• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayı arasam mı aramasam mı?

şuan burnum sızım sızım sızlıyor. çünkü çöküyor! sebep? eşim... ve onun bana bunu yapmasına izin veren zayıf iradem.

lanet olsun içimdeki insan sevgisine! herkesten nefret ediyorum. alayı gelse öldürebilirim şuan o derece öfkeliyim!

altınına da teyzesine hepsine lanet olsun. konuyu kapattım ben siz de kapatın lütfen artık yazmayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
eşine karışma hiç madem başka bişey takmak istiyor taksın, sıkıntısını çekerken de karışmazsın. madem daha büyük bişey takmak istiyo, güvendiği yer var demek ki... maddi konular zor, umarım toparlarsınız yakın zamanda...

nedemek sıkıntıyı kendi çeksin sen karışma...arkadaşım evlimisiniz bekarmısınız bilmiyorum ama evlilikte tek taraflımı çekiliyor sıkıntılar maddi sıkıntı üstelik...erkekten çok kadına sıkıntı verir..aynı kese...aynı rızık...öyle ayrı gayrı olurmu... bence konu sahibi haklı sonuna kadar destekliyorum...ben olsam bende karışırdım..sonuçta benimde hakkım var kazanılan parada...

şuan burnum sızım sızım sızlıyor. çünkü çöküyor! sebep? eşim... ve onun bana bunu yapmasına izin veren zayıf iradem.

lanet olsun içimdeki insan sevgisine! herkesten nefret ediyorum. alayı gelse öldürebilirim şuan o derece öfkeliyim!

altınına da teyzesine hepsine lanet olsun. konuyu kapattım ben siz de kapatın lütfen artık yazmayın arkadaşlar.

canım bu söylediklerin biraz çelişkili değil mi?:ssz: inandırıcılığını yitirirsin söyleyeyim.kaynanayı ara en iyisi kus öfkeni,tanışsın geliniyle...

ilk mesajında ne okuduysam ona cevap yazdım

ne bileyim ben altınlarını kaynvalidene kaptırdığını müneccim değilim herhalde

kimse senin ne yaşadığını bilmiyor yazdığın kadarıyla yorum yaparız

bi kaç saatte verdiği cevaplarda bile bi saldırma durumundasın normalini düşünmek bile istemiyorum

ilk mesajında ne okuduysam ona cevap yazdım

ne bileyim ben altınlarını kaynvalidene kaptırdığını müneccim değilim herhalde

kimse senin ne yaşadığını bilmiyor yazdığın kadarıyla yorum yaparız

bi kaç saatte verdiği cevaplarda bile bi saldırma durumundasın normalini düşünmek bile istemiyorum

gayet normalim normal normal cevap yazıyorum... ama siz anlamıyorsunuz konuyu ben kapadıkça eşeleyip duruyorsunuz.

nedemek sıkıntıyı kendi çeksin sen karışma...arkadaşım evlimisiniz bekarmısınız bilmiyorum ama evlilikte tek taraflımı çekiliyor sıkıntılar maddi sıkıntı üstelik...erkekten çok kadına sıkıntı verir..aynı kese...aynı rızık...öyle ayrı gayrı olurmu... bence konu sahibi haklı sonuna kadar destekliyorum...ben olsam bende karışırdım..sonuçta benimde hakkım var kazanılan parada...

arkadaşım seni tanımıyorum ama sana teşekkür ediyorum. beni şurada tanımadan anlayan 2.kişisin... demekki doğru şekilde okuyup düşününce anlaşılabiliyormuş insanlar...

tekrar söylüyorum ben kapattım konuyu, konu kapatma butonu olsa vallahi basacağım ama olmuyor eşeleniyor altı.

bu da son mesajımdır bu başlığa.

sıkıldım.

başlığınız bile bir tuhaf."annem "demenizi umut etmek bile lükste bari kayınvalidemi deseydiniz.hatta kaynanaMı bile dememişsiniz kaynanaYı demişsiniz.ta oradan belli içinizdeki insan sevgisi(!)

tamam işte onu diyoruz o yüzden böyle davranıyorlar

yazmayacağım dedim illa yoldan çıkarıyorsunuz insanı:)

sen şimdi sütten çıkmış ak kaşıksın değil mi? öyle iyi niyetli saf kanatlı meleksin. o yüzden oturduğun yerden sen ocusun sen bucusun sen öyle-böylesin diye yargılıyorsun tanımadığın insanları. acaba normal olmayan kim ???

elektraya ve sen, ilahi güldürdünüz beni bak burnum ağrıyordu canım sıkılmıştı ona, neşem yerine geldi sayenizde saolun canlar :)))

yazmayacağım dedim illa yoldan çıkarıyorsunuz insanı:)

sen şimdi sütten çıkmış ak kaşıksın değil mi? öyle iyi niyetli saf kanatlı meleksin. o yüzden oturduğun yerden sen ocusun sen bucusun sen öyle-böylesin diye yargılıyorsun tanımadığın insanları. acaba normal olmayan kim ???

elektraya ve sen, ilahi güldürdünüz beni bak burnum ağrıyordu canım sıkılmıştı ona, neşem yerine geldi sayenizde saolun canlar :)))

canım özeline yazdım bi oku..

Eşinizin teyzesinin kızına siz değil kayınvalideniz bilezik takabilir..çünki düğünü olan kişiler değil onun anne-babası takmış size bileziği.Siz bir çeyrek altın taksanız yeter.
Ayrıca kayınvalidenizi arayıp ortalığı bulandırmayın bence,ortada bir sorun görünmüyor.

Eşinizin teyzesinin kızına siz değil kayınvalideniz bilezik takabilir..çünki düğünü olan kişiler değil onun anne-babası takmış size bileziği.Siz bir çeyrek altın taksanız yeter.
Ayrıca kayınvalidenizi arayıp ortalığı bulandırmayın bence,ortada bir sorun görünmüyor.

beni tanımadığın halde kişiliğime saldırmadan objektif bir yorumda bulunduğun saol madam.

bende ilk sayfaya göre yorum yapıcaktım hatta sana ne cimrisin be kadın diyecektim:18:ama arka sayfalarda okudum kayınvalideye altınları kaptırmışsın arkadaşım ne yaparsan müstehaktır savun bundan sonra kendini

kocanız sizin ve annesinin arasında kalmış dengeyi kuramamış çocuk gibi trip yapmak surat asmak bir erkeğe yakışmıyor. zaten erkek o dengeyi kurarsa böyle gelin kaynana sorunları asla olmaz. herkes duracağı yeri bilir. kayınvalidenizde oğlunu bildiği için gayet iyi idare ediyor.
sizinde kafanız baya bir karışık ne yapacağınızı bilemiyorsunuz yapmamanız gereken tavizler gereksiz konuşmalar yapıyorsunuz. yani idare edemiyorsunuz olayları.
eşinizin teyzesinin kızına sizin bilezik takmanız gerekmiyor. bilezik takılacaksa kayınvalideniz takmalı.
ama şu aşamada şunu yapın bunu yapın demek burdan anlamsız. çünkü sizin olaylarınız bir kaç akıl vermeyle düzelecek gibi deil köklü bir değişim gerekli. ama siz bir şekilde hep böyle zigzaglar çekerek gideceksiniz gibi. sorunlar sorunlar sorunlar. üzgünüm...burdan akıl vermek akıl istemek sadece bir anlık stres atmak gibi bir şey asla kalıcılığı olmaz:S sevgiler...

Back
X