kaynanayla şimdi olan bi olay

HayalKirikligi25

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
167
53
18
33
Sadece kisa anlatiyorum.. Çocuğum 2 3 arasi uyandı yemek yedirdim bolca 4te kv geldi onu almak için akşam fazla bişey verme ağrır geliyo sonra uyutmak zor oluyor dedim niye sen bu çocuğu aç mi uyutuyosun yok sadece daha hafif bişeyler yedir dedim bu arada çocuk 1 buçuk hala şişe mamasi veriyo taze pisir Digi olmadı şimdiye kadar sonra ikide bir ağzından öpünce bide ağzından öpme çocuğu dedim niye hasta degilimki dedi çocuk kendi de istemez dedim istemezse söyler dedi ve bebişim daha konusamiyor büyüyünce istemezse söyler dedi bende dedim kafayı yemissin kapiyi kapattim çünkü hep içime attim bugün patlama oldu kapiyi çaldı sen bana ne dedin diyince bende tekrar ettim büyük kavga başladı çok büyük kavga birbirimize hakaretler yağdırdik zorla evde durup oglunu bekledi o gelincede ben artık çocuğu da almicam olayı anlattı biraz bi ay içinde sakinlesirim fln bişeyler dedi bende artık onun gelini değil misim fln...... ne yapmam gerek... sizce kim yanlış

Son düzenleme:
Konuyu çok anlaşılır yazmamışsın. Sinirle yazdınız belliki. daha detaylı anlatırsanız. pek net değil açıkçası.

Allah kolaylık versin canım, karşında anlamayan bir insan var

Eşin yanında oluyor mu hiç olmazsa,dilerim seni anlayan bir eşin vardır

çocuğa başka birine baktirmanin çözümünü bulsanizda, hem bu kadar yüz göz olmayıp hemde olduktan sonra halen muhtaç kalmasaniz.
kv dinizde yanlış davranmış konuşmuş, sizde.
çocuk sizin çocuğunuz onun hakkında ki düşünceleriniz için başkasını ikna etmeye calismak cok üzücü.
tutun bir bakıcı istediğiniz şartlarda baktırın.yok olmaz diyorsanizda kv nize kafayi yemissin deyip sonrada gelinin degilmiyim? cocuguma bakmayacak misin?demek tuhaf biraz bana göre..umarım bir çözüm yolu bulursunuz.

Konuyu çok anlaşılır yazmamışsın. Sinirle yazdınız belliki. daha detaylı anlatırsanız. pek net değil açıkçası.

Ben bin defa kocama dedim çocuğu ağzından öpmemesini söyle gelip çocuğu alırken gözüme soka soka yapıyor bende nekadar açıklama yapsamda anlamak istemedi bende o sinirle kafayi yemissin dedim zaten icim doluydu kimse torunuma nasıl davrancagimi söyliyemez istediğim yerinden öperim fln kavga çıktı çok fenA

Anladigim kadariyla calisiyorsunuz bu kayinvalideler bi felaket çocuğumun ağzından opulse bende farklı bi tepki vermem önemli olan eşiniz ne dedi
Anladigim kadariyla calisiyorsunuz bu kayinvalideler bi felaket çocuğumun ağzından opulse bende farklı bi tepki vermem önemli olan eşiniz ne dedi

Eşim bişey demedi.. benim yanımda herzaman sadece kavga ettigimize üzüldü yok çalışmıyorum kendisi haftada 2 kez çocuğu almak ister..

Çocuğa bakmak için almiyor sadece özledigi için haftada 2 kere kendine gün ayarlamis gelip aliyor ben henüz calismiyorum zaten çocuğuma bakmasını istemedim kendi keyfi için gelip aliyor

Eşim bişey demedi.. benim yanımda herzaman sadece kavga ettigimize üzüldü yok çalışmıyorum kendisi haftada 2 kez çocuğu almak
Çocuğa bakmak için almiyor sadece özledigi için haftada 2 kere kendine gün ayarlamis gelip aliyor ben henüz calismiyorum zaten çocuğuma bakmasını istemedim kendi keyfi için gelip aliyor
eŞinizin bir şey dememesine sevindim ancak keyfi keder ben yanında olmadan vermem çocuğumu siz nasıl veriyorsunuz anlamadım bir video izlemiştim ağızdan opulen çocuğa bir mikrop bulaşmış derisini canlı canlı yiyormuş

Zaten yanlış yaptığımı anladım bundan sonra görmek istese gelip evimde görecek yada bende beya eşim yanında gidecek cünkü kendi ailemdede hep yanındayim bide birşeye izin verdikçe daha çok istek geliyor dışarda kış ayları gezdirmek şehre götürmek fln filan elini veriyosun kolunu cekiyor... bundan sonra yok öyle bende agzimi acicam

Benim salakligim işte.. umarım çocuk büyüdükçe kendi istemez gitmek zaten yanlız allah korusun bisey olursa çocuğum yanlız olucak orda
Verme anne beraber oturalım de yada bende gelicem de ve git senin yanında optugunu gördün kavga ettiniz sen yokken ne olduğunu nerden bileceksin babannesi kötü bir şey yapar demiyorum ama kusak farkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…