- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Benim ailem hep oğlum der gidince annem eşimin sevdiği yemekleri yapar dırdır konuşmazlar ondan rahat beyefendiAyyy bayiliyorum su kayinvalide konularina
Evini ne zaman ayırmayı düşünüyorsun ? Birlikte mutlu değilsiniz ve o gereksiz kalabalığa bir de çocuk eklemişsin. Esinin söylemleri çok saçma .empati yapması için arada sizin eve götür ,babanın önüne at ...büyüktür sus konusuna gelince ,aklın varsa susma ! Herkes rütbesini bilecek ...kimsenin düz eri değilsin .ilerde deliliğine sebep aramak istemiyorsan, damlaya damlaya okyanus olan bu ikiski kirliligine bir son ver ,evini ayır .
Esin seni ne guzel enayi bulmuş kandırıyor.Ev ayırma konusuna gelince annemin Yeni yapılmış binada bir dairesi var kızım vereyim oturun diyor. Eşimde bana bıraktı ama sadece lafta. Evi annen döşesin Yok yatak odasını o alsın. Evdeki yatak odamız Yen'i götürürüz diyorum kim uğraşacak. Bir kanepe alırım gibi cümlelerle beni vazgeçirmek istiyor. Bu arada şuan kv yaşadığımız ev güvenlikli site içi gelişmiş bir semtte
Annemin vereceği ev daha yeni gelişmeye başlayan köyden mah dönmüş bir yer.
Eşim çok sıkıntı yaşarsın orada diye aklımı çeliyor. Sizce ne yapayım
Şaka gibiler ya valla böyle konularda şaşırıp kalıyorum.bu soru sorduguna bile inanamiyorum.annen niye aliyormus yatak odasini size?! esinde masallah cok rahatmis cok aradin mi bu adami
Bir kaç yorum çarptı gözüme ve çok üzüldüm senin içinBenim ailem hep oğlum der gidince annem eşimin sevdiği yemekleri yapar dırdır konuşmazlar ondan rahat beyefendi
Ve senin kocan sana bunları söylemelerine izin verdi öyle mi ???Bunu düşünmek mi ?? Direk yüzüme söylediler bu evin kurallarına uyacaksan dur uymayacaksan kapı orada diye.. Resmen yuva yıkmaya meyilliler. Ondan sonra ağlar zırlarlar ama iş işten geçer
Evet o zaman sustu babam ne diyorsa o dedi bende öyle mi dedim gittim valizimi topladım gidicem bu sefer göndermiyorlar geri dönüş yaptı hepsi falan filan bunlar geçti gitti eşim şimdi daha çok beni savunuyor ama sen sus diyor içime ata ata da hasta oluyorumVe senin kocan sana bunları söylemelerine izin verdi öyle mi ???
evini ayir hakli bahanelerin var bana boyle diyor annene karsi saygisizlik yapmak istemiyoeum bende uzulmek istemiyorum bu yuzden ayri eve cikalim de esineTünaydın güzel kk üyeleri
Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )
Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi
Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim
nedense hep küçükten beklenir büyük yaşını bilmeyecek miTünaydın güzel kk üyeleri
Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )
Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi
Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim
Bak ışte kilit cümle burada arkadaşım kardeşim gidicem diye ciddiyeti görünce kiviriyorlar ışte o zamanda sen kivirmayacaksin gidip annenin babanın evine oturacaksın atacak değiller bak en çok üç gun sonra kocan kv kp üçlüsü gelecekler o zamanda açacaksın ağzını ananın babanın yanında bunu bunu bunu yaptınız diye direneceksin ya siz gidin ya biz diye baktın geri vites yok asla dönme bakalım o kocan karısı çocuğu olmadan kaç gun dayanır da kapılarda alır soluğu nolur gel diye onlar blöf yapmışlar sende susup oturmuşsun rest dememissinEvet o zaman sustu babam ne diyorsa o dedi bende öyle mi dedim gittim valizimi topladım gidicem bu sefer göndermiyorlar geri dönüş yaptı hepsi falan filan bunlar geçti gitti eşim şimdi daha çok beni savunuyor ama sen sus diyor içime ata ata da hasta oluyorum
Boşanmak ..... Çok düşündürücü sanırım sevgi saygı tamamen bitmeli bunun içinAnnen mecbur muymuş ona eşya almaya kadin ev veriyor hala yaranamiyor olaya bak.Bence sen o adami boşa annelere yerleş o evide kiraya ver
Böyle hayat geçermi ne yi bekliyorsun kanser yada verem olmayimi kimse senden evladından değerli değil kocan bileBoşanmak ..... Çok düşündürücü sanırım sevgi saygı tamamen bitmeli bunun için
Ayrı eve çıkmazsam olacağı o zaten ya hasta olurum ya da ayrılırım herhaldeBöyle hayat geçermi ne yi bekliyorsun kanser yada verem olmayimi kimse senden evladından değerli değil kocan bile
Boşanmak ..... Çok düşündürücü sanırım sevgi saygı tamamen bitmeli bunun için
Ikinci şık sanma daha uygun ayrı eve çıkamazsan sen onları komple bırak ayrı eve çok isteyen gelir istemeyen gelmezAyrı eve çıkmazsam olacağı o zaten ya hasta olurum ya da ayrılırım herhalde
Ikinci şık sanma daha uygun ayrı eve çıkamazsan sen onları komple bırak ayrı eve çok isteyen gelir istemeyen gelmez
Tabiki gelecek annesi babası için evladını karısını atacaksa şimdi atsinki bu kadın hasta olmasın tabiki gelir hemde yana yakilaCoolpeople beni asla birakmaz güvenini almış adam ondan bu rahatlik biraz korkutursa tıpış tıpış gelecek gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?