Kaynanayla yaşamak

Sizede ayrı üzüldüm inanın bende oturdum bilirim o cehennemi negüzel mesleginiz varmış niye çekiyorsunuzki biraz diretin eşinize

20 yaşındaki kardeşinizin evlenmesi garip gelmiyor da kaynanası ile oturması mi garip geliyor. Atlı mi kovalıyor?

“20 yaşında evlendim şuan 24 yaşındayım. kaynanamla yaşıyorum 2 çocuğum var. Kocam bana çok ilgisiz davranıyor resmen değer vermiyor. Annesinin gözünün içine bakıyor. Kaynanam olacak kadım sabah bana başka akşam oğluna bambaşka sinsi. Sabahtan akşama kadar köle gibi çalışıyorum resmen hizmetçi oldum. Eşime yeni eve çıkalım diyorum çıkmak istemiyor. Artık çıldırmak üzereyim. Allahım yardım edin kızlar ne yapabilirim ben boşan demeyin arkamda anne babam yok. 2 çocukla naparım ben meslegimde yok ( “ başlıklı konuyu aynen yazdım bak ben sana. 4 yıl sonra görüşürüz.

Ben 4 ay önce evlendim kayınvalidem ve eşimle beraber yaşıyorduk.Eşime çok aşıktım tüm zorlukların altından kalkarım diye düşünüyordum. Üstelik hamileyim. Şuan babamın evimdeyim ve eşim 1 haftadır hiçbir şekilde bana ulaşmıyor. Annesini istemeyeni o da istemiyormuş. Ben bebeğimle babamın evine sığarım ama o bizim yüzümüze nasıl bakacak merak ediyorum Bende 21 yaşındayım hayatımı nasıl mahvettim izliyoruz tüm aile. Genç kızlara, aşık olanlara örnek olsun hayatım. Kız kardeşin gerekirse ağlasın üzülsün ama asla aynı eve yollama. Tek oda da aç mutlu olur ama kvnin evinde mutlu olamaz.

Canim benim ya

Ah ah ah ah
Genclikte yapilan bazi hatalarin insana dönüşü ne acı oluyor canim benim genceciksin birde
Bu yasta bu hayat tecrubesine ne gerek vardi ya
Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah güzelim

Hahahahhahahahahahaha bende konularina baktim gercek sandim ya

Eşim aşırı düşkün ailesi ne..hele beraber yaşamaya başladıktan sonra iyice abartt ı olayı.hic sözümü dinlemiyor..kendi anam babamda iki çocuğu n var ne yapacak sin.idare et çek diyo. Hele babam evlenir evlwnmez maaş kartımı esime verdi gün için bana hala kızgın ve kırgın.
Sizede ayrı üzüldüm inanın bende oturdum bilirim o cehennemi negüzel mesleginiz varmış niye çekiyorsunuzki biraz diretin eşinize[/

bende 1 yıl oturum bışey olmaz zaten çalışıyorum dedım .

Sonra noldu bliyormusun .
Hayatımın en berbat 1 yılını geçirdim . hatırladıkca ağlıyasım gelır. Kv suratını gördukce kusasım gelir .

İstediğ kadar iyi olsun . EV ÜSTÜNE EV OLMAZ.

Kardeşin hata üstüne hata yapmasın, ayrı ev olmasan şakın evlenmesin...
Kendi ailenizi çekemiyor kv derdini hiç çekemez. O işler öyle tüm gün işteyim demek givi olmuyor...

Aynı evde yaşamanın kıyısından dönen biri olarak ( ki burda konu açmasam kabul ediceltim saolsun hanımlar gözümü açtı ) asla kabul etmeyin benim kv de melek gibiydi bu konular açılıp ben istemeyince şeytana dönüştü.

kardeşin yağmurdan kaçarken doluya tutulabilir.
çok sıkıntılı ve riskli bir durum. şimdi bir umudu var. ileride evlenirim evim-barkım olur diye. ama kaynana evinde o umudu da kalmaz. bir şey olsa dönecek ailesi yok beeli. hele karşı tarafta bunu biliyorsa!
yaş 20-21 muhtemelen düzgün işleri de yoktur . tamamen çılgınca bir karar olur. en güzeli kendine güzel bir iş edinip aparta çıksın. hatta birlikte çıkın.

Yaşlar çok küçük .. eşim ve ben de 20 yaşında evlendik ..Çok zorlandık ..en eğlenceli yaslarimizi sorumluluk alarak tükettik . Kötü müydü, pişman mıyım, hayır .fakat herkes şanslı olmaz .bir sene kayinvalideyle yaşamak büyük kabus zaten .eşi yanında olmayacak .,ailesinin derdini sıkıntısını çekecek ..yesin içsin gezsin derdi ne ? Ailesiyle aynı evde olmak istemiyorsa da birlikte ayrı eve cikin .işi bahane edin ,yada okusun falan..evlilik nedir ? Ayrıca 20 yaşında erkek ergenliğini tamamlayamamıştir daha .elalemin çocuğunu mu büyütecek kardeşin? Bıraksın anası var ..kendi de küçük ..çalışma yada okuma hayatı varken evlilik kurtuluş değil en büyük bataklıktir. Bu yaşta yani :)

Canım bilirim o sıkıntıları benim eşimde halen öyle hiç kabullenmez ailesinin yaptıgını hep bir saçma sapan bahenesi vardır ama ben artık kendimi ezdirmiyorum yeter dedim biyerden sonra çok direti artık pes etmicemi anladı artık diretmiyo dik durursan anlar inanki birdaha gelmicen bu dünyaya hiç birşeye tahamülü kalmayan sinir hastası olursun bu çocuklarında yansır ayrı ev tutun ben gidiyorum ister gel ister gelme deyin kararlı olun benim hep keşkelerim var ama yaptıklarım için değil yapmadıklarım için bukadar kendimi ezdirdigim için

Bana evlenirken ayrı evde oturcaz dedi eşim. Ayrı ev açıldı edildi neyse meğer eşim kredi çekmiş öyle açmışız evi. Sonrası ise kvye yerleştik sadece kıyafetlerimizle. Evimi özledim,hizmetçi gibi iş yaptım, kocam desen onlarin lafından çıkmazdı. 1 sene çektim.
Kardeşiniz o aileye gelir kapısı olmaya gidecek, hizmet de ettirecekler. Kendi ailesinden gülmeyen el kapısında mı gülermiş? Kendi evlerinde oturacakları zaman evlensin.

Kendi rizamla 3 yıl ayrı yaşadıktan sonra zorunlu olarak geldim yani bende istedim ama sadece birşeyler düzeltsin diye
Ve şuan borcumuz bitsede cıkasak gitsek diye bekliyorum
Bir sorun yok ama ufacık şeylere bile kızıyorum
Sessizliği sakinliği kendi düzenini daginikligimi özlüyorum
Eşyalarıma bile yabancı oldum
Umarım ne anlatmak istediğim anlaşılmıştır
:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…