Kaynım, eltim, kayınpederim en çok da eşim!!!

Yine de sesi çıkmaz ailesine ezik. Bütün gücü bana
Canım bu tip erkekler de ciddi sıkıntı var sanki büyülenmiş gibiler hipnoz gibi ağızları açılmıyor eşe ise soluksuz cevaplarBence çaresi yok bu durumun varsa iyi bir darbe alacaklar ki bı ihtimal gözler açılsın

Darbe alsa da koruyo ki abimdir beni kıskanıyo ama iyi biri filan diyo insan gibi konuşabildiğimiz vakitler. Kira için de babamdan geliyo zaten senin babandan böyle bi para geliyo mu falan diyor

Yakindir buraya kaynimdan nefret ediyorum diye konu acman.ama sende cok sessiz gorunuyosun abi cok cakal valla iyi yiyecekler sizi.ama sanki evlenecegin insanda iraz snei kullaniyor gibi

Artik bu Kayinlar da basa bela ya .. Insanlar ne cok sever oldu asalak gibi yasamayi ..
Resti cekin kavgayada dönüsse .. güzel bir firtina estirin

Farketmez ya ne hakkı varmış he kendi maaşı he senin maaşın adam olmaz bundan

Eşim çalışırken kayınpederle evin bikaç eksiğini almaya gittik bazıları çok pahalı geldi almayalım ödeyemeyiz çok taksitimiz oluyo dedim kayınpeder dert etme herşey benden ben vercem parasını size gelmeye yüzümüz olsun dedi. Sonra bahsettiğim bize düşen daireden gelen kira ve üstüne para ekleyerek kaç ay yolladlık. Eşim parası yok borcu var filan dedi diye. Ama borcu da yokmuş o zamanlar. Kaynımların çok şeylerini karşılıyo kayınpeder. Bize gelince eşim istemiyo. Daha da o veriyo. Hergitmeye bisürü bişeylet alıyo filan.

Maaşınızı annenizin falan hesabında biriktirin. Yanda altın alın kasaya koyun. Ellemeyin. Eşiniz biraz da size baksın. Tatlı dille az da siz yiyin parasını

Sizin kiranizi neden kayinpederiniz ödüyor. Ve bu gelin damat yakınlarına kıyafet almak he riski tarafin da adeti mi.

Maaşınızı annenizin falan hesabında biriktirin. Yanda altın alın kasaya koyun. Ellemeyin. Eşiniz biraz da size baksın. Tatlı dille az da siz yiyin parasını
Maaşıma pek karışmıyo ama eksik olursa ister. Ben kredi kartına ödyorum kalanı da biraz harcıyom biraz dolar alıyorum ama kendi maaşından veriyor. Ya da memlekette bize düşen dairenin kirasını veriyo. Zaten babamın diyor.

Sizin kiranizi neden kayinpederiniz ödüyor. Ve bu gelin damat yakınlarına kıyafet almak he riski tarafin da adeti mi.
Yok bizim kiramızı ödemiyor. Bi binada 3 daire düşmüş bunlara. Abisi orda oturuyor. Kayınpeder ve bizimkinde kiracı var. Kirayı yolluyor bize düşen dairenin kirası yani. Ama babamdan geliyo zaten diyerek ona harcıyo

Hiç alınıp gücenmeyin ama siz zaten en başından beri böyle olacağını biliyormuşsunuz.Ne demek kuaför parasını siz veriyorsunuz kıyafet parası ödüyorsunuz.Takı bile takmamışlar ve o zamandan eşinizin tepkisiz olduğuna şahit olmuşsunuz.Şimdi ne yapsanız boş.Eltiniz bir güzel yiyecek sizi

Kolay kolay değişmez eşiniz.Hiç boşuna sinirinizi bozmayın.Siz de ona ardı arkası bitmeyen isteklerde bulunun.Kendi paranızı biriktirin.Ev masraflarını ve giderleri onun karşılamasını sağlayıp,hiçbir isteğinizden pahalı ya da borcu var diye ödün vermeyin.Unutmayın yemiyenin malını yerler.Bütün bunları yaparken asla inatlaşma veya kavgaya başvurmayın.Tatlı tatlı konuşarak,ocağına incir ağacını dikin.Sizi mutlu edeceğim derken başkalarına ağalık yapacak hali kalmasın.Bu arada kendisininde isteyipte ertelediği şeyler varsa, arada onları yapabilmesi için gazlayın.
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.Bu erkeklerin birçoğu böyle.Canınızı sıkmadan emin adımlar atın.

Tatlım ben bu kuaför olayını evlendikten 1-2 ay sonra istedim abisi vermiş sonra 1-2 ay sonra istedi utanamadsn

Kocan senin parana karışmıyor,evin ihtiyaçlarını tam karşılıyorsa fazla diyecek bir şey yok. Sen de daha çok harcarsın en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…