv kisisinde geciyor .....lanet boyle erkekler ......

Al benden de o kadar.. insallah bebegim dogdugunda gitmemeyi dusunuyorum zaten ilk 20 gun yada 40 gun cikarmam zaten bir hafta annem bi hafta yengem bi hafta ablam gelir derken gunler gecer insallah.. Nasil degistiricem hic bilmiyorum bu durumu.. sen nasil sabrediyorsun?

Boyle gordukce ben sinir oldum resmen. Evlenmeden önce esim bana kendisi geldi ve dedi ki evlendikten sonra her gün yemege ya da oturmaya gitmeyelim ve mesafe koyalim yine gideriz onlar gelir ama her zaman olursa huzursuzluk olur kendi hayatimiz olucak sonucta dedi.. Bende kayinpederimle sizinkine benzer bir diyalog yasadim. Esim isteyken bazen gün icerisinde giderdim ilk aylarda her gittigimde de kp bana surekli her gordugunde kizim eve alisveris yapmayin bosuna pazara gitmeyin yemek yapma evde sabahtan gelirsin annenle oturursunuz yemegi bizde yersiniz sonra uyumaya gidersiniz derdi. Bir dedi iki dedi ben de uygun bir dille dedim ki, babacim sagol cok dusuncelisin ama bizim de sorumluluklarimiz var yine bazi gunlerde birlikte yemek yeriz ama her gun bunu yapamayiz siz bizi hazirciliga alistirirsaniz biz ayaklarimizin uzerinde duramayiz tecrube kazanamayiz biz de ev gecindirmeyi hesap kitap yapmayi ogrencez sizin gibi.. Dedim tamam kizim dogru soyluyosun dedi ve son oldu.. Esime de anlattim babamla konustuk bugun diye uygun olani yapmissin dedi ve orada konu kapandi belki sana yardimci olabilir bu yasadigim..

Ayni seyi kvde de bana soyledi kizim mutfak alisverisi yapmayin yemegi bizde yersiniz aksamlari eve gecersiniz vs vs ben ne kadae yok falan desem de eşim hersabah 7bucukta birakiyo annesine aksam da isten gelince yemek yiyip eve geciyoruz.. ben merak ediyorum benim ailemde bu sehirde olsaydi acaba esim hergun gider miydi annemlere.. hayatta gitmezdi ki ben bile hergun gitmezdim.. yemin ederim biktim psikolojim bozuldu..

Sabredemiyorum iste komik olan tek tartismalarimiz bu sebepten ve ben artik bunlardan dolyi esimin iyi yonlerini bile gormezsen glmeye kin ve nefret duymaya basladim cocuk olunca gitmeler daha siklasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…