Kaynanazedeler buyrun

Kaynanasını ilk fırsatta tek celsede boşamak isteyen bayanlar hadi buyrun

• Ankete Katılan
    67

ilişkiniz bizimkine benziyor vallahi,hamile olmasan,gelinim olmandan şüphelenirdim.

biz de birbirimize,trip atıp ,laf sokmak yerine açıkça söylüyoruz,fikirlerimizi.gerçi,henüz konuşmak için erken olabilir ama,şimdilik bir sorun yok.sınırlarımızı biliyoruz.ona göre davranıyoruz,sorun olmuyor.

hep keşke sen de kaynanam olsan diyorum ya <3
Ben de erken olabilir konuşmak için diyordum ama 1 senesi evli olmak sureti ile 2 senedir aynı aramız. Önümizdeki ilk sınav benim doğum zamanım olur heralde ama onda da eminim kafayı tırlatıp saçma sapan da davransam gecici diye alttan alır.
İleride kavga da edebiliriz zira kendi annemle hiç mi kavga etmedim kavga etmek de doğal.
Ama açık olayım hunter abla, diğer gelinlerin çekeceği var kaynanamdan. Bir bana böyle. Ben onun içim torunundan, kendi çocuklarından, kocasından öndeyim. Hissediyorum. Eski elti adayıma az çektirmedi. En son ayırdı da rahatladı.

Ben ilk nisanliyken kvdenin saçmaliklarini gördüm ve tepkim umursamamak ve yokmuş gibi yaşamak oldu. Kocama çok iyi davrandim ki kv doldurduğu zaman Hayır ben karimdan memnunum desin diye. Aynen oldu. Kv. Söylemiş söylemiş artık neler uydurduysa, eşim ben çok memnunum. Hiç bir sorunum yok demiş. Kadın mal gibi ortada kalmış. Hiç muhatap olmadım. Hep eşimle ilgilendim. Çünkü biraz samimiyet göstermeye başlasam tepeye çıkmaya hazırlanıyordu. Hemen duvarı örüp geri çekildim. Sülalede kimse beni ilgilendirmedi. Öyle resmiydim ki herkes uzak duruyordu. Şuan cok gitmek istersem giderim. Bu arada kv ne zaman Dara düşse koşar yetişir im. O yüzden kadın sonradan farketti ki aslında ben bir meleğim. Hasta oldu kızı yikamadi be yıkadım. Alıp gezmelere yemeklere götürdüm. Hicaza giderken on kere hakkını helal et dedi. Çünkü ben hiç ona kötülük yapmadım. Hep iyi insan olmaya çalıştım. Ama kendimi ve yuvamı da hep korudum.

Maşallah size
Ben de hiç pis kaynana diye yaklasmadım
Hatta o kadar sevecendim , o kadar severdim ki annem hatretle izlerdi bizi.
Anneme birsey olsa o benm annem olur derdim
Taaaaa ki gercek yüzünü görene kadar
Şuanda hayatımda kimseye kin tutmam ama bu kadından resmen nefret ediyorum suratını görmeyi birak sesini duyasım yok

Verdiğin sevginin gösterdiğin ilginin karşılığını almak şart.
Yoksa kim olsa nefret eder. Haklısın.

Kaynanamla bir sorunum yok,esimin var kendisiyle sorunu bu nedenle gorusmuyoruz.ayda yilda bir baska bir yerlerde karsilasildiginda da notr davraniyorum
Eltim yok
Bir gorumcem var o da kendi halinde etliye sutluye karismaz benden kucuk oldugundan bana birsey de yapamaz.severim de kendisini iyi bir kizcagiz

D
dün okudum daha evvel de konusmustuk sizinle
Sizin gbi kv dem olsa keske :)
Ne kadar iyisiniz
Evladınıza 400-450 bin tl cıvarında ev bakıyorsunuz gelecegını düşünüyorsunuz

Bizim kv bize peşinatimiza bile yetmeyecek olan 40 bin tl parayı bile vermıyor , eşimi bir senedir süründürüyor resmen ((
Hem de o araba eşimin satılan arabasının parası
Sırf peşinatsızlıktan ev alamıyoruz

Kendi çocuğundan,kocasindan neden önde olasin ki? Yanlış anlama sahsen bunun mümkün olabileceğini dusunmuyorum o yüzden sordum.Kritik zamanda belli olur o söylediğin şaşırıp kalirsin..Ayrıca oğlunun boşanmasında payı varsa çok ta guvenmemek lazım..

Konuya dönersek,mesafeli olmaktan yanayım..Arkamdan konuşsa dahi yuzune bak duydum demem,aynı şekilde samimiyet de gostermem..Soguklugumu anlarsa ne ala anlamazsa da çok ta umrumda değil..Pek onemsemiyorum açıkçası,uzak olsun,iyi olsun..

Annem gibiydi ama öz kızı kadar kendisini seven evladını kaybetti...Ne kadar da salakmışım!hamile olduğumu öğrendi, surat bir karış bir tuhaf ,5 haftalık bu arada bir gün sonra düşük başladı, sen adetsindir ne bebeği dedi!aynı gece hastaneye kaldırıldım gitmeyin ne doktoru dedi,hastaneden geldik niye büyük sözü dinlemiyorsunuz,ben gitmeyin demedim mi ?dedi,sonraki gün de sen bizi istemiyorsun, dedi iftirayı attı, gitti!tam 8 ay boyunca eşimle birbirimizi yedik ,boşanmanın eşiğinden döndük!geçen yaz bana bende çok hatalar yaptım,insanız, pişman olduğum çok şey var dedi hiççç aldırmadım artık sen benim için hiçsin çünkü,öylesine bir kadın!yaalan çok,iftira çok,sömürünün haddi hesabı yok nasılda tanıyamamışım,ne de güzel saklamış gerçek yüzünü.....Ama şu da bir gerçek ,ne kadar egosu önce gelsede saydığım özellikleri arada hortlasada ,birçoğundan iyidir(yani burada okuduklarımdan)!

Ohoo oo yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Zaten kendimde yazma gücü bulsam başlık açacağım buraya. Valla forumu sallar benimki :))

Ve ben hala sus pusum onlara karşı. Neden? Ailem de ben de terbiye, saygı diye diye öyle donup kalıyoruz olanlara karşı. Onlara sorsalar, çok iyi aramız derler. Eminim. Bu daha da çok bozuyor sinirimi...

Saygi bence tek tarafli değildir. Kusura bakmayin bana hakaret edicek, sözleri ile beni iğneliyicek ben kalkip aa ne demek eşimin annesisin ister döv , istersen söv diyemem.
Ne verirsen onu alirsin bu hayatta, ben sanmamda size taş atan birine siz ekmek atasiniz.

Y
Yaaa seninki de cok fenaymıs((
Allah yardımcın olsun
Benim kv nin de ödü kopuyor hamile oldugum haberini alacak diye

Y
Yaaa seninki de cok fenaymıs((
Allah yardımcın olsun
Benim kv nin de ödü kopuyor hamile oldugum haberini alacak diye
Gözlerinde kalsın İnşallah!Benim ki de bi umut bekledi ilk zaman boşanmamnızı!Ne diyeyim Allahtan kadınlar ve anneler bunlar!En kısa zamanda korktuğu başına gelsin İNŞALLAH!:)

İnan atmadım,bana ikinci evililğim olduğu ve eşimde bekar evlendiği için benimle; biz seni böyle kabullendik,sen bizi istemiyorsun dedi...Kendimi şu malum bayanlar gibi hissetim bir an!Ama ya sabır ve ya edep dedim sustum,,7 ay hiç konuşmadım,hala da saygıda kusurum olmaz ama değer sıfır bende,birde sık aramıyorum diye arkamdan söylenir,içimden gelmiyor bitmiş bende!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…