Kaynanayla yaşamak

20 yaşında niçin evleniyo gitsin çalısın kardeşiniz 21 yaşında oglum var ne evlenmesi düşündüm birden daha arkasını ben topluyorum asla bir evi çeviremez bizde oturduk kv le zamanında ne zaman aklıma gelse nefesim kesiliyo yaşamayan bilmez yedigin zehir içtigin zehir asla böyle bir hata yapmasın kardeşiniz birde çocuk olur budefa hiç sıgmaz o eve şimdi güçlü bir aile yok arkanıda

21 yasinda cocuk askerden gelip ev acabilecek mi hemen? Hic sanmiyorum. Ne is yapiyor ki daha disardan okuyormus bi de?
Ailesinden kacarken daha beter duruma gelince nereye kacacakmis peki?

Ben de 21 yasimda evlendim ama esim neredeyse 30 yasindaydi. 20 yasimdayken 21 yasinda biriyle evlenmezdim ve beklerdim en azindan bi 25-26 olalim diye.

Merhaba lar..5 yıllık evliyim iki cocugum var öğretmen im. Cocuklar 2 ve 3 yaslarında olduğu için tek bakıcı bulamadık iki ayrı bakıcıya vermek istemedim. Tayin istedik kayınvalidem lerin yanına.önce ayrı ev tutacaktik ama esimi bi sekilde ikna ettiler yanlarına geldik ve 3 oda bi mutfak bi odanın içindeyim.bi odada esimin anneanne si ve kızkardeşi 27 yasında. Öbür odada kyv kaypder...o kadar sorunlar yasıyorum ki anla tamam. Eşimle bosanmayı bile düşündüm. Geldiğimizden beri hiç beni dinlemiyor hep onlar haklı.ben adeta hizmetciyim. Kendi babam da beni kendi zamanıyla ölcüyor yok biz ne cektik eskiden katlan dayan iki cocugun var.saygılı ol falan.bunlaru da gelip esimin ailesinin yanında söyledi ler.yani gidecek bir kapım yok bunu bıldikleri için görümce ayrı yaslı anneanne ayrı kaynana ve kayınpeder ayrı eziyo..esime kendi evimize cıkalım diyorum olmaz öyle şey ailem bana kırılır falan falan..yani bunkarı ders çıkarın diye anlattım.ben böyle hakkımı yedircek biri değildim su 5 yılda halime bak.ki hele son bir yılda beraber yasarken.. ev ev üstünde olmaz. Yorgun geliyorum ayagımı uzatıp yatamıyorum bile.sürekli yemek bulasık camasır.. bı de sabah 8.30 da tatil de olsa kapımı tıkla tıp uyandırırlar

Sakın ama sakın ne siz ne kardeşiniz böyle bir hataya düşmeyin, kayınvalide adaylarınız kanatsız birer melek olsa dahi ev ev üstüne olmaz, aynı evde iki kadın olunca herkes kendi hakimiyetini kurmak istiyor ve çatışmalar yaşanıyor.
Tek göz oda olsun ama sizin olsun, kayınvalideyle bir yıl yaşamak hayal, askere gidecek gelecek, iş bulacak çalışacak, ev tutacak eşya alacak ohoooo, bir kere kayınvalide evine girince erkek zemzem suyuyla yıkanmış iyilik perisi olsa oturmuş düzeni bozup da borçla harçla yeni bir ev kurmak istemez.

Cok üzüldüm durumunuza, çalışan kadınsınız bir şekilde sözünüzü yürütün, ayri eve çıkın..
Olmaz böyle ev ev üstünde..
Banyoyu bile kullanamazsınız bu kadar kalabalik ailede...

sabah bunun tartısmasını yaptık.Neymıs herkes aynı degılmıs.Evde suan kımse yokmus kadın calısıyormus.Ee 2 kısıye bakmak baska 5 kısıye bakmak baska.Bırde erkek kardesı var cocugun

evet.Birde cocugun bababı 800 lıra emeklı maası alıyor.Ev kıra.Hanı evlenselerde o aıleye yardım edecekler.Hayatını mahvedecek.Sabahta tartıstık.Dıyorum bak bız gec uyanıyoruz kadın erken kalkar.Yok onlarda gec kalkıyor dıyor.Ya sen gelınsın o evde batar onlara dıyorum.Anlamıyor

Aileden kacmak ıcın erken yasta evlılık ıstıyor.Allahtan ben ıse baslıyorum.Gelınce dırek yatarım.Ertesı gun uyanır kpss calısırım.Izın gunumde gezerım.Evı otel gıbı kullanıcam.Böylesı daha iyi

Kardesi de aynı eve gitmesin

Cok nadir rastlanan annelik yapan bi kaynana değilse asla yapamaz. Ki büyük ihtimalle değildir. Annesini babasini mumla arar sonra. En kötü anne baba, kayinvalideyle yasamaktan iyidir. Annene yeri gelir öf der odana çekilirsin. Hadi kaynanaya da yap bakalim, yaptirirlar mi. Bide kocası anacının süt cocugunun teki çıkarsa vay haline.

Ahhh ahhh kardeşiniz o kadar genç ve tecrübesiz ki evinizde yaşanan huzursuzluklardan kurtulacağını sanarak yanlış kararlar veriyor

Kayınvalidesi çok anlayışlı biri bile olsa aynı evin içinde olmaz, 5 kişilik bir hayat yaşamak zorunda kalacak, ne dilediği gibi uzanıp film seyredebilir ne maaşını dilediği gibi harcayabilir, kayınvalide evine gelin gitmek kolaydır ama artık biz ayrı evde yaşayacağız deyip uygulamak zordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…