- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
- Konu Sahibi Amazing family
-
bosanalim diyen bir erkegin yaninda bir dakikka bile durmam..... severek evlendik tmm dedim basta sorun cikmaz dediler kyv ve kp sorunum yok gorumce gibi bi bas belasi var evde o sorun simdi cikalim diyorum maddiyati bahane ediyor cikmiyor bosanalim diyor bunu hersefernde soyler
Kiraya çıkmıyor ki eşim dediğiniz gibi hazıra konmak varken neden kira ödesinbunu nerde söylemiş konu sahibi göremedim
aslında varya bunlar hepsi tezgah ama naparsın
bırde yazmıs sonradan geldıler aynı ev olacagını bilmiyordum kandırıldım diye
kesinlikle bence tezgah kaynana kaçırmaya çalışıyor nasılsa kızın annesinin evi de varmış, zulmedip o eve cıkmaya mecbur bırakıp, evi de annen döşesin diyorlar
oh evi kızın annesi versin eşyayı kızın annesi döşesin
bedavadan iş
günahları boyunlarına kaçırmak yıldırmak için yapıyorlardır
bence konu sahıbı bir süre imkanları zorlasınlar ayrı ev ama kiraya çıksınlar
evlenip çocugu olan adam evini geçindirsin bi zahmet
bedavadan eve konunca kıymeti bilinmez azcık şöle her ay kira ödemek neymiş bir görüversin
konu sahibinin annesi ondan sonra verecekse versin evi
Bunu düşünmek mi ?? Direk yüzüme söylediler bu evin kurallarına uyacaksan dur uymayacaksan kapı orada diye.. Resmen yuva yıkmaya meyilliler. Ondan sonra ağlar zırlarlar ama iş işten geçerValla evi ayırmaktan başka şansın yok. Kocan bunu kabul etmiyorsa ona artık evli olduğunu herkesin farklı bir yuvasının olması gerektiğini anlatın. Maddi anlamda zorlanırsanız gerekiyorsa sizde çalışın ama bu devirde kv ile oturmak zorunda değilsiniz kp de hayatta ise. Ben bu kv leri anlamıyorum. Neden böyle davranırlar hiç mi düşünmezler ben gelinime böyle yapıyorum ama Ya yuvaları dağılırsa mutsuz olurlarsa diye. Ya sabırrrr
kalıbımı basarım tezgah ...Kiraya çıkmıyor ki eşim dediğiniz gibi hazıra konmak varken neden kira ödesin
Ben büyük konuşmaktan korkuyorum bide el elin acısına türkü çağırarak ağlarmış. O yüzden seni tam anlayamam ama ben aynı şeyi yaşasaydım ya evi ayırırdım eğer eşim kabul etmiyorsa boşanırdım. Boşanmakta evlilik kadar doğal ve bu dünyaya bir kere geliyorsunuz milletin aşağılamalarını çekmek için de değil ayrıca. Eşiniz evlendiğine göre belli bir yaşa gelmiş artık anası babasıyla aynı evde yaşamak zorunda değil varsa öyle bi zorunluluk sizde ana babanızı alın o zaman yanınıza. Ama artık evli bir çift ve ayrı bir yuvasınız. Yakınlarında yaşayabilirsiniz ama aynı ev yanlış. Siz ayrı eve çıkın ha kp hayatta mı bilmiyorum değilse kv biz yanınızda yaşamak isterse o zamanda sesini birazcık kesmeyi biraz bi şeylerde geri durmayı bilecek fazla yüz vermeyin bu tarz insanlara. Dediğim gibi eşiniz bunu kabul etmiyorsa açın boşanma davasını tutuşsun etekleri. Hiçbi zaman boşanma taraftarı olmadım Allah'a çok şükür eşimle de çok iyiyiz ama yanlış yaparsa benim kocam olduğunu unutacak bi harekette bulunursa o zaman yallah anasının dizinin dibine. Koca kıtlığı yok.Bunu düşünmek mi ?? Direk yüzüme söylediler bu evin kurallarına uyacaksan dur uymayacaksan kapı orada diye.. Resmen yuva yıkmaya meyilliler. Ondan sonra ağlar zırlarlar ama iş işten geçer
kalıbımı basarım tezgah ...
seni bıktırıp yıldırıp zülümle o evden cıkmaya mecbur bırakacaklar
annen de evladı için imkanlarını seferber edecek evini size verecek
eşya da alıp düzecek...
hımm , bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum sanki
aynı evde kalıyorsanız çekeceksiniz yardımcı olamayızTünaydın güzel kk üyeleri
Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )
Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi
Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim
Kv kp hayatta elleri ayakları tutuyor bize muhtaç değiller ama nedense ayrı yaşayınca oğullarını ellerinden alıcam diye düşünüyorlarBen büyük konuşmaktan korkuyorum bide el elin acısına türkü çağırarak ağlarmış. O yüzden seni tam anlayamam ama ben aynı şeyi yaşasaydım ya evi ayırırdım eğer eşim kabul etmiyorsa boşanırdım. Boşanmakta evlilik kadar doğal ve bu dünyaya bir kere geliyorsunuz milletin aşağılamalarını çekmek için de değil ayrıca. Eşiniz evlendiğine göre belli bir yaşa gelmiş artık anası babasıyla aynı evde yaşamak zorunda değil varsa öyle bi zorunluluk sizde ana babanızı alın o zaman yanınıza. Ama artık evli bir çift ve ayrı bir yuvasınız. Yakınlarında yaşayabilirsiniz ama aynı ev yanlış. Siz ayrı eve çıkın ha kp hayatta mı bilmiyorum değilse kv biz yanınızda yaşamak isterse o zamanda sesini birazcık kesmeyi biraz bi şeylerde geri durmayı bilecek fazla yüz vermeyin bu tarz insanlara. Dediğim gibi eşiniz bunu kabul etmiyorsa açın boşanma davasını tutuşsun etekleri. Hiçbi zaman boşanma taraftarı olmadım Allah'a çok şükür eşimle de çok iyiyiz ama yanlış yaparsa benim kocam olduğunu unutacak bi harekette bulunursa o zaman yallah anasının dizinin dibine. Koca kıtlığı yok.
anneler babalar köpek olurmuş der benim annem ( mecazi )Düşünmedim değil hatta anneme dedim anne bunların işine gelir benim gitmem diye o da olsun diyor sana Ve oğullarına aldıkları evde oturmak ne kadar içlerine sinecek siz giderseniz diyor. Onların ev alıp gitmesini beklersem en az 2 yıl var
Uff oğlan annelerinde böyle bi zihniyet var nedense. Mesafeyi hiç korumuyorlar anca iç içe olmak istiyorlar. Ya da oğulları üzerinde hakimiyet kurmak istiyorlar. Yani çoğu kaynana öyle herkes için diyemem. Anne babanın görevi dünyaya bi evlat getirmek büyütüp beslemek ona ayrı bi yuva düzen kurmak. Bu demek değilki ana oğul ayrılacaklar yine istediği zaman gelir görür siz gidersiniz. Ama siz kv kp çekmek zorunda değilsiniz ikiside hayatta ise. Kesinlikle eşini ikna etmeye çalış ta benim içim şişti.Kv kp hayatta elleri ayakları tutuyor bize muhtaç değiller ama nedense ayrı yaşayınca oğullarını ellerinden alıcam diye düşünüyorlar
Şöyle ki biz nişanlıyken aracı olan yakınınıza duyurmuşlar kışın beraber otururuz diye ben duyunca yüzük atacaktım asla kabul etmedim nişanlıma söyledim o da böyle birşey olmayacağını ilk başta kendisinin rahat edemeyeceğini söyledi. Beni ikna etti. Bende annemlere söyledim sorun yok hallettik diye bir daha bu konu açılmadı. Sonra eşimin ailesi kışın çıkıp geldiler ellerinde valiz kış boyu beraber kaldık. Yazın da eşim köye götürdü 2 hafta diye 3 ay sonra kavga dövüş zor getirttirdim eve. Arkasına kv kp geldi zaten . Ne kadar düşkünlermiş ya sanki bi onların evladı varanneler babalar köpek olurmuş der benim annem ( mecazi )
senin annen şimdi tabiki evlat derdine seni kurtarmanın peşinde
peki bunlar sizin yanınıza nasıl geldi ? siz kaynana yanına evlenmediniz mi ?
ilk önce ayrı evdi de sonradan mı çıkageldiler ?
kandırıldım demişsin de ?
kendi evleri yok mu ?
boyle olması daha beter birde görücü usuluymuş evliliğniz başta ayrı alıp sonradan beraber oturmak olur mu tuzağa düşürür gibi ? ben olsam bir gün bile o şekilde yaşamam çıngar cıkarır rezil ederim üç kağıtcı bunlar dıye
Bunu söylediğinde inanır mısın bende şok oldum. Bir keresinde de kp almış eline Kuranı Kerim'i adetliyken birlikte olunmaması gerektiği ile ilgili ayetin Türkçesini bana gösteriyor o zamanda şok geçirdim resmen sustum kaldımHem de koskoca çoluklu çocuklu kadına hem de kayınpederin, kocanın yanında sen taharet almayı bilmiyorsun demek
Bir daha aynı şeyi yaparsa, siz de aynı saniye ve herkesin ortasında "Tuvalete gittiğinde beni de çağırıp uygulamalı olarak bi gösterir misin anneciğim" deyin.
Ha bi de, ayrı eve çıkacaksınız. Yoksa ölene kadar bu rezillikler artarak devam eder. Yarın birgün misafirin yanında da söyler.
Bunu söylediğinde inanır mısın bende şok oldum. Bir keresinde de kp almış eline Kuranı Kerim'i adetliyken birlikte olunmaması gerektiği ile ilgili ayetin Türkçesini bana gösteriyor o zamanda şok geçirdim resmen sustum kaldım
Böyle yasayacagima bosanirim bin kere daha iyi.Arkadaslar konu sahibine hak veriyorum sizde haklisiniz tabiki cozum ayri ev ama bunu bende aynisini yasayan biri olarak malesefki hersey koca da bitiyor cikmazlarasla koca ayri eve cikmayinca napabiliriz ki ozaman tehditleri hazir bosanalim bu yuzden de yuvalar mi yikilsin zor biliyorum ayni evde yasamak hele gorumcede varsa offf
ohoooo bunlar aynen dediğim gibi vampirmiş resmen !Şöyle ki biz nişanlıyken aracı olan yakınınıza duyurmuşlar kışın beraber otururuz diye ben duyunca yüzük atacaktım asla kabul etmedim nişanlıma söyledim o da böyle birşey olmayacağını ilk başta kendisinin rahat edemeyeceğini söyledi. Beni ikna etti. Bende annemlere söyledim sorun yok hallettik diye bir daha bu konu açılmadı. Sonra eşimin ailesi kışın çıkıp geldiler ellerinde valiz kış boyu beraber kaldık. Yazın da eşim köye götürdü 2 hafta diye 3 ay sonra kavga dövüş zor getirttirdim eve. Arkasına kv kp geldi zaten . Ne kadar düşkünlermiş ya sanki bi onların evladı var
Ailem bana hep destek oldu kızım dayanamıyorsan gel çekme diye ama ben hep korktum. Yapamam diyeE süper! Aileniz ne diyor bu terbiyesizliklere?
Ayyy bayiliyorum su kayinvalide konularinaTünaydın güzel kk üyeleri
Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )
Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi
Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?