- 13 Mayıs 2025
- 16
- -51
- 1
- 28
- Konu Sahibi PINARCIGIM
-
Keşke geri dönme imkanım olsa ailem affetmişte olsa boşanmama izin vermez ki bizde boşanma diye bir şey yok ailem de uzun yıllar çekmiş evet ama boşanamamış birde ben kaçarak evlendim boşanmama izin vermezler hadi boşandım diyelim yüzüme bir daha bakmazlar
Pardon ne anlatıyorsunuz? Ailesi eziyet etmiş, bunun yüzünden bebeği düşmüş ve adam! bi durun artık bile diyememiş. Ne sevgisi? Neyin idaresi?Düşük yaptığını şimdi okudum çok geçmiş olsun
Dediğim gibi idare et sen onlara gelmişssin ilerde mesafeli olursun eşini çok seviyorsan bazen gözardı etmek daha iyi oluyor
mezhep ayrımcılığından dolayı seni istemiyor olabilirler evine geçince ona göre yolunu çizersin mesafeli olursun olur biter zamanla herşey düzelir..
Yukarda yazmış boşanamam ailem kabul etmiyor diye onu görmediniz galiba eşini seviyorsa ayrı eve geçince işe girer mesafe koyar hayatına bakar zaten baştan sona yanlış ben olsam çoktan ayrılmıştım ..Pardon ne anlatıyorsunuz? Ailesi eziyet etmiş, bunun yüzünden bebeği düşmüş ve adam! bi durun artık bile diyememiş. Ne sevgisi? Neyin idaresi?
Adam hem korkaklik edip kizin ailesini ikna etmeden zorla evleniyor hemde kizi eve getirip anasina ezdiriyor o da yetmiyor babasinin yaninda calisan bir adam olarak anasinin dizinin dibinden ayrilamayacagindan, onlarin sagladigi is olmazsa gecinemeyeceginden bile soz etme ihtiyaci duymuyorda 3-4 hafta idare et diyor, 2 ay geçmiş hala kizcagiz ayni evde eziyet cekiyor, cocuk dusurecek hale geliyor.Yıl olmuş 2025 hala kaçanlar mı var inanamıyorum. Kocan adam olsa seni kaçırmaz, ailenin karşısına çıkar ve onları ikna ederdi zaten.
e iyi de bir anda mezhebini reddedikleri adamla evlendim diyorsun ailen ona okey diyor, kaçıyorsun buna okeyler, kaynanamin evinde yaşayacağım bir süre diyorsun, buna okeyler, ilk aydan hamileyim diyorsun (ki akli olan herkes gibi onlar da hamile kaldigin icin bu yola giristigini düşünmüşlerdir) ona da okey demisler.O kadar saçma yorum yapıyorsun ki gerçekten bebek peydahlamak ne demek ilk bunu bir araştır öğren ve doğru düzgün konuş hatta yorum yapma mümkünse
Yanlış olduğunu yazmanız yeterliydi bence. Sizin çoktan ayrılacağınız hayatı neden çeksin. Bizim yazmamızla zaten ayrılmayacak ama en azından kafasında bi soru işareti kalır, bi seçeneği olduğunu anlar belki. Hem zaten evlenmesini kabul etmedi diye kaçmış ve ailesi kabul etmiş, yine eder neden etmesin.Yukarda yazmış boşanamam ailem kabul etmiyor diye onu görmediniz galiba eşini seviyorsa ayrı eve geçince işe girer mesafe koyar hayatına bakar zaten baştan sona yanlış ben olsam çoktan ayrılmıştım ..
Bende bunu söyledim diye kadin kadinin dusmanidir terligini vurdu kafama, deme oyle seyler.28 yasında kocaya kaçmak için çok geç kalmışsınız biz onu daha yeni yetmelerde okuyoruz, görüyoruz, duyuyoruz.
Neyse.
Kayınvalide haklı haksız ben bilmem ama kınada avucumu açmayacagım anne bla bla demek çok komik :)
Sanki babasının evinden dügünle çıkmış da avucuna konacak altın mesele olmuş.
Kadın da vermiş cevabını zaten.
Neyse ya.
Ay valla düşman arıyorsa kendi akılsız başı ona yeter.Bende bunu söyledim diye kadin kadinin dusmanidir terligini vurdu kafama, deme oyle seyler.
Ben aşık oldum kocaya kaçmadım. Hemde ailesinin evine. Aşık olmak değil bu saçmalamak. nereden bilebilirim diyorsun neyi nereden bileceksin her şey ortadaymış. Aman ne olacaksa olsun demişsin ağlama şimdi. Çocuğunu kaybedince ilgilenmemeleri vicdansız olduklarının kanıtı, ama sen o aileye torun ver olur mu asla ayrılma, sonuç ne olursa olsun üremek çok önemli, koca çok önemli (!)O kadar ağır yorum yapmanıza gerek yoktu hatamın bende farkındayım seviyordum sadece seviyordum böyle olacağını nerden bilebilirdim ki konum kaynanamların bir şey alması değil di zaten almasınlarda ileride tek kelime edemezler bu yüzden sadece susmaktan yoruldum cahil demişsiniz iş sahibide değil demişsiniz bende 2 dil var ana dilim gibi biliyorum en iyi otellerde çalıştım bu cahillik olmuyor sadece sevince biz kadınların gözü bir şey görmüyor kendiniz hiç aşık olmamış gibi konuşuyorsunuz
K.valide olsam düşen çocuga üzülmem.Ben aşık oldum kocaya kaçmadım. Hemde ailesinin evine. Aşık olmak değil bu saçmalamak. nereden bilebilirim diyorsun neyi nereden bileceksin her şey ortadaymış. Aman ne olacaksa olsun demişsin ağlama şimdi. Çocuğunu kaybedince ilgilenmemeleri vicdansız olduklarının kanıtı, ama sen o aileye torun ver olur mu asla ayrılma, sonuç ne olursa olsun üremek çok önemli, koca çok önemli (!)
Eşim babasıyla çalışıyor dükkanları var ben anneme diyorum alma yapma biz alırız olmaz size bizde yardım etmezsek kim edecek evlenmeden hamile kalmadım bu arada evlendikten sonra hamile kaldım 1 aylıkken bebeğim düştü zaten toparlanamama sebebim de bu ya bebeğimi düşürdüm geçmiş olsun demedi ki günü gelecek gerçekten benim sıramda gelecek yüzlerine bile bakmiycam bir gün gelinlik yapmiycam onlara
İyi oldu belki ben de derdim ama sonuçta bir bebek düşüyor, anne etkilenir mutlaka. Sonuçta bir kayıp. Geçmiş olsun demek zor değil ancak vicdansız bir insan böyle bir şeyi umursamaz bana göre.K.valide olsam düşen çocuga üzülmem.
Böyle apır sapır bir mevzununu işinde tek eksik bebek mi diye düşünürüm.
Hatta iyi oldu bile derim.
Bu beni vicdansız yapmaz.
Ne bebegi şu saçma ortamın içinde ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?