- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Nasıl başardın bunu ya bende istiyorum gülüp geçmek şaka yapar gibi laf sokmak ama yok olmuyor o kendini yiyeceğine ben kendimi yiyip duruyorumBak ben kv lerden uzak bir sehirdeyim ilk evlenecegimizde esyama ne annem ne kv karışmasın diye aldirmadim eşimle yer yatağında koltukta yattık bir sene içinde de evimizi duzduk hem çalıştım hem evle uğraştım rahatına düşkün değil isen evini ayır derim eşyayı da eli mahkum ileri de kocan mecbur alacak annene aldirtma yer de yata yata alacak benim kocam sağolsun korur kollar kv demde annem gibidir laf söylerse lafı da söylerim kocam anasına kıyamaz ama bana hiç kıyamaz bizimki de bir nevi görücü usulü ama aşık olup öyle evlendik
2. Bir seçenek sen içine atıp dertlenecegine gülerek şaka ile karışık laf çakmak ben bunu da çok yaparım kv kp ve eşime dahi gülerek söylerim mesela taharet olayı gülerek aşk olsun anne koca kadın oldum ay eğer yanlışım varsa büyüğüm olarak göster de birde kaş at sen kendi kendini yiyeceğine o kendini yesin boşver kimse için hastalanamam çünkü bende hep içime atardım şimdi bunu yapıyorum çokta iyi oluyor)
Haklısın galibaSaygi var mi sence? Küçüksün sus oldu canım.
1 aya kadar köye gidecekler. Eşim şimdiden başladı gideriz bizde diye asla gitmicem. Sonu ne olursa olsun. Artık peşinden mi gelir ne yapar bilememTabiki gelecek annesi babası için evladını karısını atacaksa şimdi atsinki bu kadın hasta olmasın tabiki gelir hemde yana yakila
Oh ne güzel yalniz kaldik diyeceğine hala peslerine düşüyo sorun kvdede degil sanırım oglu düşmüyo yakasindan :)1 aya kadar köye gidecekler. Eşim şimdiden başladı gideriz bizde diye asla gitmicem. Sonu ne olursa olsun. Artık peşinden mi gelir ne yapar bilemem
Tünaydın güzel kk üyeleri
Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )
Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi
Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim
Ben ilkokul dan tut üniversiteye kadar arkadaş kazığı yiyip birde millet için oturup aglardim sonra dedim içimde durup afedersin gaz yapacağına bana zarar vereceğine ona zarar versin dedim sanki millet lafını ölçüp biçip mı söylüyor yo valla kimse kimsenin umrunda değil salla gitsin evimi tam yerlestirmeyince benim annemle kv herbirseyin yerini değiştirir oldular kendi anana kizabiliyonda el olunca olmuyor benim mutfak dar kaynanayi da daraltiyor evlendik iki ay sonra ameliyat oldu orada rahat edemez gelen gidenden diye buraya çağırdım ben okuldan geliyorum ha bire birşeyler değişmiş oluyor birde benim kocaya tasitiyor bende akşamdan adama diyorum degistirmesin diye o da ben diyemem dedi yeni evliyiz kocamın bile huyunu bilmiyorum sen de dedi bende gülerek anne dedim annemde aynı sende aynisin arkadaş oturun oturduğunuz yerde ben sizin eve gelince eşyalarınızın yerini değiştiriyor muyum siz gidince 1 hafta ben eşya araniyorum hem çalışıyorum esyalarimi da kendime göre ayarlıyorum dedim kadın kendini suçlu hissetti şimdi hamileyim başından beri halim yok gelirler kendilerine göre yine değiştirirler ama söylerler benimde dermanim yok zaten amannn diyip yan gelip yatiyorum bol bol kocamda sagolsun iş bile yaptirmaz onlar varken hamilesin otur yat dinlen der yani iş koca da bitiyor kuzu gerisi boşNasıl başardın bunu ya bende istiyorum gülüp geçmek şaka yapar gibi laf sokmak ama yok olmuyor o kendini yiyeceğine ben kendimi yiyip duruyorum
Kaynar kazana atmali
Demis buyuklerimiz
Aradığım cevap hahaYandim gelin dedikce
Altina odun atmali
Çok haklısın canım iş gerçekten eşimde bitiyor ama o da bir ayrı zaten hangisi düzgün ki ailecek delirtecekler beniBen ilkokul dan tut üniversiteye kadar arkadaş kazığı yiyip birde millet için oturup aglardim sonra dedim içimde durup afedersin gaz yapacağına bana zarar vereceğine ona zarar versin dedim sanki millet lafını ölçüp biçip mı söylüyor yo valla kimse kimsenin umrunda değil salla gitsin evimi tam yerlestirmeyince benim annemle kv herbirseyin yerini değiştirir oldular kendi anana kizabiliyonda el olunca olmuyor benim mutfak dar kaynanayi da daraltiyor evlendik iki ay sonra ameliyat oldu orada rahat edemez gelen gidenden diye buraya çağırdım ben okuldan geliyorum ha bire birşeyler değişmiş oluyor birde benim kocaya tasitiyor bende akşamdan adama diyorum degistirmesin diye o da ben diyemem dedi yeni evliyiz kocamın bile huyunu bilmiyorum sen de dedi bende gülerek anne dedim annemde aynı sende aynisin arkadaş oturun oturduğunuz yerde ben sizin eve gelince eşyalarınızın yerini değiştiriyor muyum siz gidince 1 hafta ben eşya araniyorum hem çalışıyorum esyalarimi da kendime göre ayarlıyorum dedim kadın kendini suçlu hissetti şimdi hamileyim başından beri halim yok gelirler kendilerine göre yine değiştirirler ama söylerler benimde dermanim yok zaten amannn diyip yan gelip yatiyorum bol bol kocamda sagolsun iş bile yaptirmaz onlar varken hamilesin otur yat dinlen der yani iş koca da bitiyor kuzu gerisi boş
İnşallah canım benim.. Benim eşim ailesine hiçbir zaman bunu diyemedi. Eğer birinden vazgeçmesi gerekirse o kişinin ben olacağını hissettirdi hepAynısı bana yapılmaya çalışıldı ve benim evin ayrı olmasına rağmen başka şehirlerde olmamıza rağmen aman sus o büyük hep böyle biz kac yıldır çekiyoruz.Bi dur dedim o hep öyleyse bende böyleyim degisemem o zaman gorusmeyelim laf soracaksa hiç cekemem dedim her şeyi laf sokmali aynı senin kv esimde dediki ben 25 yılda bu buldum eşimi böyle yapamazsın anne dedi kaynanam şimdi bana hiç bişey diyemez hatta çok iyi davranır.ayrıca esim dekiski beni bırakır giderse bu kiz sizin yüzünüzden beni bir daha göremezsiniz demiş önünde faydası oldu galiba allah sabir versin canim insallah evini ayirirsin
Nisanliken falan nasıldı esin benim esim sabret derdi hep ben kızartın o zamanlar sonra bu olaylar olunca sana bu yüzden sabret dedim demistiİnşallah canım benim.. Benim eşim ailesine hiçbir zaman bunu diyemedi. Eğer birinden vazgeçmesi gerekirse o kişinin ben olacağını hissettirdi hep
Ohoooo sen yanmışsın aglayanin yok kusura bakma kocanda is yok1 aya kadar köye gidecekler. Eşim şimdiden başladı gideriz bizde diye asla gitmicem. Sonu ne olursa olsun. Artık peşinden mi gelir ne yapar bilemem
Nişanlıyken inanır mısın hiç sorun yaşamadık. Herşeyi güzellikle aldılar fln. Adamlar kendilerine ev alıyormuş tabi bilemedimNisanliken falan nasıldı esin benim esim sabret derdi hep ben kızartın o zamanlar sonra bu olaylar olunca sana bu yüzden sabret dedim demisti
Seninle başbaşa kalmak istemeyen adamla sen de baş başa kalma. artık nasıl kalmazsın Bilmem gitsin otursun onlarla birlikte köydeBir de yazın eşim köyde geçirmek istiyor.
Neymiş ailesiyle ilgisi yokmuş havasını seviyormuş.
Yahu ben onların olduğu hiçbir yerde durmak istemiyoruuummm (!)
Kışın zaten beraberiz yazında evimde kafamı dinlemek istiyorum yalnız kalalım diyorum. Tamam diyor ama daha adamlar gitmeden bizde gidelim 2 hafta kalalım planları yapıyor. Ben herşeyi göze aldım bu yaz gitmicem. Böyle bir konu açıldığında sizce nasıl konuşayım?? Kesin ve net olmak istiyorum, açık kapı kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?