arada hiç birşey yokken erkek arkadaşının annesinin seni akrabasına ne olarak tanıtmasını isterdin:44:
ortada birşey yokken söylenmiyor.bende yaşadım.daha yaşları küçük.evlenecek durumda değiller.nasıl derim
bende misafirim demiştim
oğlumun kız arkadaşı bunun için beni suçlayacaksa çok ta umurumda değil,kendisi bilir
nedn istemiyormuş arkadaşın nevarmış.... ya ben bazan hemcinslerimi anlamıyorum valla arkadaşın kaynanası yerine kendi annesini koysun bakalım o zaman ne diycek arkadaşın.. kendi abisinin eşi onun annesini istemediğinde bakış açısı nasıl olcaktı bi düşünsün bakalım. bence çok yanlış bir davranış kaynanasını istememesi, tabikide gelcek oğlunun evi yaaa kadın bir ömür vermiş evladına tabikide kötü zamanlarında annesini yaknız bırakmıyacak ANNESİ ANNESi ooo..... Nekadar da bencilce bir davranışş uyuz oluyorum böle kadınlara valla benm kaynanam evliliğimi bitirmek için uğraştığı halde yinede gelmesin bize asla demem Allah öle de dedirtmesin...
senın umrunda olmayabılır yaş sorunundan dolayı ama benım eşim 35 yaşında o yüzden bu sorun evlilik aşamasında. Ayrıca zaten aramızda sorunda olmadı annem ağzımdan öyle cıktı bir anda kusura bakmasın özür dilerim demişti.
MErhaba arkadaslar konuyu bir arkadasim icin aciyorum . Arkadasim evli ve sorunu su : 1 yillik evliler esinin babasi iki yil once vefat etmisti esi annesini artik tek birakmak istemiyor ve bize tasinsin diyormus. 6 kardes arkadasimin esi ve en kucugude o. Arkadasimda istemiyor annesi 50 yasinda ama saglik problemi yok . Sorunlar cikar bir evde iki kadin olmaz fln demis esine ama nafile
Sizce esine nasil yaklasmali bu durumda kesinlikle istemiyor cunku.
Biraz karisik oldu sanirim kusurabakmayin yorum yapan ve okuyan herkese tesekkurler:)
nedn istemiyormuş arkadaşın nevarmış.... ya ben bazan hemcinslerimi anlamıyorum valla arkadaşın kaynanası yerine kendi annesini koysun bakalım o zaman ne diycek arkadaşın.. kendi abisinin eşi onun annesini istemediğinde bakış açısı nasıl olcaktı bi düşünsün bakalım. bence çok yanlış bir davranış kaynanasını istememesi, tabikide gelcek oğlunun evi yaaa kadın bir ömür vermiş evladına tabikide kötü zamanlarında annesini yaknız bırakmıyacak ANNESİ ANNESi ooo..... Nekadar da bencilce bir davranışş uyuz oluyorum böle kadınlara valla benm kaynanam evliliğimi bitirmek için uğraştığı halde yinede gelmesin bize asla demem Allah öle de dedirtmesin...
[/COLOR]
sorun yokta niye lafını ediyorsun,bak kadında özür dilemiş
kocasıyla başbaşa kalmak isteyen gelinlere ölüm
karı koca niye yalnız kalsın ki. özellikle evliliğin başlarında erkek ailesi kendini hissettirmeli biz varız ona göre demeliler gelinlerine. bazılarının 90 yaşında kayınvalideleri var onlarla ilgilenmiyolar ( bizimkiler gibi) ama 50 yaşlarında gelinleriyle oğullarıyla yaşamak istiyolar. eğer bi anne bakıma muhtaçsa, yaşlıysa, kimsesizse erkek annesi kız annesi hiç farketmez çocuklarının yanında kalabilirler ama vıcık vıcık ilişkim olsun 30-35 yaşındaki oğlum gözümün önünde olsun, karısı da bizimle olsun, dünya bizim etrafımızda dönsün,olmaz. melek de olsa aynı evde keyfi birlikte yaşanmaz.
valla canım ben de soğudum eşimden. hamileyim doğumda bile kayınvalide kayınpeder gelip kalacaklarmış yanımda annemin gelmesine gerek yokmuş. buna bile onlar karar vermek istiyolar eşimin istediği de o zaten. kendi kızı var inşallah kendi kızının doğumunda bulunamaz da anlarlar. benim psikolojim mahvoldu. benim gibi senin gibi kaç kişi vardır daha.
Kayınvalide bakıma muhtaç değilse tek başına kendi evinde kalabilir. Tabiki evlatlar destek olacaklar, atıyorum sıra ile market ihtiyacını karşılarlar, hastanesine, doktoruna götürürler, fatularını yatırırlar vs. gibi.
Ama eli ayağı tutuyorsa ne gereği var birlikte yaşamaya. En kötü çevre binalardan birine taşınır daha yakında, daha göz önünde olur ama yine evler ayrı olur.
Benim eşim şark görevinde ve ben 30 yaşındayım, birde kızım var, hem kızıma, hem kendime, hem evime bayan halimle yetiyorum, artı çalışıyorum, kızımda anaokuluna gidiyor. Ben bunları yapıyorsam 50 yaşındaki bir bayanda çok daha rahat yapar.
işte bu yuzden eşim cocuk ıstedıgınde ASLA dıyorum
En son ne zaman olcak pekı deyınce ANNEN ÖLÜNCE diye agzımdan kacırdım. (gerçi o beni gömer de)
Çünkü biliyorum kı o zamana kadar benım psikolojı duzelmez.
hamıleymıssın canım tebrık ederım.
Ama bence sen once davran ve onlar geleden annenı gelıp sızde kalması ıcın ıkna et.
kocanız bu dediğinizi unutmayacaktır. kötü olmuş demeseydiniz keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?