Kizlar gitmeye karar verdik esim annesini karistirtmayacagina soz verdi .Simdi sorun yeni aldigimiz burdaki evi satalim mi kiraya mi verelim orda kiraa 750 civari eve de 1500 oduyoruz ikisini kaldiramayiz ne dersinizz ?
Herhalde en son karar, gitmemek.
En dogrusuda bu.
Ev almissiniz, o kadar ön ödemeler ve masraflar yapmissiniz, bunlari birakip kayinvalideye yakin olmak icin baska sehire tasinilmat, insana deli derler.
Her zaman icin kimselere güvenmeden yasamayi ögrenmeliyiz türk halki olarak.
Ancak öyle mutlu oluruz.
eger sıkılmayacaksan semt ıyıyse kayınvaldende ıyıyse gıt bence bı sorun olcagını dusunmuyorum mesafelı saygı ve sevgı ıcerısınde olduktan sonra. ben şahsen aynı semte hatta ust katına tasınacagım sanırım. ya ben n yapayım :) gercı suan ıcın nısan fılan yok aramızda ama yakın tarıhte olacak. muhtemelen bır sene ıcerısınde dugunumuz var. Suan için ne kadar sevseler değer verselerde ileride iş değişince ne olur bilemem.
kızlar karışık duygular içindeyim az önce eltimle konuştum kendisi de başka bir şehirde ve kaynanamın olduğu şehre taşınma fikrimizi duyunca çok şaşırdı müdahale eder diyor bende eşim söz verdi dedim karıştırtmıcam dedi dedim ama sanki benim bu durumu kabul etmeme şok olmuş gibiydi..sonuçta neeye karışabilir aynı evde oturmıcaz oğlunu fitneleme huyu yok evet nişanlıyken çok karıştı ama sonrasında pek bişeyini görmedim ya ne bilim ben o şehre gitmek istiyorum belki eşimden çok istiyorum çünkü büyükşehir ve sosyal hayatımız olucak ayrıca medeni bir şehir..sırf kaynana var diye de gitmeyip hayatımı bu şehirde geçirmek istemiyorum
aslında herşey eşine bağlı.eşin gerçekten annesini evliliğine karıştırmazsa gerektiğinde seni savunabilecek biriyse bu konuda ona güveniyorsan gitmende bir sakınca yok ama eşim bu dengeyi sağlayamaz kaynanam da çok fena mutlaka canımı sıkar diyorsan biraz daha düşün bu konuyu bence
sonuçta eşini ve kaynananı en iyi sen tanıyorsun.en doğrı kararı sen verebilirsin:97: