Hiç kaynana o pisss diye yaklaşmadım. O da bana hiç amaaan gelin işte diye yaklaşmadı.
Birbirimizin bir lafına alınsak uzatmak yerine kendi aramızda o an konuşarak hallettik. Küsme huyumuz olmadı. alınma olsa bile 2mizden başkası bilmedi.
Yeri geldi o beni çekti yeri geldi ben onu. Yani aman kırılmasın şeklinde değil de istiyor öyle olsun yarın da benim dediğim olur şeklinde.
Söylediği hiçbir şeyi eşime yetiştirmedim. O da benim söylediğim hiçbir şeyi kimseye yetiştirmedi.
Hiç kaynanayım ben dediğim olacak demedi, hiç ilk geliniyim her istediğim olacak demedim.
Birbirimizi eşimden/oğlundan bağımsız sevdik. O benim annem ben onun kızıyım. Yeri gelir birlik olur eşimi kıskandırırız.
Her fırsatta yüzyüze görüşürüz ama atıyorum canım gitmek istemiyorsa başka zaman gelelim dediğimde tribe bağlamaz, onun için de evden çıkasım yok dediğinde trip atmam sonra gelirsin derim. Yani bahane bulmayız birbirimize.
Evime geldiğinde iş yaptırmam, evine gittiğimde iş yaptırmaz. Herkesin düzeni kendinedir ve diğeri misafirdir.
Tabi her şey karşılıklı. Kaynanamın da benimle iyi geçinmeye niyeti vardı en baştan. Eğer öyle olmasa ben de fettan gelin olurdum valla.
hep keşke sen de kaynanam olsan diyorum ya <3ilişkiniz bizimkine benziyor vallahi,hamile olmasan,gelinim olmandan şüphelenirdim.
biz de birbirimize,trip atıp ,laf sokmak yerine açıkça söylüyoruz,fikirlerimizi.gerçi,henüz konuşmak için erken olabilir ama,şimdilik bir sorun yok.sınırlarımızı biliyoruz.ona göre davranıyoruz,sorun olmuyor.
Maşallah sizeHiç kaynana o pisss diye yaklaşmadım. O da bana hiç amaaan gelin işte diye yaklaşmadı.
Birbirimizin bir lafına alınsak uzatmak yerine kendi aramızda o an konuşarak hallettik. Küsme huyumuz olmadı. alınma olsa bile 2mizden başkası bilmedi.
Yeri geldi o beni çekti yeri geldi ben onu. Yani aman kırılmasın şeklinde değil de istiyor öyle olsun yarın da benim dediğim olur şeklinde.
Söylediği hiçbir şeyi eşime yetiştirmedim. O da benim söylediğim hiçbir şeyi kimseye yetiştirmedi.
Hiç kaynanayım ben dediğim olacak demedi, hiç ilk geliniyim her istediğim olacak demedim.
Birbirimizi eşimden/oğlundan bağımsız sevdik. O benim annem ben onun kızıyım. Yeri gelir birlik olur eşimi kıskandırırız.
Her fırsatta yüzyüze görüşürüz ama atıyorum canım gitmek istemiyorsa başka zaman gelelim dediğimde tribe bağlamaz, onun için de evden çıkasım yok dediğinde trip atmam sonra gelirsin derim. Yani bahane bulmayız birbirimize.
Evime geldiğinde iş yaptırmam, evine gittiğimde iş yaptırmaz. Herkesin düzeni kendinedir ve diğeri misafirdir.
Tabi her şey karşılıklı. Kaynanamın da benimle iyi geçinmeye niyeti vardı en baştan. Eğer öyle olmasa ben de fettan gelin olurdum valla.
Maşallah size
Ben de hiç pis kaynana diye yaklasmadım
Hatta o kadar sevecendim , o kadar severdim ki annem hatretle izlerdi bizi.
Anneme birsey olsa o benm annem olur derdim
Taaaaa ki gercek yüzünü görene kadar
Şuanda hayatımda kimseye kin tutmam ama bu kadından resmen nefret ediyorum suratını görmeyi birak sesini duyasım yok
Karsılık almasam da olurdu ancak ,Verdiğin sevginin gösterdiğin ilginin karşılığını almak şart.
Yoksa kim olsa nefret eder. Haklısın.
öldü derken? senin için mi öldü?Kaynanam öldu cok mutluyum :)
Hahahaha en guzel yorumKaynanam öldu cok mutluyum :)
dün okudum daha evvel de konusmustuk sizinleilişkiniz bizimkine benziyor vallahi,hamile olmasan,gelinim olmandan şüphelenirdim.
biz de birbirimize,trip atıp ,laf sokmak yerine açıkça söylüyoruz,fikirlerimizi.gerçi,henüz konuşmak için erken olabilir ama,şimdilik bir sorun yok.sınırlarımızı biliyoruz.ona göre davranıyoruz,sorun olmuyor.
hep keşke sen de kaynanam olsan diyorum ya <3
Ben de erken olabilir konuşmak için diyordum ama 1 senesi evli olmak sureti ile 2 senedir aynı aramız. Önümizdeki ilk sınav benim doğum zamanım olur heralde ama onda da eminim kafayı tırlatıp saçma sapan da davransam gecici diye alttan alır.
İleride kavga da edebiliriz zira kendi annemle hiç mi kavga etmedim kavga etmek de doğal.
Ama açık olayım hunter abla, diğer gelinlerin çekeceği var kaynanamdan. Bir bana böyle. Ben onun içim torunundan, kendi çocuklarından, kocasından öndeyim. Hissediyorum. Eski elti adayıma az çektirmedi. En son ayırdı da rahatladı.
Yaaa seninki de cok fenaymısAnnem gibiydi ama öz kızı kadar kendisini seven evladını kaybetti...Ne kadar da salakmışım!hamile olduğumu öğrendi, surat bir karış bir tuhaf ,5 haftalık bu arada bir gün sonra düşük başladı, sen adetsindir ne bebeği dedi!aynı gece hastaneye kaldırıldım gitmeyin ne doktoru dedi,hastaneden geldik niye büyük sözü dinlemiyorsunuz,ben gitmeyin demedim mi ?dedi,sonraki gün de sen bizi istemiyorsun, dedi iftirayı attı, gitti!tam 8 ay boyunca eşimle birbirimizi yedik ,boşanmanın eşiğinden döndük!geçen yaz bana bende çok hatalar yaptım,insanız, pişman olduğum çok şey var dedi hiççç aldırmadım artık sen benim için hiçsin çünkü,öylesine bir kadın!yaalan çok,iftira çok,sömürünün haddi hesabı yok nasılda tanıyamamışım,ne de güzel saklamış gerçek yüzünü.....Ama şu da bir gerçek ,ne kadar egosu önce gelsede saydığım özellikleri arada hortlasada ,birçoğundan iyidir(yani burada okuduklarımdan)!
Gözlerinde kalsın İnşallah!Benim ki de bi umut bekledi ilk zaman boşanmamnızı!Ne diyeyim Allahtan kadınlar ve anneler bunlar!En kısa zamanda korktuğu başına gelsin İNŞALLAH!:)Y
Yaaa seninki de cok fenaymıs((
Allah yardımcın olsun
Benim kv nin de ödü kopuyor hamile oldugum haberini alacak diye
İnan atmadım,bana ikinci evililğim olduğu ve eşimde bekar evlendiği için benimle; biz seni böyle kabullendik,sen bizi istemiyorsun dedi...Kendimi şu malum bayanlar gibi hissetim bir an!Ama ya sabır ve ya edep dedim sustum,,7 ay hiç konuşmadım,hala da saygıda kusurum olmaz ama değer sıfır bende,birde sık aramıyorum diye arkamdan söylenir,içimden gelmiyor bitmiş bende!Saygi bence tek tarafli değildir. Kusura bakmayin bana hakaret edicek, sözleri ile beni iğneliyicek ben kalkip aa ne demek eşimin annesisin ister döv , istersen söv diyemem.
Ne verirsen onu alirsin bu hayatta, ben sanmamda size taş atan birine siz ekmek atasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?