- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Üzülmem diyecektin sende zırt pırt gitmem gitmeni istemem diyecektinki şaşırıp kalacaktıKonuştuk.sadece benim tepkimi görmek istemiş.ailesi hakkında konuştuğumuzda hep mutsuz görünüyormuşum buda eşimi çok üzüyormuş.aynısını ben yapsam üzülmezmisin dedi.
ne kadar çok gidersen o kadar çok sıkıntı çıkıyor o kadar üzülüp stresli bir insan oluyorsunMerhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Ben hepsinin hakkından gelirdim. Benim annemin babası imamdı. Ona göre terbiyeyle büyümüşler. Kimse kimseye adıyla seslenmez. Kardeşim abim diye. Aile ilişkileri de saygılarıda seviyeli farklıydı. Ama ben babamın tarafına çekmişim. Babam bana terbiyesiz dediği zaman hep dedim senin tarafa çekince böyle oluyor. Ben 13 yaşına gelene kadar annem ezildi. Sonra ben hem babama hem cadı babanneme cemkirmeye başladım. Zavallı annem sus yavrum aman kızım dedi diye sustum. Yoksa ben anneme dedim. Ne babamı ne bu pislikleri çekmek zorunda değilsin. Boşan ben çalışır bakarım sana dedim.Çok üzüldüm size kıyamam zaten öyle olur hep bize gelen çeksin bizden giden prenses olsun ne bu kv zulümleri
Oran ağrıyor buram ağrıyor uzanmam lazım. Annenin yanında yatamiyorum deyin.Seni oyle iyi anliyorum ki onlara yakin oturduguma bazen bin pisman oluyorum.. ben hergun gidiyorum gitmeyince esim surat asiyor. Daha az once bile ise giderken esim gel birakayim dedi yok dedim bugun gitmem dedim bes karis suratla ise gitti.. lanet olsun ya sanki mecburum 1 yildir daha evime alisamadim bi tek aksamlari geliyoruz eve.. biktim sinir oldum isyan ettim ama yok bisey degismiyor artik illallah geldi.. insanlar sirf bu yuzden ayrilabilir yani.. hamileyim evde olmak istiyorum anlamiyor adam.. yalniz kalma diyor beni cinnet gecirtiyor.. hergun ya hergun onlardayiz sogudum artik ! Allah sabir versin.. bence sende gitme..
Ne şanslısınız ne güzel.hic bir mecburiyetin yok. ben arabayla 10 dakıkkalık mesafede oturuyorum. 1 ay gitmedigım oluyor
Oran ağrıyor buram ağrıyor uzanmam lazım. Annenin yanında yatamiyorum deyin.
En kötüsüde deli gibi severek aldik bunlariBizim adamlarda iş yok anakuzusu onlar :/ Allahim nasil bir pismanligim var boyleevlilik bu mu gercekten
İnsanin anlayissiz ,hödük,öncelikleri esi ve cocuklari olmayan bi eşleyseniz benim gibi maalesef haftanin en guzel gunleri evet bol bol kv kisisinde geciyor .....lanet boyle erkekler ......
Boyle gordukce ben sinir oldum resmen. Evlenmeden önce esim bana kendisi geldi ve dedi ki evlendikten sonra her gün yemege ya da oturmaya gitmeyelim ve mesafe koyalim yine gideriz onlar gelir ama her zaman olursa huzursuzluk olur kendi hayatimiz olucak sonucta dedi.. Bende kayinpederimle sizinkine benzer bir diyalog yasadim. Esim isteyken bazen gün icerisinde giderdim ilk aylarda her gittigimde de kp bana surekli her gordugunde kizim eve alisveris yapmayin bosuna pazara gitmeyin yemek yapma evde sabahtan gelirsin annenle oturursunuz yemegi bizde yersiniz sonra uyumaya gidersiniz derdi. Bir dedi iki dedi ben de uygun bir dille dedim ki, babacim sagol cok dusuncelisin ama bizim de sorumluluklarimiz var yine bazi gunlerde birlikte yemek yeriz ama her gun bunu yapamayiz siz bizi hazirciliga alistirirsaniz biz ayaklarimizin uzerinde duramayiz tecrube kazanamayiz biz de ev gecindirmeyi hesap kitap yapmayi ogrencez sizin gibi.. Dedim tamam kizim dogru soyluyosun dedi ve son oldu.. Esime de anlattim babamla konustuk bugun diye uygun olani yapmissin dedi ve orada konu kapandi belki sana yardimci olabilir bu yasadigim..
Sabredemiyorum iste komik olan tek tartismalarimiz bu sebepten ve ben artik bunlardan dolyi esimin iyi yonlerini bile gormezsen glmeye kin ve nefret duymaya basladim cocuk olunca gitmeler daha siklasiyoAl benden de o kadar.. insallah bebegim dogdugunda gitmemeyi dusunuyorum zaten ilk 20 gun yada 40 gun cikarmam zaten bir hafta annem bi hafta yengem bi hafta ablam gelir derken gunler gecer insallah.. Nasil degistiricem hic bilmiyorum bu durumu.. sen nasil sabrediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?