Kaynanayla ayni evde yasamak

annesini kimse sokağa atmıyor ki..aynı apartmab da olabilir..ama aynı ev uff çok zor bence...

biraz kötü bi düşünce olabilir ama 50 yaşında bi kaynanayla aynı evi paylaşmak demek ortalama verilere göre 30 yıl onunla aynı çatı altında olmak demek üstüne üsttük kaynanaya bakan kişinin diğer bütün aile bireylerini onu görmeye geldiklerinde el üstünde tutması ağırlaması demek...diğer eltilerin misafir gibi gelip gitmelerine içten içe kızıp bişey diyememek kendi kendini yemek demek...arkadaşın daha yeni evli ve bu kadar şeyi kaldırabilecek mi..ben kaldıramazdım valla..

Zor bir durum bugün hor gördüğü kadın yarın öbür gün kendi annesi de olabilir
Yani usulünce orta yol bulunmalı çok hassas bir konu

6 kardeş varmış. hepsi paylaşmalı eğer başka çözüm bulunamıyorsa. yılda 2 ay eder.

kayınvalide de tüm çocuklarıyla beraber olmuş olur. olmaz mı?

arada hiç birşey yokken erkek arkadaşının annesinin seni akrabasına ne olarak tanıtmasını isterdin:44:

Aman aman aman. ne ayni evde ne ayni binada ayni semtte dahi olmaz arkadasim melek olsa en iyisiylede olmaz tatsizlik olmasin istiyorsa uzak kalsin arda gitsin gelsin basina tac etsin ozaman ama ayni yerde cok zor arkadasim

arada hiç birşey yokken erkek arkadaşının annesinin seni akrabasına ne olarak tanıtmasını isterdin:44:

komşu kızı diye yalan söyleyeceğine en azından oğlumun kız arkadaşı diyebilir doğruyu söyleyerek.
madem utanılacak bişi evine kabul etmeyebilir.
he ben olsam gitmem resmi bişey olmadan orası ayrı

ben en çok k.valideniin fikrini merak ettim..ben 50 yaşında olsam,hiçbir sağlık sorunum olmasa gidip de çocuklarımın huzrunu bozmam.arada bir onlar gelir ya da ben giderim ama asla onları huzursuz edecek davranışlarda bulunmam..atalarımız ev ev üstüne olmaz demiş,ne de güzel söylemişler.adamların bildiği bişey var demek ki

6 cocuklu bir anne 50 yasinda ; kendi evinin isini gucunu kendisi yapabiliyor henuz saglik sorunu yok

Arkadasinin kayinvalidesi !!! acaba onun dusuncesi nedir? kendi evini birakip da evladinin evinde yasamayi istiyor mu? benim annem yanima tatile geldigin de ah evim guzel evim diye sayiklamaya basliyor 2. haftasinda

3.haftasinda kendini zor atiyor turkiye ye

her cocugunda 2 ay kalsin onerileri aslinda hos guzel de ...kadincagiza 6 cocugun birden ayri bir oda tahsis etme olanaklari var mi? yas 50 ye gelince malum insanlar rahat etmek istiyorlar .. teyzem gelinine gittiginde yatili olarak sabaha kadar tuvaletini tutuyor ... kalkar isem uyanirlar da uykularindan ederim diye

yani her iki taraf icin de eziyet gibi bir durum anladigim

komşu kızı diye yalan söyleyeceğine en azından oğlumun kız arkadaşı diyebilir doğruyu söyleyerek.
madem utanılacak bişi evine kabul etmeyebilir.
he ben olsam gitmem resmi bişey olmadan orası ayrı

erkek arkadaşının annesi gelmesini istiyor mu bakalım.

Bu arkadaşa katılıyorum.

Ben de hep kendi annemi koyarım yerine.
Ona göre karar veririm.

Fakat kayınvalideden kayınvaliye degişir.
Kadın sürekli huzursuzluk çıkarıp eşlerin arasını bozan bir tipse uzak olsun mümkünse!!!

ya da kız da kendi annesini, sağsa babasını da getirsin madem.
büyük bir aile olarak yaşasınlar.

oğlumun kız arkadaşı, kısmetse evlenmeyi düşünüyorlar, bakalım hayırlısı gibi bişey olabilirdi

ortada birşey yokken söylenmiyor.bende yaşadım.daha yaşları küçük.evlenecek durumda değiller.nasıl derim
bende misafirim demiştim
oğlumun kız arkadaşı bunun için beni suçlayacaksa çok ta umurumda değil,kendisi bilir

Son düzenleme:

ama olur mu yazık yaa annesi yanlız kalmış birde çocukları bakmayacakmı tabikide bakacaklar gerekirse o yemeyecek siz yedireceksiz ayy ben tahmin edebiliyorum "her yani ağrır o kadının zaten kocası öldü gitti keşke oda ölseydi,zaten ölse bile haberiniz mi olur birbaşına bıraktı gitti kocası "napsınnlar yani oğulcukları bakmasın mı yanlız yaşlı zavallı annesine off yaa adamın fikri görüşü bu şimdi
bence konuyu görümce felan varsa açsın arkadas desinki olmaz hem hiç kimse kimsenin annesine kendi annesine baktığı gibi bakamaz kim nedeerse desin nasıl annelik yapılmıyorsa başkasının çocuğuna
başkasınada evlatlık yapılmaz hemde ihtiyaç yokken bence kayınvalidene eğer diyobiliyorsan de
benim misafirim gelir sen rahatsız olursun suratın düşük olur insanlar benden bilirler yada onları istemiyormuşsun gibi algılar de ne biliyim ben birşeyi takarım kafama sen yanlış anlşarsın olmaz senin çocukların gelir rahat edemessiniz ne ben gidebilirim evimden nede seni gönderirim herkes yerinde mutlu olsun ne bi,leyim bi konus yada aranızın iyi olduğu ve kayınvalidenizin kulağına su kaçıracak birileri yok mu

Bu tarz konularda önce karşıdaki kişinin yerine koymak lazım kendini. Sağlık problemi olmayabilir fakat belki yalnızlıktan korkuyordur kadın. Belki Arkadaşınızın eşi, babasını kaybettikten sonra annesini de kaybetmekten korkuyordur,yanındayken güvende olacağını düşünüyordur. Yani elbette bir sebebi vardır. Diğer yandan arkadaşınız da haklı. ÇÜnkü insan evinde rahat oturmak ister, yeri geldiğinde yan gelip yatmak, yeri geldiğinde eşine sarılmak fakat kayınvalidenin evde olması rahatsızlık verici olabilir. Sık banyo yaparsanız gözüne batabilir, bir kirinizi görünce laf edebilir. olabilir yani bu tarz şeyler. İki ucu pisli değnek

Her iki tarafın anlayışlı olması gerekiyor.

Annesi bakıma muhtac olsa amenna ama bu durumda gereksiz..Sık sık misafir edip yalnızlıgını hissedirmesinler yeter..Arkadasın sonuna kadar dirensin yazık olmasın sonra huzurlarına seytanın isi yok..

benım bu sıtede öğrendiğim bir şey varsa evliliğin ilk zamanlarıyla ilgili hayal kurmamak ve beklentiye girmemek gerekiyor

çünkü illa birisi gelip berbat edecek birşey buluyor

Aynen öyle bende ilk evlendiğimde kaynım askerliğinii bitiripp bize kalmaya gelmişti.
Eşim memur olunca biz memleketten uzakta yaşıyorduk
Bende kaynımm 1 haftalığına gezmeye geliyor sanmıştım
Ama nerde bana sorulmadan bir kaç hafta sonra ona ordan iş buldular ve bizde kalmaya başladı
Ben şok olmuştumm barii bir sorulsaydıı değilmii banada
Satenn evliliiğe alışamamışsınn ,birde kocandan bir başka daha çıkıyor ona bakman gereken çok sinir olmuştum
Neyse doğuya tayin çıkınca gitmek zorunda kaldıı ama sonra ne oldukii
Memlekete tayinimiz çıkınca yine bize gelip kaldıı yine iş bulduu
Neyse evlendide kurtuldumm diyemicemm şimdide evdeki küçük kayın büyüdüü şimdide ona iş bulma derdindeler
sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…