• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayı arasam mı aramasam mı?

bana normal ve normal olmayanın tanımını yapar mısın :)

Canım yazılanları takma kafana, ateş düştüğü yeri yakar, o derdin içinde olmayana konuşması kolay, ben seni çok iyi anlıyorum, zaten yaşadıkların üzmüş seni birde burda hayatını , ne yaşadığını zerre kadar bilmeyen insanlara sinirlenip de üzme kendini.
Tabiki yorumlar önemli, bakış açını genişletecektir ama emin ol insan işin içindeyken herşey çok daha zor oluyor.
Benim düşüncem eşinle aranda sorun çıkmadan bu sorunu halledebilmeyi çalışmandır. Çünkü en önemlisi senin huzurun..Evet parada önemli ama inan sadaka de geç daha fazlası emin ol kat kat gelir sana.

kaynananı arama bence laf daha çok büyüyecek çoğalacak altın konusunda da bilezik takmak istemiyorsan eşini ikna etmelisin kaynanan zaten takmayın demiş:31:

canım dugun dernek masrafına gırmenın asıl amacı zaten ,
evlılık ıcın yapılan masrafları az da olsa cıkarmak ıcındır .
sız de bu durum da evlenecek olan cıftlere yardımcı olmalısınız .
ki onlar sıze zaten bılezık takmıslar .sız de onlara aynı deger de takmanız gerekır .
durumunuz kotu olabılır ama ,bu dugun tarıhını son gun ogrenmedınız elbette
ona gore kendınızı ayarlıyabılırdınız .

kayınvalıde konusuna gelıcek olursak eger,sakın kayınvalıdenı arayıp o düşündüklerini soyleme .
eger kayınvalıden gercekten esınıze kotu bırsey soyledıyse ve esınız de buna dayanarak sıze
kotu davranıyor ıse ,kayınvalıdenızın bu durum hosuna gıder .eşinizi sureklı yonlendırmeye kalkar .
ne olursa olsun ,esınızle olan hıc bır tartısmayı kayınvalıdenıze anlatmayın .
zaten sızın soyledıgınız "esım benım sozumu dınlemıyor bır de sız konusun "demenız bıle cok yanlıs olmus .
kayınvalıdenız kotu nıyetlı ıse bunu cok ıyı degerlendırebılır ,benden soylemesı :34:

Son düzenleme:
Back
X