Kaynanazedeler buyrun

Kaynanasını ilk fırsatta tek celsede boşamak isteyen bayanlar hadi buyrun

• Ankete Katılan
    67
Kızlarına yapıyorlarmıs evli iken
Eşim diyor:)))
Eşim boşansın da yanlarına dönsün istiyorlar

şimdi anlaşıldı,burada istenmeyen siz oluyorsunuz.ne yazık,belki de kendi istedikleri birisiyle evlilik yapsa hiç mutlu olamayacaktı,çocukları.bunu düşünemiyorlar mı?

Sormamız gerekli sanırım müsade var mi diye
Kızının iki cocugu var ama oğluna gelince annecim cocuk olsa çok masraf, annecim cocuk için cok erken deyip durur sinir şey

şimdi anlaşıldı,burada istenmeyen siz oluyorsunuz.ne yazık,belki de kendi istedikleri birisiyle evlilik yapsa hiç mutlu olamayacaktı,çocukları.bunu düşünemiyorlar mı?
işte onların derdi kendileri mutlu olsun kendi istedikleri olsun onu istiyorlar evliliktede o yüzden müdahale ediyorlar

Kendi istedikleri biri yok ki
Eşim annesiyle gezsin annesini yemege götürsün gezdirsin hala yanında olsun istiyor anne
Benden evvel de 6 sene bir ilişkisi olmus
O kadar güzel bir kız ki anlatamam
Nişanlanmıslar ama nişana bir ay kala ayrılmıslar
Eşim cok acı cekmıs ayrılınca
Eşim senelerce arabastermiş ailesinden kendi maası o zamanlar yetmiyormus bekarken yani

Eşim kızla nişanı atınnca ertesi gün eşime araba almışlar :))) kendilerini aklamak için
Eşim ist lu benim
Eski nişanlısı da ist da imş
Kvalidem hep anlatırdı hep onun ailesi ile beraberdi, kzı cok seviyordu vs vs diye.

O kızdan ayırdılar bakın eşim bursaya geldi şimdi oğlunu kac ayda bir görüyor:)

Benden de boşansa eşime kimbilir ne hediyeler alırlar:))))))

işte onların derdi kendileri mutlu olsun kendi istedikleri olsun onu istiyorlar evliliktede o yüzden müdahale ediyorlar

benim de derdim mutlu olmak ama benim mutlu olmam,evladımın mutluluğundan geçiyor.onun mutlu olduğunu görünce,ben de mutlu oluyorum .kiminle mutlu olduğunun ne önemi var.kimi seçerse o,kabulumdür.
aslında denklem çok basit;saygı duy ki,saygı göresin.

Evet aynen öyle:)
Siz örnek bir annesiniz umarım ilişkileriniz hep bu sekilde devam eder
Siz de oğlunuz da hep mutlu olursunuz

öyle kv delere inat iyi olacaksın esinle aslında hic kavga etmeyeceksin en mantıklisi o o zaman çatlarlar orta yerinden

bi tuhaflarmış vallahi.
daha önceki,yorumlarınızda yazmıştınız,bedelli askerlik yaptırmışlar,üniversiteye başka şehire göndermemişler diye.aslında bunları ben de yaptım.

İstanbul da üniversite okusun diye,ilk yıl kazandığı yere göndermedim.askerliğini de bu son çıkan bedelliyle yaptırdım.
ama evliliğine müdahale hakkını kendimde bulamıyorum.sınırlarımı biliyorum.

ha ne olacaktı.ikinci deneme de kazanamasaydı,başka şehire gidecekti okumaya.bedelli şansı olmasaydı,askere gitmek için hazırlanıyordu.bunlar tercih meselesi ve karşı tarafta kırdığın kimse yok,sadece aileyi bağlıyor.ama evleneceği insan dedimi orada,durmasını bilirim.

öyle kv delere inat iyi olacaksın esinle aslında hic kavga etmeyeceksin en mantıklisi o o zaman çatlarlar orta yerinden
Evet aynen
Her aradıklarınada telefonda eşime anne kız sürekli iisin dimi oğlum , birsey yok dimi oğlum , bak biz hep senın yanjndayız kardesim falan diyorlar
Yani bunu neden sorarlar , neden hala kötü bi haber bekler gbi didiklerler bilmiyorum
Sanki ben işkence ediyorım burada cocuklarına

Bazen gecenin bi vakti watsaptan mesaj gelir eşime
Annecim cabuk bi selfi cek iyi misin bakıcam der:))))
Bnm koca da ceker yollar
Annesi de ohhhh şimdi rahat uyuyabilirm annecim der :) sinir
Ya ben üni de yurtta kaldım hiç bilmediğim bi şehirde ailem böle sacmasapan beklenti içinde değildi
Eşime karsı sureklı kötü birsey olacak kötü haber alacak psikolojisindeler
Bence beklentileri o yonde

Yok ben şunu kastettim
Yani yanlarından ayırmak istemeişler ama eşim evlilik için radikal bi karar alıp ilk defa evden ayrılacagınu bildiirnce ve sehir değişikliği yapmak isteyınce bunu kabullenemediler

Yok ben şunu kastettim
Yani yanlarından ayırmak istemeişler ama eşim evlilik için radikal bi karar alıp ilk defa evden ayrılacagınu bildiirnce ve sehir değişikliği yapmak isteyınce bunu kabullenemediler

Aynı benim kv dem gibi ömrü billah yanında istiyor bıktırdı beni bezdim hayattan

Aymi evde oturmuyoruz ama 15 dakika yol mesafesi var haftanin 4 günü yemeğe çağırır rahat vermez gitmek istemesemde eşim yüzünden gideriz

Hahahaha en guzel yorum
Nekadar ayip , tamam sevmeye bilirsiniz sevmek zorundada degilsiniz ama sonucta esinin annesi, kendi anneniz hakkindada boyle konussaniza ozaman, oldu oldu diye boyle gulucuklerle. Hicmi vicdaniniz kalmadi, esiniz duysa gorse uzulmezmi boyle konustugunuza. Ayip vallahi. Bukadarida fazla ama. Sevmeyin ama en azindan saygiyla anin rahmetliyi. Ayrica hicte komik bi yorum degil yaptiginiz. beyin zekanizin seviyesini baya belli ettiniz yani.ayip, kaynananiz olmasaydi cok arardiniz simdiki esinizi

Yazdım yazdım sildim, kendi anılarımla sizi boğmak ve konu sahibine saygısızlık etmemek adına...sadece size helal olsun diyorum, bunları yaptığınız için değil-maddi şeyleri kastetmiyorum- evladınıza karşı iyi niyetinizi sezdiğim için. İnanın evlatlarınız da hep sizin yanınızda olacaktır. Yanlış anlamayın ama her büyük sizin gibi değil, nerde aile sıkıntısı çıkıyorsa hep aile büyüklerinden kaynaklanıyor, küçükler zaten tecrübesiz aile büyükleri toparlamalı. Ben kendi ailemde böyle gördüm ve ne olursa olsun ailemi bırakmayı düşünmüyorum...

Benim kayinvalidem görünüşte melek cok inançlı güya hicbirseye karismam havalarinda ayni sehirde de değiliz görünüşte hersey benim adima mükemmel ama ben tek çocuğum abim 2008de trafik kazasinda vefat etti kayinvalidem o kadar vicdansiz ki her bayram yaninda istiyor bizi demiyor ki dunurumun baska çocuğu yok bir bayramda oraya gidilsin demiyor ışte sirf bu yüzden sevmiyorum onu bencil çünkü

yok haksızlık degil bejim gibi kaynana mağdurları var dertlesmek hakkımız tavsiyelrimize ihtiyacimiz var hepimizin sonucta evlendikten sonra hayat tecrubeai kazaniliyor ancak buyukler müdahale etmeden olsa daha iyi olur ama yokk en akıllı kendileri ya öyle olsun istiyorlar

Tecrübe verecek kadar bilgim olsaydı keşke, hem kendi ilişkilerim iyi olurdu hem de size tavsiyede bulunabilirdim, ama malesef yalandan samimiyetsiz görev icabı görüşülen bir ilişkimiz var... Çok isterdim iyi ilişkilerimizin olmasını.. Artık hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…