- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sizede ayrı üzüldüm inanın bende oturdum bilirim o cehennemi negüzel mesleginiz varmış niye çekiyorsunuzki biraz diretin eşinizeMerhaba lar..5 yıllık evliyim iki cocugum var öğretmen im. Cocuklar 2 ve 3 yaslarında olduğu için tek bakıcı bulamadık iki ayrı bakıcıya vermek istemedim. Tayin istedik kayınvalidem lerin yanına.önce ayrı ev tutacaktik ama esimi bi sekilde ikna ettiler yanlarına geldik ve 3 oda bi mutfak bi odanın içindeyim.bi odada esimin anneanne si ve kızkardeşi 27 yasında. Öbür odada kyv kaypder...o kadar sorunlar yasıyorum ki anla tamam. Eşimle bosanmayı bile düşündüm. Geldiğimizden beri hiç beni dinlemiyor hep onlar haklı.ben adeta hizmetciyim. Kendi babam da beni kendi zamanıyla ölcüyor yok biz ne cektik eskiden katlan dayan iki cocugun var.saygılı ol falan.bunlaru da gelip esimin ailesinin yanında söyledi ler.yani gidecek bir kapım yok bunu bıldikleri için görümce ayrı yaslı anneanne ayrı kaynana ve kayınpeder ayrı eziyo..esime kendi evimize cıkalım diyorum olmaz öyle şey ailem bana kırılır falan falan..yani bunkarı ders çıkarın diye anlattım.ben böyle hakkımı yedircek biri değildim su 5 yılda halime bak.ki hele son bir yılda beraber yasarken.. ev ev üstünde olmaz. Yorgun geliyorum ayagımı uzatıp yatamıyorum bile.sürekli yemek bulasık camasır.. bı de sabah 8.30 da tatil de olsa kapımı tıkla tıp uyandırırlar
20 yaşındaki kardeşinizin evlenmesi garip gelmiyor da kaynanası ile oturması mi garip geliyor. Atlı mi kovalıyor?Konularımı bilen bilir.Babamdan ve kardesımden nefret ediyorum.Bu evde mutsuzum.Kız kardesımın erkek arkadası var 3 yıldır.Çocuk cidden temız ıyı bırı.O konuda sıkıntı yok.Kız kardeşim bıktım artık bu evden diyor.Çocuk askerlıgını yapmadı daha gıtmedı askere.Aılesı suan kardesıme ıyıler.Kardesımde bu yıl evlenelım.O askere gıder.1 sene otururum kaynanamla dıyor Hem çalışırım evde durmuyacagım dıyor.Ya da bu yıl evlenecek bedellı yapacak ılerıde.Acıktan okuyor sevgılısı.Biri 20 digerı 21 yasındalar.Benım aynı ev kafama yatmadı.Kardesım bu evden ıyıdır dıyor.Ben 26 yasındayım.1 yıllık ılıskım var.Ben ve sevgılım kendımı maddı manevı toparlamadan evlenmek ıstemıyorum.Akrabalar sende öyle yap dıyor.Hatta yakın kız arkadasım dıyor.Ama ben kaynana cekemem herhalde kafayı yerım.
Ben 4 ay önce evlendim kayınvalidem ve eşimle beraber yaşıyorduk.Eşime çok aşıktım tüm zorlukların altından kalkarım diye düşünüyordum. Üstelik hamileyim. Şuan babamın evimdeyim ve eşim 1 haftadır hiçbir şekilde bana ulaşmıyor. Annesini istemeyeni o da istemiyormuş. Ben bebeğimle babamın evine sığarım ama o bizim yüzümüze nasıl bakacak merak ediyorum Bende 21 yaşındayım hayatımı nasıl mahvettim izliyoruz tüm aile. Genç kızlara, aşık olanlara örnek olsun hayatım. Kız kardeşin gerekirse ağlasın üzülsün ama asla aynı eve yollama. Tek oda da aç mutlu olur ama kvnin evinde mutlu olamaz.
Ah ah ah ah“20 yaşında evlendim şuan 24 yaşındayım. kaynanamla yaşıyorum 2 çocuğum var. Kocam bana çok ilgisiz davranıyor resmen değer vermiyor. Annesinin gözünün içine bakıyor. Kaynanam olacak kadım sabah bana başka akşam oğluna bambaşka sinsi. Sabahtan akşama kadar köle gibi çalışıyorum resmen hizmetçi oldum. Eşime yeni eve çıkalım diyorum çıkmak istemiyor. Artık çıldırmak üzereyim. Allahım yardım edin kızlar ne yapabilirim ben boşan demeyin arkamda anne babam yok. 2 çocukla naparım ben meslegimde yok( “ başlıklı konuyu aynen yazdım bak ben sana. 4 yıl sonra görüşürüz.
Hahahahhahahahahahaha bende konularina baktim gercek sandim ya“20 yaşında evlendim şuan 24 yaşındayım. kaynanamla yaşıyorum 2 çocuğum var. Kocam bana çok ilgisiz davranıyor resmen değer vermiyor. Annesinin gözünün içine bakıyor. Kaynanam olacak kadım sabah bana başka akşam oğluna bambaşka sinsi. Sabahtan akşama kadar köle gibi çalışıyorum resmen hizmetçi oldum. Eşime yeni eve çıkalım diyorum çıkmak istemiyor. Artık çıldırmak üzereyim. Allahım yardım edin kızlar ne yapabilirim ben boşan demeyin arkamda anne babam yok. 2 çocukla naparım ben meslegimde yok( “ başlıklı konuyu aynen yazdım bak ben sana. 4 yıl sonra görüşürüz.
Hahahahhahahahahahaha bende konularina baktim gercek sandim ya
Sizede ayrı üzüldüm inanın bende oturdum bilirim o cehennemi negüzel mesleginiz varmış niye çekiyorsunuzki biraz diretin eşinize[/
Kardeşin hata üstüne hata yapmasın, ayrı ev olmasan şakın evlenmesin...Konularımı bilen bilir.Babamdan ve kardesımden nefret ediyorum.Bu evde mutsuzum.Kız kardesımın erkek arkadası var 3 yıldır.Çocuk cidden temız ıyı bırı.O konuda sıkıntı yok.Kız kardeşim bıktım artık bu evden diyor.Çocuk askerlıgını yapmadı daha gıtmedı askere.Aılesı suan kardesıme ıyıler.Kardesımde bu yıl evlenelım.O askere gıder.1 sene otururum kaynanamla dıyor Hem çalışırım evde durmuyacagım dıyor.Ya da bu yıl evlenecek bedellı yapacak ılerıde.Acıktan okuyor sevgılısı.Biri 20 digerı 21 yasındalar.Benım aynı ev kafama yatmadı.Kardesım bu evden ıyıdır dıyor.Ben 26 yasındayım.1 yıllık ılıskım var.Ben ve sevgılım kendımı maddı manevı toparlamadan evlenmek ıstemıyorum.Akrabalar sende öyle yap dıyor.Hatta yakın kız arkadasım dıyor.Ama ben kaynana cekemem herhalde kafayı yerım.
Canım bilirim o sıkıntıları benim eşimde halen öyle hiç kabullenmez ailesinin yaptıgını hep bir saçma sapan bahenesi vardır ama ben artık kendimi ezdirmiyorum yeter dedim biyerden sonra çok direti artık pes etmicemi anladı artık diretmiyo dik durursan anlar inanki birdaha gelmicen bu dünyaya hiç birşeye tahamülü kalmayan sinir hastası olursun bu çocuklarında yansır ayrı ev tutun ben gidiyorum ister gel ister gelme deyin kararlı olun benim hep keşkelerim var ama yaptıklarım için değil yapmadıklarım için bukadar kendimi ezdirdigim içinEşim aşırı düşkün ailesi ne..hele beraber yaşamaya başladıktan sonra iyice abartt ı olayı.hic sözümü dinlemiyor..kendi anam babamda iki çocuğu n var ne yapacak sin.idare et çek diyo. Hele babam evlenir evlwnmez maaş kartımı esime verdi gün için bana hala kızgın ve kırgın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?