İnsan onlara inat daha cok sarılıyo evliliğine vallaGözlerinde kalsın İnşallah!Benim ki de bi umut bekledi ilk zaman boşanmamnızı!Ne diyeyim Allahtan kadınlar ve anneler bunlar!En kısa zamanda korktuğu başına gelsin İNŞALLAH!:)
Aaaa senin de mi ikinci evliliğinİnan atmadım,bana ikinci evililğim olduğu ve eşimde bekar evlendiği için benimle; biz seni böyle kabullendik,sen bizi istemiyorsun dedi...Kendimi şu malum bayanlar gibi hissetim bir an!Ama ya sabır ve ya edep dedim sustum,,7 ay hiç konuşmadım,hala da saygıda kusurum olmaz ama değer sıfır bende,birde sık aramıyorum diye arkamdan söylenir,içimden gelmiyor bitmiş bende!
Aynen öyle,daha çok sarıldık şükür!eşimde çok yıprandı ilk sene, ama anne delisi ancak bu kadar değişti!İnsan onlara inat daha cok sarılıyo evliliğine valla
Bizimki de beklio oğlu boşansın dönsün die
Ev alcaz dioz önünüzü görün dio
Bebek için önünüzü gmrün dio
Milletin bebeğinin fotolarını atıo bize ne tatlı die
Bize gelince erken daha dio
3 e girdik evliljte ikimiz de 35-36 yasındayız erkenmiş:)
Amin inşallah :)
D
dün okudum daha evvel de konusmustuk sizinle
Sizin gbi kv dem olsa keske :)
Ne kadar iyisiniz
Evladınıza 400-450 bin tl cıvarında ev bakıyorsunuz gelecegını düşünüyorsunuz
Bizim kv bize peşinatimiza bile yetmeyecek olan 40 bin tl parayı bile vermıyor , eşimi bir senedir süründürüyor resmen((
Hem de o araba eşimin satılan arabasının parası
Sırf peşinatsızlıktan ev alamıyoruz
Haha ii yol göstermişsin annene:)))Aynen öyle,daha çok sarıldık şükür!eşimde çok yıprandı ilk sene, ama anne delisi ancak bu kadar değişti!
Benim iki erkek kardeşimin eşleriyle, arada sıkıntları oldu,anneme diyorum ki kötü kv ol bak nasıl sarılırla birbirlerine:))))Sana şu hissettirdikleriyle nasıl mutlu oluyorlar ki?Eşin annecimi peki?
Sizin düşünceniz cok takdir edilesiteşekkür ederim.varken evladına vermemek,nedendir,hiç anlamam.zaten,herşeyimiz, onların değil mi?biz karı koca olarak,böyle bakıyoruz bu duruma.bel ki bunda oğlumun tek çocuk olmasının bir etkiside vardır.zaten herşey ona kalacak,
e biz sağken,onlar da gençken,rahat etsinler düşüncesindeyiz.
bizim gençlik yıllarımız çalışıp,didinmekle geçti.onlar rahat etsin istiyoruz.
teşekkür ederim.varken evladına vermemek,nedendir,hiç anlamam.zaten,herşeyimiz, onların değil mi?biz karı koca olarak,böyle bakıyoruz bu duruma.bel ki bunda oğlumun tek çocuk olmasının bir etkiside vardır.zaten herşey ona kalacak,
e biz sağken,onlar da gençken,rahat etsinler düşüncesindeyiz.
bizim gençlik yıllarımız çalışıp,didinmekle geçti.onlar rahat etsin istiyoruz.
Canim benim beni yanliş anladin kusura bakma .. Yukarda birisi kim olursa saygi göstermek zorundamisiniz bu tarz birşey yazmiş, ben ona dedim tekrar kusura bakmaİnan atmadım,bana ikinci evililğim olduğu ve eşimde bekar evlendiği için benimle; biz seni böyle kabullendik,sen bizi istemiyorsun dedi...Kendimi şu malum bayanlar gibi hissetim bir an!Ama ya sabır ve ya edep dedim sustum,,7 ay hiç konuşmadım,hala da saygıda kusurum olmaz ama değer sıfır bende,birde sık aramıyorum diye arkamdan söylenir,içimden gelmiyor bitmiş bende!
Bizimki ikizmiş,ikizi 1,5 yaşında ölmüş,bu da çok cılızmış ölür diye beklemiş kv !ondan mıdır ne ?çok ayrı seviyor benimkini ve çok kıskanıyor,bariz belli yani!Eşimde ona düşkün, hatta bir dönem bu olanlara rağmen asıl yüzünü göremedi,hoş sonra gördü de noldu!Sadece ilk zamanlar ki gibi ilah yapmıyor,herşeyde ondan örnek vermiyor çünkü çok çürüttüm örneklerle!günde 3 arama 1 e düştü sadece,sanırım çok anneci:))))seninki denge kurmuş belli Maşallah diyeyim!yanlızken benimkide avukat kesiliyor malesef!Haha ii yol göstermişsin annene:)))
Eşim bekarken hep anne ile gezermiş
Yemege , eğitimlere oraya buraya bir de evcimen olunca , kp der de evden kopuk olunca bunlar hep ikisi takılmıs
Eşimi askere yollamamıs kv bedelli yaptırmıs
Ünv ye baska sehire yollamamıs dayanamam die.
Eşim benle evlilik kararı alıp bnm yasadıgım sehire yerlesme kararı alınca bunlar şok oldu ailece inanamadılar taaa ki gelene kadar:)
Eşim buyuklerıne saygılıdır her kim olursa büyükse saygıyı hak eder
Merhametlidir, annesi ile birsey konusaa bana gelio anlatmaz
Ama kv bişi dese aman şaka demiştir vs der bazen sinir olurum
Annesini haftada bir arar mesela
Ya da yasadıkları sehire en son mart ayında gtti
Anneci mi bilemiyorum
Kv birsey dese bize geldiğinde eşim hı hı der dinlio gbi gecistirir
Ben sinir olurum mesela araya girerim kv ye haksız oldugunu solerim
Orda eşim beni uyarmaz bana kızmaz
Hatta bir keresinde sen cok politiksin dedim , ben senin gbi anne görmedim dedim eşim de vardı hiçbirsey demez bana .
Seninki anneci mi ?
Ama ben evde yanlızken ailesinin konusunu acsam bana soylenır cok acıyorsun konuları kapa azıcık der:)
anladım cnm! bu insan kadın işte!onu istesemde anlayamıyorum o yüzden!Canim benim beni yanliş anladin kusura bakma .. Yukarda birisi kim olursa saygi göstermek zorundamisiniz bu tarz birşey yazmiş, ben ona dedim tekrar kusura bakma
Cok bilmişçe konuşmuşta... o sinirim bozdu,yoksa sana asla lafim yok, kendinide o şekilde hissetmene gerek yok bence, erkek ikinci kere evlenir sorun olmaz, bayan evlenip boşaninca namussuz olur. Birak o bastirilmiş beyinleri, bu dünya ya ikinci kere gelmiceğiz mağlesef, mutlu olmana bak derim . Zor olsada denemelisin
Hadi ya işin zor deseneBizimki ikizmiş,ikizi 1,5 yaşında ölmüş,bu da çok cılızmış ölür diye beklemiş kv !ondan mıdır ne ?çok ayrı seviyor benimkini ve çok kıskanıyor,bariz belli yani!Eşimde ona düşkün, hatta bir dönem bu olanlara rağmen asıl yüzünü göremedi,hoş sonra gördü de noldu!Sadece ilk zamanlar ki gibi ilah yapmıyor,herşeyde ondan örnek vermiyor çünkü çok çürüttüm örneklerle!günde 3 arama 1 e düştü sadece,sanırım çok anneci:))))seninki denge kurmuş belli Maşallah diyeyim!yanlızken benimkide avukat kesiliyor malesef!
Ne biçim bir kafa yapısıdır anlamam,birazcık kompleks yapmışlar sanırım!bizimde her iki baba işçi emeklisi, gel gör ki,kp içki masalarından kalkmamış gençken,babamda rahmetli, dişini tırnağına katıp iki ev sahibi olmuş ,onu söyler durur kv ,de!yahu bu maddi durum ille bir komplekse dönüşüyor,nedense bir yarışa giriyorlar sanki!bizim akrabaların hepsi mevki sahibi,onlarda da sadece eşim ve kaynım var eğitimli olarak,onu da bir ara kuzenim kardiyolog,muayeneye gitti kv de ona;söyledi durdu burnu kaf dağında, hiç ilgilenmedi diye!hep bir batma mevcut nedense!Amaaaan işte geliniz ya,görümcem sara hastası ileri dereceede davranış bozukluğu var ve malesef evlenmedi, 40 a merdiven dayadı,söylüyorum hep bunların tuzu kuru!kız verselerdi görürlerdi dünyayı!Hadi ya işin zor desene((
Nasıl görmüyor bu erkekler ben de anlamam
Biizmkiler beni kötülemezler
Ama ailemin maddi durumuna takmıs durumdalar
Eşime sürekli ecenin babası size baksın derler
Ailem bize destek olur mesela bazen
Eşim bunu ailesine söler
Ecenin anneleri almıs der sağolsunlar falan der
Kv eşek gbi olucaklar gül gbi oğlan verdim ben onlara der.
Babam kac para maas alıyo
Evinin değeri ne
Bizim şirket kac para kazanıyo ne kadarı kar
Babası her telefonda bunları eşime sorar
Benle yüzyüze gelince de bana sorar adam
Bu huyları da beni deli edio
Kp mali müşavir
Eşim babam kötü niyetten sormuyo mesleği oldugu için soruyo der
Adama derim size ne bunlar özl konular napıcaksınız derim
Merak ediyorum der yüzsüzce hiç utanmaz
Allah Allah ona mı soracaksınız çocuk yaparken ona ne bütün kv delere sinir oluyorumİnsan onlara inat daha cok sarılıyo evliliğine valla
Bizimki de beklio oğlu boşansın dönsün die
Ev alcaz dioz önünüzü görün dio
Bebek için önünüzü gmrün dio
Milletin bebeğinin fotolarını atıo bize ne tatlı die
Bize gelince erken daha dio
3 e girdik evliljte ikimiz de 35-36 yasındayız erkenmiş:)
Amin inşallah :)
Sormamız gerekli sanırım müsade var mi diyeAllah Allah ona mı soracaksınız çocuk yaparken ona ne bütün kv delere sinir oluyorum
Sizin düşünceniz cok takdir edilesi
Benim ailem de sizin gbiler cok fedakar merhametliler
Bu bakımdan bu aile bana cok gaddar hain geliyor
Bizimki iki cocuk
Evde bekar bir görümce ve iki cocuk var
Grmcemi calıstırmıyorlar biz varken çalısma diye
Cocuklar özel okullara giidyor
İst zaten pahalı bir sehir
Nişantasında 10 senedir değişik kurslara gider cocuklar
Hepsinin özel saglık sig var
Cocukları dersaneye yollarlar
Ama eşime gelince almak istediğimiz eve borc olarak bile destek yok
Resmen evlat ayırıyorlar bu da beni cok üzüyo
Eşim üzülüyor mu bilmiyorum
Eşim bekarken eşime de cok destek olurlardı
Ama evlenince geri planda durmayı tercih etti ailesi
Kızlarına yapıyorlarmıs evli ikenhııı sizinkilerin durumu iyiymiş.o zaman yapmaları gerekir.demek ki,farklı bir düşünce tarzları var.evlenene kadar,ondan sonrası bizi ilgilendirmez,diye düşünüyorlar.kimi aileleler,üniversiteyi bitirince bırakıyor,kendi haline,kimisi daha da erken.tamamen aile yapısıyla alakalı.
Durumunuzla alakası yok, siz iyi niyetinizden veriyorsunuz. Keşke sizin gibi bir kayınvalidem olsaydı.. Maddi olarak hiçbir şey beklemiyorum ama en azından manevi olarak zor günlerimizde köstek olmasaydı... Size helal olsun, hep böyle kalın. Kazanan siz olursunuz. Benim de arkadaşlarım var kv çok severler, bizim ailede de hiç ayrım olmazdı, elti kv herkes birbirini korur kollardı, ama benim eşimin ailesi hep açık peşinde, öyle ki rahat edemiyorum bir şey sorunca kırk kez düşünüyorum ne söylesem de beni yanlış anlamasalar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?