Kızlarına yapıyorlarmıs evli iken
Eşim diyor:)))
Eşim boşansın da yanlarına dönsün istiyorlar
Sormamız gerekli sanırım müsade var mi diye
Kızının iki cocugu var ama oğluna gelince annecim cocuk olsa çok masraf, annecim cocuk için cok erken deyip durur sinir şey
işte onların derdi kendileri mutlu olsun kendi istedikleri olsun onu istiyorlar evliliktede o yüzden müdahale ediyorlarşimdi anlaşıldı,burada istenmeyen siz oluyorsunuz.ne yazık,belki de kendi istedikleri birisiyle evlilik yapsa hiç mutlu olamayacaktı,çocukları.bunu düşünemiyorlar mı?
Kendi istedikleri biri yok kişimdi anlaşıldı,burada istenmeyen siz oluyorsunuz.ne yazık,belki de kendi istedikleri birisiyle evlilik yapsa hiç mutlu olamayacaktı,çocukları.bunu düşünemiyorlar mı?
işte onların derdi kendileri mutlu olsun kendi istedikleri olsun onu istiyorlar evliliktede o yüzden müdahale ediyorlar
Öyle bir dünya yok malesef:)işte onların derdi kendileri mutlu olsun kendi istedikleri olsun onu istiyorlar evliliktede o yüzden müdahale ediyorlar
Evet aynen öyle:)benim de derdim mutlu olmak ama benim mutlu olmam,evladımın mutluluğundan geçiyor.onun mutlu olduğunu görünce,ben de mutlu oluyorum .kiminle mutlu olduğunun ne önemi var.kimi seçerse o,kabulumdür.
aslında denklem çok basit;saygı duy ki,saygı göresin.
öyle kv delere inat iyi olacaksın esinle aslında hic kavga etmeyeceksin en mantıklisi o o zaman çatlarlar orta yerindenKendi istedikleri biri yok ki
Eşim annesiyle gezsin annesini yemege götürsün gezdirsin hala yanında olsun istiyor anne
Benden evvel de 6 sene bir ilişkisi olmus
O kadar güzel bir kız ki anlatamam
Nişanlanmıslar ama nişana bir ay kala ayrılmıslar
Eşim cok acı cekmıs ayrılınca
Eşim senelerce arabastermiş ailesinden kendi maası o zamanlar yetmiyormus bekarken yani
Eşim kızla nişanı atınnca ertesi gün eşime araba almışlar :))) kendilerini aklamak için
Eşim ist lu benim
Eski nişanlısı da ist da imş
Kvalidem hep anlatırdı hep onun ailesi ile beraberdi, kzı cok seviyordu vs vs diye.
O kızdan ayırdılar bakın eşim bursaya geldi şimdi oğlunu kac ayda bir görüyor:)
Benden de boşansa eşime kimbilir ne hediyeler alırlar:))))))
Kendi istedikleri biri yok ki
Eşim annesiyle gezsin annesini yemege götürsün gezdirsin hala yanında olsun istiyor anne
Benden evvel de 6 sene bir ilişkisi olmus
O kadar güzel bir kız ki anlatamam
Nişanlanmıslar ama nişana bir ay kala ayrılmıslar
Eşim cok acı cekmıs ayrılınca
Eşim senelerce arabastermiş ailesinden kendi maası o zamanlar yetmiyormus bekarken yani
Eşim kızla nişanı atınnca ertesi gün eşime araba almışlar :))) kendilerini aklamak için
Eşim ist lu benim
Eski nişanlısı da ist da imş
Kvalidem hep anlatırdı hep onun ailesi ile beraberdi, kzı cok seviyordu vs vs diye.
O kızdan ayırdılar bakın eşim bursaya geldi şimdi oğlunu kac ayda bir görüyor:)
Benden de boşansa eşime kimbilir ne hediyeler alırlar:))))))
Evet aynenöyle kv delere inat iyi olacaksın esinle aslında hic kavga etmeyeceksin en mantıklisi o o zaman çatlarlar orta yerinden
Yok ben şunu kastettimbi tuhaflarmış vallahi.
daha önceki,yorumlarınızda yazmıştınız,bedelli askerlik yaptırmışlar,üniversiteye başka şehire göndermemişler diye.aslında bunları ben de yaptım.
İstanbul da üniversite okusun diye,ilk yıl kazandığı yere göndermedim.askerliğini de bu son çıkan bedelliyle yaptırdım.
ama evliliğine müdahale hakkını kendimde bulamıyorum.sınırlarımı biliyorum.
ha ne olacaktı.ikinci deneme de kazanamasaydı,başka şehire gidecekti okumaya.bedelli şansı olmasaydı,askere gitmek için hazırlanıyordu.bunlar tercih meselesi ve karşı tarafta kırdığın kimse yok,sadece aileyi bağlıyor.ama evleneceği insan dedimi orada,durmasını bilirim.
Yok ben şunu kastettim
Yani yanlarından ayırmak istemeişler ama eşim evlilik için radikal bi karar alıp ilk defa evden ayrılacagınu bildiirnce ve sehir değişikliği yapmak isteyınce bunu kabullenemediler
Yakın misiniz siz?Aynı benim kv dem gibi ömrü billah yanında istiyor bıktırdı beni bezdim hayattan
Nekadar ayip , tamam sevmeye bilirsiniz sevmek zorundada degilsiniz ama sonucta esinin annesi, kendi anneniz hakkindada boyle konussaniza ozaman, oldu oldu diye boyle gulucuklerle. Hicmi vicdaniniz kalmadi, esiniz duysa gorse uzulmezmi boyle konustugunuza. Ayip vallahi. Bukadarida fazla ama. Sevmeyin ama en azindan saygiyla anin rahmetliyi. Ayrica hicte komik bi yorum degil yaptiginiz. beyin zekanizin seviyesini baya belli ettiniz yani.ayip, kaynananiz olmasaydi cok arardiniz simdiki esiniziHahahaha en guzel yorum
çok zor böyle hayat,ben de çok çektim,gençliğimde,üstelik öz kayınvalidemden değil,üvey kayınvalidemden.biz evlendikten 4 yıl sonra kayınvalidm vefat etti.kayınpeder hemen evlendi.kocama bir geçmişi yok,hazır evlemiş çocuklara geldi,buna rağmen bizleri istemediği için,sürekli bir dolap,entrika peşindeydi.
nedeni de kayınpeder,varlıklı bir insandı.mal mülk davası hepsi...çocuklarını kötüledi,gelinlerini kötüledi,kızlarını,torunlarını. hiç kimseyi,adamın yanına yaklaştırmadı.kayınpeder 6 yıl önce vefat etti.biz de onun,sayesinde,evlerimizi arabamızı aldık.allah rahmet etsin yine de diyorum ama keşke yaşarken,evlatlarına verseydi,kötü gitmeseydi.şimdi eşim sanırım,babasının düştüğü bu duruma düşmemek için,yaşarken,evladına veriyor.
yok haksızlık degil bejim gibi kaynana mağdurları var dertlesmek hakkımız tavsiyelrimize ihtiyacimiz var hepimizin sonucta evlendikten sonra hayat tecrubeai kazaniliyor ancak buyukler müdahale etmeden olsa daha iyi olur ama yokk en akıllı kendileri ya öyle olsun istiyorlarYazdım yazdım sildim, kendi anılarımla sizi boğmak ve konu sahibine saygısızlık etmemek adına...sadece size helal olsun diyorum, bunları yaptığınız için değil-maddi şeyleri kastetmiyorum- evladınıza karşı iyi niyetinizi sezdiğim için. İnanın evlatlarınız da hep sizin yanınızda olacaktır. Yanlış anlamayın ama her büyük sizin gibi değil, nerde aile sıkıntısı çıkıyorsa hep aile büyüklerinden kaynaklanıyor, küçükler zaten tecrübesiz aile büyükleri toparlamalı. Ben kendi ailemde böyle gördüm ve ne olursa olsun ailemi bırakmayı düşünmüyorum...
yok haksızlık degil bejim gibi kaynana mağdurları var dertlesmek hakkımız tavsiyelrimize ihtiyacimiz var hepimizin sonucta evlendikten sonra hayat tecrubeai kazaniliyor ancak buyukler müdahale etmeden olsa daha iyi olur ama yokk en akıllı kendileri ya öyle olsun istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?