Kaynanayla Yanlis anlasilma

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
kizlar gecenlerde bi yanlis anlasilma oldu oda söyle, benim kayinpederimle disarda az isimiz vardi kaynanamda geldi, bende zaten isten gelmistim cok yorgundum, isimiz bittikten sonra benimle dondurma yemek istediler ama benim canim istemiyordu cünkü yorgundum ve islerim vardi daha ve onlarla birliktede bisey yapmak istemiyordum, bende orda güya demisimki ben eve gidicem ama aslinda ben az arkadasla buluscam ordan sonra eve gidicem dedigimi hatirliyorum ama kaynanam diyorki tek eve gidicem demisim neyse belki yorgunluktan sasirmis olabilirim fazla uzatmadim gelelim konuya.

Alisveris merkezinde kaynanamla karsilastik tabi bi tuhaf oldu hani sen eve gidicektin gibisine, sonra gitmis bunu esime söyledi iste galiba bize yalan söyledi bize eve gitcem dedi ama sonra gezerken gördük hani bizi istemiyomu gibisine esimde tabi bana geldi anlatti bende cok sinirlendim kaynanami aradim ne sikayet ediyosun gibisine böyle böyle demissin oda diyo yok ben öyle yalan söylüyo kelimesini hic kullanmadim o yanlis anlamis falan diyo hem mecbur degilsinki bizimle gezmeye ben sadece sasirdim eve gidicem diyip disarda görünce falan.
Bende acikladim söyle böyle oldu ben öyle dedigimi hatirlamiyorum ama neyse ben yinede kirilsinlar istemedim ama söyle düsününcede cok sinirleniyorum hesap vermek zorunda degilim kimseye ama sadece o yanlis anlasilmayi düzeltmek istedim ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama kaynanamada söyledim madem sikayet ediyomus gibi olmak istemedin ozaman esimede söylemicektin gelip direk bana sorcaktin dedim. Oda dedi sorcaktim zaten ama firsat olmadi ama aklimdaydi dedi.

Simdi siz ne düsünüyorsunuz benim aklim karisik ona karsi iyi mi kötümü nasil davrancagimida bilmiyorum.

Aynisi bizim gelinden benim annemin basina gelse bende kizardim

Ortada bir sey yok bu kadar cırlamanıza, kızmanıza değecek
Yanlış anlamış olabilirler, güzelce anlatırsınız olur biter..
Bir de konuşur gibi yazmışsınız, metniniz yöresel ağzınızın kelimeleriyle dolu, konsantre bile olamadım tam olarak.. lütfen güzelim Türkçemizi biraz daha özenli kullanalım.

hatalisin diger yorumlarda bayanlarin soyledigi gibi. kv kp den neden bukadar korkuluyor. yarim elma gonul alma, ha bir saat daha onlarla birlikte vakit gecirmissin ha gecirmemissin, ne sacma.

hatalisin diger yorumlarda bayanlarin soyledigi gibi. kv kp den neden bukadar korkuluyor. yarim elma gonul alma, ha bir saat daha onlarla birlikte vakit gecirmissin ha gecirmemissin, ne sacma.
Bir dondurma yemek ne kadar sürebilir ki 20 dk belki ne olacak oturup yeseydi

Bana göre incir çekirdeğini doldurmayacak bir mevzu.
İki tarafında uzatmasına gerek yok.
Zaten denilecekler karşılıklı olarak söylenmiş.
Daha da olayı büyütmeye ne gerek var durduk yere huzursuzluk yaratır sadece...

Yani yorgunluktan ne dediğimi hatırlamıyorum diyorsunuz ama bence sadece eve geçicem dediniz ama arkadaşınızla buluştunuz sonradan da kv çıktı birden ortaya.
Ha bence ne siz yalan söylemeliydiniz ne de kv açık bulunca hemen yetiştirmeliydi eşinize ama neyse olan olmuş.

Mecburiyetten islerim vardi halletmem gereken ama onlara söylemek istemedim pesime takilirlar diye o yüzden az isim var sonra eve gecicem dedim ama onlar sadece eve gidicem dedigimi duymuslar.
Ve ondan önceki günlerdede sürekli onlari gördügün icin bi dondurmayida yemek cok geldi bana acik söylemem gerekirse.

Bence kafanıza fazla takmayın, yani kaynananız değil biriyle bu durumu yaşasanız insan açıklama yapmak zorunda hisseder kendini. Kaynananız yanlış anlamaya niyeti varsa zaten siz ne kadar soylesenızde içinden inanmaz. Booşşverin

Konunuzda hem yorgundum hem evde işim vardı o yüzden onlarla dondurma yemeye gitmedim diyorsunuz ki muhtemelen kaynanaya da böyle demişsinizdir ama aynı gün sizi avm de dolaşırken görüyor bozulması normal değil mi? konu başlangıcında da arkadaşımla buluşacaktım demiyorsunuz ki.. kadına da belli ki yorgunum gidicem demişsiniz işte sonra avm nerden çıktı hani yorgundunuz? bir dondurma yemek çok mu yük olacaktı açıp kaynanaya hesap sormak da ayrı saçma

Ben sizde bir çelişki gördüm. Insan ne dediğini nasil hatırlamaz. Bilerek yaptığınızı düşünüyorum. Ben olsam bende alışveriş merkezinde gorsem şaşırırım. Eşinize soylemesi sacma olmus tabi ama.
Yok iyi mi kotu mu davranayım falan sizin hareketleriniz onlardan sacma.

Bence konuyu uzatmayın unutun gitsin. Olmamış gibi davranın.

Not: Bir top dondurma yeseniz insanların gönlü olurdu.

kizlar gecenlerde bi yanlis anlasilma oldu oda söyle, benim kayinpederimle disarda az isimiz vardi kaynanamda geldi, bende zaten isten gelmistim cok yorgundum, isimiz bittikten sonra benimle dondurma yemek istediler ama benim canim istemiyordu cünkü yorgundum ve islerim vardi daha ve onlarla birliktede bisey yapmak istemiyordum, bende orda güya demisimki ben eve gidicem ama aslinda ben az arkadasla buluscam ordan sonra eve gidicem dedigimi hatirliyorum ama kaynanam diyorki tek eve gidicem demisim neyse belki yorgunluktan sasirmis olabilirim fazla uzatmadim gelelim konuya.

Alisveris merkezinde kaynanamla karsilastik tabi bi tuhaf oldu hani sen eve gidicektin gibisine, sonra gitmis bunu esime söyledi iste galiba bize yalan söyledi bize eve gitcem dedi ama sonra gezerken gördük hani bizi istemiyomu gibisine esimde tabi bana geldi anlatti bende cok sinirlendim kaynanami aradim ne sikayet ediyosun gibisine böyle böyle demissin oda diyo yok ben öyle yalan söylüyo kelimesini hic kullanmadim o yanlis anlamis falan diyo hem mecbur degilsinki bizimle gezmeye ben sadece sasirdim eve gidicem diyip disarda görünce falan.
Bende acikladim söyle böyle oldu ben öyle dedigimi hatirlamiyorum ama neyse ben yinede kirilsinlar istemedim ama söyle düsününcede cok sinirleniyorum hesap vermek zorunda degilim kimseye ama sadece o yanlis anlasilmayi düzeltmek istedim ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama kaynanamada söyledim madem sikayet ediyomus gibi olmak istemedin ozaman esimede söylemicektin gelip direk bana sorcaktin dedim. Oda dedi sorcaktim zaten ama firsat olmadi ama aklimdaydi dedi.

Simdi siz ne düsünüyorsunuz benim aklim karisik ona karsi iyi mi kötümü nasil davrancagimida bilmiyorum.

Aynisi bizim gelinden benim annemin basina gelse bende kizardim
Eşinizi araması ve söylemesinde ki amaç neymiş madem şikayet etmek değil ise. Düpedüz şikayet etmiş işte. İyi yapmışsınız hesap sormakla. Tavrınızı koyun

cünkü sürekli kaynanamim istedigi olsun istemiyorum, zaten alt üst oturuyoruz istemedigim zamanlardada görmek zorundayim, bari disarda rahat biraksinlar, bi dondurma yiyebilirdim evet ama arkadasimda beni bekliyordu diye benim isim var arkadasla az görüscez sonra eve gidicem dedim.
Belki yorgunluktan yanlis da söylemis olabilirim ama aslinda öyle dedigime eminim ama kaynanam diyorki vallah sadece eve gidicem demistin.
Insan kendisiyle süphe etmeye basliyor emin oldugu halde.

Eşinizi araması ve söylemesinde ki amaç neymiş madem şikayet etmek değil ise. Düpedüz şikayet etmiş işte. İyi yapmışsınız hesap sormakla. Tavrınızı koyun[/QUOTE
iste bende onu anlamiyorum madem kötü niyetin yok gidip ona demicektin gel bana sor

Luluuu1 Luluuu1 annenlerin yanından ayrıldıktan sonra tuvalete de gittim de eşine....belki onu da söylememissindir.Haberleri olsun...amma uzamış mevzu boşver.Olabilir eve dönerken aklına bir ihtiyacın da gelebilir ,anı karar değişikliğin de olabilir.Zaten aynı binada oturuyormussunuz.Bu uzun soluklu bir yolculuk,küçücük şeylerle birbirinizi bunaltmayin.Yoksa çok cabuk yuzgoz olursunuz.

Back
X