kaynanayla şimdi olan bi olay

Valla Allah kolaylık versin evlat senin evladın. Torunum istediğimi yaparım deme hakkı yok. Git doğur ona istediğini yap der geçerim.ben doğurdum de. Sakın yanlız gönderme çocuğunu. Gelsin sevsin. Evinr dahi gönderme. Oda o lafına ceza olur istediğimi yaparım demesine. Haftada 2 gün ne ya. Sanki sen yatılı okulsun.işine geliyor kafamı dinliyorsun. Ben çocuğum olacak. Kayananama kayınpederime gözetim olmadan yani eşim veya ben olmadan dışarda dahi gezdirmesine izin vermem. Çocuğun psikolojisini bozuyorlar çünkü. Eşimlede anlaştım zaten. Yapmayın çocuğa yazık. O evde başka, sizin evinzde başka davranılır dengesi kalmaz.

Çok haklısın gözümü actin Sağol ilk başta üc kez istiyodu zor indirdim 2 ye ama gerçekten çocuğun huyu değişti bide 5 adımlık mesafe orda ayda bir fln yatmasinida istiyordu baş etmek zor ama artık yeter herşeye he demicem artık

Cocugu dudagindan öpmesi cok yanlis.Ben olsam belki ben de kizardim ama sen kafayi yemissin de demezdim.Daha güzel bir dille anlatilabilirdi.Bilmiyorum ama okudugumdan anladigim kadariyla böyle düsündüm.

Cocugu dudagindan öpmesi cok yanlis.Ben olsam belki ben de kizardim ama sen kafayi yemissin de demezdim.Daha güzel bir dille anlatilabilirdi.Bilmiyorum ama okudugumdan anladigim kadariyla böyle düsündüm.

Ola bilir ama ben defalarca anlatmaya çalıştım kendisi böyle düşünüyor ben onun banaannesiyim heryerinden öperim kimse bana karışamaz benim evimde senin kuralların geçmez kafasını yaşıyor bide önümde çocuğu kasıtlı olarak öpüyor yoksa hangi normal insan bebeğin dudağına bastıra bastıra 3 kez arka arkaya öper söylermisin ben hep sustum ama yetti o gün

Evet haklisin ama malesef yasli insanlari degistirmek cok zor.o yuzden en guzel yontem uzak tutmak bence boyle birbirinize koru sozler soylemek olmasin.
Seni anliyorum ana bizde bu tur seylerin farkli olaylarini yasadik.Uzulen ben oldum ama yinede kendimi tutmaya calistim.Ne mi yaptik esimle kendimizi uzak tuttuk.en guzel cezada derste bu ama tabi bu benim dusuncem.Ben sadece biz boyle yaptik diyebiliyorum.Karrar sizin..

konu sahibi ben senin rahatlığına şaşırdım. ben olsam ortalığı yıkardım. benim bebeğimi kaynana alıp gidecek öyle mi ya da ağzını ağzını şap şup öpecek. yerin dibine sokarım onu yemin ederim. seviyorsa evde sevsin, o pis ağzını da zavallı bebekten uzak tutsun. ya onun annesi sensin, biraz söz hakkın olsun ya, ne bu herkes istediğini yapsın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…