Kaynım, eltim, kayınpederim en çok da eşim!!!

Kocada iş yok koca aileci değişmez benimki de boyle hatta daha beteri kan emici kardeşleri anası babası var
Ya katlancan ya ipini salcan cozum yok

O zaman kp in o kirayi size yollamasinin ne onemi kaldi? Kafaya bak yaa.. İhtiyaç olur darda olur daha uzerine ekler verirsin.. yollamasin kendi harcasin o zaman kp. saçmalığın daniskasi.

O zaman kp in o kirayi size yollamasinin ne onemi kaldi? Kafaya bak yaa.. İhtiyaç olur darda olur daha uzerine ekler verirsin.. yollamasin kendi harcasin o zaman kp. saçmalığın daniskasi.
Tam köylü bunlar gerikafalı. Tarlaları arsaları var ama durumum kötü deyip para isteme imasında bulunuyor. Tüm gün köyde iş yapalım istiyor tatilde bile. Oğlunu eğitmiş de ben alışık değilim işte kendi evimde annem her şeyi hazır eder ben geldiğimde iş yaptırmaz. Köyde daha kurulu sofra görmedim ben kuruyom kaldırıyorum bana koyuyor.

Allahın cezaları siz fabrika sahibi misiniz görgüsüzler...

ortak harcamalarınızdan kısmıyor ve sizin paranıza da dokunmuyorsa yapacak bir şey yok. ben kendi paramdan aileme gönderdiğime eşim ses etse büyük arıza çıkarırım.
Ama kötü bi evde oturuyoruz istemiyorum burayı çıkmıyor da ailesi öncelikli

Valla eşinde onlara verecek para bırakmayacaksın bu kadar net.... her ay bi masraf çıkart kuaföre git çok para al bence çözümler üret adamdan al biriktir

Son düzenleme:
Valla eşinde onlara verecek para bırakmayacaksın bu kadar net.... her ay bi masraf çıkart kuaföre git çok para al bence çözümler üret adamdan al biriktir
iyi de temmuzda alacağı kirayı almadan babasına vereceğini söylemiş. Önceden ayarlıyo o ya napmak lazım bu durumda?

Yalniz abiyi tuttum. Tam bir aile yiyici
Canım ama biliyo musun başından hiç dert eksik olmuyor. Bize patlıyo maalesef ama adam karısına kızına evine gereksiz bi dünya şey alıyor asgari ücretle ucuz şeyi beğenmezler zaten otellerde yemeğe gidiyorlar. Ama aile işi olunca onların parası yok onlar asgari ücret alıyo zaten derler ortak bi iş bile yapmaz millet yapar o üstüne konar. Alışmış yani. Alıştırmışlar. Kayınvalidem de bunlara almaya yapmaya alışmış. Bize gelince siz çift maaşlısınız diyorlar. Kirayı da alıyoruz diye demekki akılları kalıyor. Kayınpederim de kira alıyor aynı binadan. Bi de pazarcı ordan da para kazanıyorlar. Ama hala kayınpederim eşime çok borcum var bilmem ne demiş eşim de 1-2 ay kirayı al demiş. Abisi ayrı dert. Çocuğuna 200 liraya ayakkabı alcakmış 100 ünü eşimden almış. Alma kardeşim 100 liran varsa 100 liralık al. Ben nasıl başa çıkıcam kızlar bi yardım edin çok bunaldım

Siz maaşınızı ayırın, evin gidderlerinde kısma yapmıyorsa ona da karışmayın.
Zamanla keriz yerine konduğunu anlar.

İhtiyaçları olduğunu görsem ben gider alırım zaten. Geçen kıyafet aldım yeğenine karne hediyesi bi gittim dolap hınca hınç dolu 10 yaşındaki kızın. Çocuk da çok uyanık dandik bi iki kıyafet almış başka da al gel bakalım dedim yok fazla kıyafetim dedi bi açtı dolabı dehşete düştüm mal mıyım la ben bunlara acıyıp bi de kıyafet alıyom dedim. Çocuk da acındırıyo yok demeye alışmış.

Kazancınızı başkalarına yedirmeyeceksiniz ama eşiniz gibi odunlar bunu pek anlamazlar genelde.
Bu işi kavgaya dönüştürmeyin madem paranız var gidin kendinize bir şeyler alın, araba yoksa kredi çekip araba alın mesela. Eşinizi borca sokun ki madem dağıtmasın millete paraları...

eşin yüz vermediği sürece o kadar isteyemez yok bizde deyip kapıcak çenesini

Siz maaşınızı ayırın, evin gidderlerinde kısma yapmıyorsa ona da karışmayın.
Zamanla keriz yerine konduğunu anlar.
Anlar mı dersin? Anlamıyor bişey alıncaksa atlıyor bi iş yapılcaksa herkesten önce koyuluyo o işi yapmaya beni de etkiliyo tabi öbürlri horukhorul uyurken biz sabahın köründe kalk yok kahvaltı hazırla herkese yok bilmem ne ben istemiyorm ben alışık değilim ki. Bi şey dediğimde de benden evlendiğine pişman olduğunu dile getirir hemen. Hakkını savunmaz savundurmaz. Ama ailesine karşı böyle benleyse senin ailen kira yolluyo mu filan diyebiliyor utanmadan

eşin yüz vermediği sürece o kadar isteyemez yok bizde deyip kapıcak çenesini
İşte sıkıntı orda en büyük sıkıntı eşimde. Yok dese zaten dert etmem ki. Bi görsen bişey istedikleirnde nasıl dört dönüyor koşturuyor. Aile tabi ki yapılır ama daha 1 yıllık evliyim ben ya bi durun de mi durum da bi nefes alalım. Eşim de yapamadığında kendini kötü hissediyo bi göreceksiniz herşeyi o ödesin o alsın o yapsın. Ben istemiyorum ama ben napcam

Ya biz de amcamdan çok çektik.
Babaannemler tüm mallarını ona yedirdiler ama noldu cenazeye gelmedi
Yıllarca aile sorunu yaşadık Allahtan öldüler de rahatladık ama annemle babamın ömürleri gitti şimdi hastanelerde sürünüyoruz.
Demem o ki, sakın çocuk yapma, bir süre idare et, belki ciddi konuşma yap ama ömrünü yedirtme.

Aynen canım adamın akılsız olduğunu sonradan öğrendim iyi mi. Bana akıllı ama çok çakal
Bakin siz buraya eşinizi çekiştirmek için konu açmış gibisiniz. Zorla ve tamadan mi evlendirdiler sizi?

O düğünden önce ki harcamalariniz da şu geleneksel bohça olayı mi?
Genelde iki tarafın bohcasina kıyafette alıp koyarlar.
Onun yeğenine alındı sizin kardeşinize almadı mı?

Kuaför olayında da gelinle birlikte kız ve erkek tarafından 1-2 kişi de gelinle saçını yaptırır ve bunu damatla gelin karşılar evet olmasa iyi olur ama bazı aileler de oluyor böyle şeyler.

Siz çok detaycı geldiniz bana düğünden önce iki tarafta çok fazla masraf yapar.

Belli ki düğün masraflarini aileler dışında birlikte yapmışsınız.

Geçmişi bırakıp şimdi böyle harcamalar yapıyorsa ona müdahale etmelisiniz .Yok siz de kendi ailenize birşeyler yapıyor ve eşiniz buna karışmıyorsa sizde karışmayın.
Yada ikinizde oturup bu konuyu konuşup kendinizi toparlayın.

Bakin o da size karışmıyormuş. Buraya yazmamissiniz fakat siz de Ailenize harcıyor olabilirsiniz bunu bence karşılıklı yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…