Kaynanayı ne yapmalı??

Nasıl başardın bunu ya bende istiyorum gülüp geçmek şaka yapar gibi laf sokmak ama yok olmuyor o kendini yiyeceğine ben kendimi yiyip duruyorum

Tabiki gelecek annesi babası için evladını karısını atacaksa şimdi atsinki bu kadın hasta olmasın tabiki gelir hemde yana yakila
1 aya kadar köye gidecekler. Eşim şimdiden başladı gideriz bizde diye asla gitmicem. Sonu ne olursa olsun. Artık peşinden mi gelir ne yapar bilemem

1 aya kadar köye gidecekler. Eşim şimdiden başladı gideriz bizde diye asla gitmicem. Sonu ne olursa olsun. Artık peşinden mi gelir ne yapar bilemem
Oh ne güzel yalniz kaldik diyeceğine hala peslerine düşüyo sorun kvdede degil sanırım oglu düşmüyo yakasindan :)

Evini ayirsanda esin senin yaninda durmuyorsa çözümü yok

Kendine deger vermeyene baskasi hic deger vermez. Ayni evin altina girmissiniz bir kere evi ayirabileceginizi sanmiyorum o yuzden bu sekilde devam edeceksiniz muhtemelen.

Nasıl başardın bunu ya bende istiyorum gülüp geçmek şaka yapar gibi laf sokmak ama yok olmuyor o kendini yiyeceğine ben kendimi yiyip duruyorum
Ben ilkokul dan tut üniversiteye kadar arkadaş kazığı yiyip birde millet için oturup aglardim sonra dedim içimde durup afedersin gaz yapacağına bana zarar vereceğine ona zarar versin dedim sanki millet lafını ölçüp biçip mı söylüyor yo valla kimse kimsenin umrunda değil salla gitsin evimi tam yerlestirmeyince benim annemle kv herbirseyin yerini değiştirir oldular kendi anana kizabiliyonda el olunca olmuyor benim mutfak dar kaynanayi da daraltiyor evlendik iki ay sonra ameliyat oldu orada rahat edemez gelen gidenden diye buraya çağırdım ben okuldan geliyorum ha bire birşeyler değişmiş oluyor birde benim kocaya tasitiyor bende akşamdan adama diyorum degistirmesin diye o da ben diyemem dedi yeni evliyiz kocamın bile huyunu bilmiyorum sen de dedi bende gülerek anne dedim annemde aynı sende aynisin arkadaş oturun oturduğunuz yerde ben sizin eve gelince eşyalarınızın yerini değiştiriyor muyum siz gidince 1 hafta ben eşya araniyorum hem çalışıyorum esyalarimi da kendime göre ayarlıyorum dedim kadın kendini suçlu hissetti şimdi hamileyim başından beri halim yok gelirler kendilerine göre yine değiştirirler ama söylerler benimde dermanim yok zaten amannn diyip yan gelip yatiyorum bol bol kocamda sagolsun iş bile yaptirmaz onlar varken hamilesin otur yat dinlen der yani iş koca da bitiyor kuzu gerisi boş

Konuşsan da değişeceğini sanmıyorum önemli olan eşinin seni anlaması sus salla gitsin cahille münakaşaya girilmez allah kolaylık versin

Neden beraber oturuyorsunuz en iyisi ayrı oturmak

Aynısı bana yapılmaya çalışıldı ve benim evin ayrı olmasına rağmen başka şehirlerde olmamıza rağmen aman sus o büyük hep böyle biz kac yıldır çekiyoruz.Bi dur dedim o hep öyleyse bende böyleyim degisemem o zaman gorusmeyelim laf soracaksa hiç cekemem dedim her şeyi laf sokmali aynı senin kv esimde dediki ben 25 yılda bu buldum eşimi böyle yapamazsın anne dedi kaynanam şimdi bana hiç bişey diyemez hatta çok iyi davranır.ayrıca esim dekiski beni bırakır giderse bu kiz sizin yüzünüzden beni bir daha göremezsiniz demiş önünde faydası oldu galiba allah sabir versin canim insallah evini ayirirsin

Çok haklısın canım iş gerçekten eşimde bitiyor ama o da bir ayrı zaten hangisi düzgün ki ailecek delirtecekler beni

İnşallah canım benim.. Benim eşim ailesine hiçbir zaman bunu diyemedi. Eğer birinden vazgeçmesi gerekirse o kişinin ben olacağını hissettirdi hep

İnşallah canım benim.. Benim eşim ailesine hiçbir zaman bunu diyemedi. Eğer birinden vazgeçmesi gerekirse o kişinin ben olacağını hissettirdi hep
Nisanliken falan nasıldı esin benim esim sabret derdi hep ben kızartın o zamanlar sonra bu olaylar olunca sana bu yüzden sabret dedim demisti

D-Ü-Z-E-L-M-E-Z diyorum susuyorum...ew ew ustune olmaz arkadasim biz ayriyken zor oluyo birkikte dusunemiyorummmm Allah yardimcin olsun esinin desteqi cok onemli ama ondada is yok qibi

Nisanliken falan nasıldı esin benim esim sabret derdi hep ben kızartın o zamanlar sonra bu olaylar olunca sana bu yüzden sabret dedim demisti
Nişanlıyken inanır mısın hiç sorun yaşamadık. Herşeyi güzellikle aldılar fln. Adamlar kendilerine ev alıyormuş tabi bilemedim

Bir de yazın eşim köyde geçirmek istiyor.
Neymiş ailesiyle ilgisi yokmuş havasını seviyormuş.
Yahu ben onların olduğu hiçbir yerde durmak istemiyoruuummm (!)
Kışın zaten beraberiz yazında evimde kafamı dinlemek istiyorum yalnız kalalım diyorum. Tamam diyor ama daha adamlar gitmeden bizde gidelim 2 hafta kalalım planları yapıyor. Ben herşeyi göze aldım bu yaz gitmicem. Böyle bir konu açıldığında sizce nasıl konuşayım?? Kesin ve net olmak istiyorum, açık kapı kalmasın

Seninle başbaşa kalmak istemeyen adamla sen de baş başa kalma. artık nasıl kalmazsın Bilmem gitsin otursun onlarla birlikte köyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…