Kaynanazedeler buyrun

Kaynanasını ilk fırsatta tek celsede boşamak isteyen bayanlar hadi buyrun

• Ankete Katılan
    67

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Seçim sizin kv ile nasıl geçiniyorsunuz seviyor musunuz anlaşamayanlar nasıl tahammül ediyorsunuz ...

Benim gorumcem bana kaynanalik yaptı ...... düğün zamanı olan şeyleri başıma kalktı pahalı gelinlik pahalı davetiye aldırmadım kaynanam erzak vermiş ben kabul etmemiştim cocuguma başkalarının aldıklarını sosyal medya da paylasiyormusum onların aldıklarını paylasmamisim daha neler neler ve ben mal gibi sustum dinledim sonra esime söyledim o kardeşim dedi o zaman konussaydin şimdi sus dedi ve ben hala nasıl sustum anlamıyorum

Saygı hakedilen bişeydir. Kendine saygısı olmayan yalanla dolanla oğlunun gelinimr eşine karşı kinle dolduran bir kv saygıyı haketmiyordur

Yüzgöz olmamak lazım, iş o raddeye gelmemeli bence o anlamda söylemiştim. Haklısınız o kayınvalide o saygıyı haketmiyor ama siz bireysel olarak o saygıyı hakediyorsunuzdur.. Kendi çözümüm bu şekilde, ben de kayınvalidemle ne anlaşabiliyorum ne aramızda sevgi var. Durmadan beni arar ben onu aramama rağmen, mesafe koymaya çalışırım anlamaz, ama yapabileceğim bir şey yok. Yav he he deyip geçiyorum... Böylece kendi saygınlığımı koruyorum...

Bireysel olarak kendimi savunmuyoru ama ben kendime saygı duyuyorum hatalarıma da sahip çıkarım doğrularıma da. Yapı olarakta zaten annem hariç herkese karşı mesafeliyimdir kimseyle fazla içlidışlı olmam kendi kardeşimle bile.
Ama bir kadının bir erkeğin hayatındaki "en birinci kadın benim" dayatmasına da gelemiyorum. Ben de yav he he dedim ama oğluna sürekli bize uzak duruyo bizi aramıyo diye şikayet etti. Hatta hiç söylemediğim bişeyi böyle söyledin diye iftira bile attı.
Asla saygı duymuyorum duymam duymuycağım böyle bir kadına

saygı hakedilen bişeydir. sırf yaşı büyük diye hersey alttan alınmaz. size laf geldi mi asla susmayın.

Allah var benim kv iyi. Görümce ile görüşmüyoruz zaten. Ayda bir kv gidince yüzgöz de olmuyoruz oh rahatım

Seçim sizin kv ile nasıl geçiniyorsunuz seviyor musunuz anlaşamayanlar nasıl tahammül ediyorsunuz ...
gerekmedikçe muhattap olmuyorum arada arar hatrını sorarım.Sahte bir samimiyet var aramızda onun haricinde bir diyaloğumuz yok o yüzden iyi geçiniyoruz

Hiç kaynana o pisss diye yaklaşmadım. O da bana hiç amaaan gelin işte diye yaklaşmadı.
Birbirimizin bir lafına alınsak uzatmak yerine kendi aramızda o an konuşarak hallettik. Küsme huyumuz olmadı. alınma olsa bile 2mizden başkası bilmedi.
Yeri geldi o beni çekti yeri geldi ben onu. Yani aman kırılmasın şeklinde değil de istiyor öyle olsun yarın da benim dediğim olur şeklinde.
Söylediği hiçbir şeyi eşime yetiştirmedim. O da benim söylediğim hiçbir şeyi kimseye yetiştirmedi.
Hiç kaynanayım ben dediğim olacak demedi, hiç ilk geliniyim her istediğim olacak demedim.
Birbirimizi eşimden/oğlundan bağımsız sevdik. O benim annem ben onun kızıyım. Yeri gelir birlik olur eşimi kıskandırırız.
Her fırsatta yüzyüze görüşürüz ama atıyorum canım gitmek istemiyorsa başka zaman gelelim dediğimde tribe bağlamaz, onun için de evden çıkasım yok dediğinde trip atmam sonra gelirsin derim. Yani bahane bulmayız birbirimize.
Evime geldiğinde iş yaptırmam, evine gittiğimde iş yaptırmaz. Herkesin düzeni kendinedir ve diğeri misafirdir.
Tabi her şey karşılıklı. Kaynanamın da benimle iyi geçinmeye niyeti vardı en baştan. Eğer öyle olmasa ben de fettan gelin olurdum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…