Kaynanayla Arkadaş Olunur mu?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Kaynanam şu an bizde misafir kardeşlerinin eşleriyle arkadaş gibiler ama akrabalar zaten uzaktan da olsa sık sık görüşürler sürekli bana laf çarpıyor hiç gelin gibi değil benim arkadaşım kardeşim gibi diye yüzüme bakarak söylüyor bende oralı olmuyorum asla saygısızlık etmem elinden geldiğince kıymetlerini bilirim ama o daha fazlasını istiyor. Bir kere yakınlaşayım da oğlunun hatasını söyledim kadın beni suçlamıştı o yüzden mesafe candır. Sizce kaynanayla yakın olmak mı iyidir mesafeli olmak mı

Kaynanam şu an bizde misafir kardeşlerinin eşleriyle arkadaş gibiler ama akrabalar zaten uzaktan da olsa sık sık görüşürler sürekli bana laf çarpıyor hiç gelin gibi değil benim arkadaşım kardeşim gibi diye yüzüme bakarak söylüyor bende oralı olmuyorum asla saygısızlık etmem elinden geldiğince kıymetlerini bilirim ama o daha fazlasını istiyor. Bir kere yakınlaşayım da oğlunun hatasını söyledim kadın beni suçlamıştı o yüzden mesafe candır. Sizce kaynanayla yakın olmak mı iyidir mesafeli olmak mı
o iş yas be tatlım ben onu deenedim olmaz o isss ne kaynanadan ne görümceden arkadas olmazzz

Annene de oğlunu kötülesen karşılık bulursun.

Evlat kırmızı çizgidir.Evlat anneye çekiştirilmez hep suçlu çıkarsın.

Çok ciddi birşey olur yardım istersin danışırsın o ayrı ama kaynananla oğlunu çekiştirme.

Annene de oğlunu kötülesen karşılık bulursun.

Evlat kırmızı çizgidir.Evlat anneye çekiştirilmez hep suçlu çıkarsın.

Çok ciddi birşey olur yardım istersin danışırsın o ayrı ama kaynananla oğlunu çekiştirme.
Nişanlıyken bir kız meselesi olmuştu oğlu suçlu olmasına rağmen beni suçlayıp önceden söyleseydin demişti

Arkadaş arkadaştır kaynana kaynana ötesi yok. Ben zaten şu arkadaş kardeş meselesini hiç anlamam. Aynı anadan doğmadıkça kimse kardeşim olamaz oturup çekinmeden her istediğimi söyleyemedigim müddetçe kimse arkadaşım olamaz. Herkesin bir sıfatı vardır. Gibi gibi olmaya gerek yok :)

Sizinle arkadaş gibi olmak isteyen biriyse çok fazla samimi olmadan yine biraz yaklaşılabilir ama asla arkadaş giibi olunamaz tabiki. Kaynananın durumuna göre mesafe belirlenir bence cadı kaynana dediğimiz tiptense Allaha yakın bana uzak mesafesi daha sevecen oğlundan seni ayırmayan tiplerdense daha yakın olabilirsin tabi ama en iyisine bile bi mesafen olmalı bencee.

Sizinle arkadaş gibi olmak isteyen biriyse çok fazla samimi olmadan yine biraz yaklaşılabilir ama asla arkadaş giibi olunamaz tabiki. Kaynananın durumuna göre mesafe belirlenir bence cadı kaynana dediğimiz tiptense Allaha yakın bana uzak mesafesi daha sevecen oğlundan seni ayırmayan tiplerdense daha yakın olabilirsin tabi ama en iyisine bile bi mesafen olmalı bencee.
Elinden gelse her şeyimize karışacak yönetmeyi çok seven bi tip

şimdi tarafsız gözle bakmak gerekirse,kayınvalideye,eş şikayet etmek olmaz.ne gelinimin oğlumu şikayet etmesini isterim.ne de oğlumun,gidip kızın annesine,gelinimi şikayet etmesini.bunu başından söylemiştim zaten.

arkadaş olma meselesine gelirsek,ben kayınvalide olarak,olmaz diyorum.zamanla,sevgi ve saygı oluyor,oluşuyor.olmayan kızım, gibi olmaya başladı gelinim.bir yıl sonunda gayet ,güzel bir sıcaklık yakaladık.ama arkadaşın oldu mu derseniz olmaz.arkadaşımla konuştuğum, paylaştığım şeyleri asla gelinimle paylaşamam.eminim o da aynı şeyleri hissediyordur.

Back
X