sanırım hiç bulaşmamak en iyisi..her akşam yemeği gelirsiniz demeler(nişanlıyken aynı şehirde oturmma durumumuz vardı allahın işi son anda değişti durumlar) ,tatil planlarımıza dahil olmalar,bana sormadan misafir getirmeler(ki uzakta olduğumuz halde bile organize etmeye çalışıyor),herşeyden haberi olsun istemeler, bir akrabasını görünce beni rencide edecek kendini övecek laf etmeler...düşündüm de hayır ya..ağrımayan başımı ağrıtmıyım
Aman aman uzak dur, evinizi de almışsınız bence gitmeyin oraya, emin ol gidince o şehirden bile nefret edeceksin.sanırım hiç bulaşmamak en iyisi..her akşam yemeği gelirsiniz demeler(nişanlıyken aynı şehirde oturmma durumumuz vardı allahın işi son anda değişti durumlar) ,tatil planlarımıza dahil olmalar,bana sormadan misafir getirmeler(ki uzakta olduğumuz halde bile organize etmeye çalışıyor),herşeyden haberi olsun istemeler, bir akrabasını görünce beni rencide edecek kendini övecek laf etmeler...düşündüm de hayır ya..ağrımayan başımı ağrıtmıyım
İnsanlar aynı şehirde,aynı mahallede,aynı evde oturuyor kayınvalideleriyle.Şehir değiştirmek anlamsız,ne kadar kaçabileceksiniz ki kayın valideden,artık aileye girmişsiniz.
son durum vazgeçtim gitmiyoruz :)
en son durum gitme olayı yeniden gündemde ama kararsızlık devam ediyor..yeni ev almışız satıp gidince gittiğimiz yerden şuan için almamıza imkan yok çünkü bu eve çok harcadık peşinat filan kalmadı yanikirada oturucaz orda
Ayrıca benim tayin olayı da var gideceğim okul baya bi kötü olacak mecburen çünkü kenar semtlerde açık var ama şuandaki okulumdan memnunum off
değer mi bu kadar düzeni bozmaya..ben hayır desem eşim ısrarcı olmaz ama benimde bir tarafım istiyor bir tarafım istemiyor kızlar akıl verin napim ben..
ama şuan bulundğumuz şehirde ne onun nede benim yakınım var arkadaş var ama yalnızlık çekiyoruz ister istemez hele bir de çocuk olunca naparım ben bilmiyorum biraz da bu yüzde
Sadece şunu söylemek istiyorum, bundan 2,5-3 sene önce Ankara'daydım ikinci el eşyalardan oluşan bir evim vardı, hafta içi işe gider haftasonu evimi temizler eşimle gezerdik, sadece ikimiz vardık sanki dünyada, ikimiz birbirmize yetiyorduk, ne kaynana dırdırı, ne görümce kahrı o kadar mutluyduk ki, eşim arkadaşlarıyla kalıyordu ama çoğu zaman beraberdik, evli değildik o zaman, ikimizin de arkadaşları vardı sadece akraba vs kimsemiz yoktu,en son durum gitme olayı yeniden gündemde ama kararsızlık devam ediyor..yeni ev almışız satıp gidince gittiğimiz yerden şuan için almamıza imkan yok çünkü bu eve çok harcadık peşinat filan kalmadı yanikirada oturucaz orda
Ayrıca benim tayin olayı da var gideceğim okul baya bi kötü olacak mecburen çünkü kenar semtlerde açık var ama şuandaki okulumdan memnunum off
değer mi bu kadar düzeni bozmaya..ben hayır desem eşim ısrarcı olmaz ama benimde bir tarafım istiyor bir tarafım istemiyor kızlar akıl verin napim ben..
ama şuan bulundğumuz şehirde ne onun nede benim yakınım var arkadaş var ama yalnızlık çekiyoruz ister istemez hele bir de çocuk olunca naparım ben bilmiyorum biraz da bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?