• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım evleniyor.düğüne gitmiyoruz...

Bence hicte gerekli degil gitmeniz..
Ben kardes sevgisini bile biri olarak onlarin arasinda boyle birsey olma ihtimali bile gormedim...

e$in istese giderdi
insan karde$inin dugunu için e$inden izin almazki
sen istemiyorsan gelme ben gidiyorum der gider yani
gitmiyorsada onun bilecehi i$, senkari$ma derim
ne olumlu ne olumsuz tepki verme

e$in istese giderdi
insan karde$inin dugunu için e$inden izin almazki
sen istemiyorsan gelme ben gidiyorum der gider yani
gitmiyorsada onun bilecehi i$, senkari$ma derim
ne olumlu ne olumsuz tepki verme

ya öyle düşünüyorum da sonuçta akrabalar biliyo ama bilen var bilmeyen var bugün annannemi dişçiye götürdüm kaynanamın kankalarından biriyle karşılaştık.normalde ben ondan kaçarım lafa tutmasın diye ama yüzüme baktı burnunu büktü.öldüm öldüm dirildim...beni suçlayan bir kesim var yani...eşime engel olduğumu düşünüyorlar.aile arasına giren gelin oldum.görümcem direk yüzüme dedi kardeşiz biz aramızı bozamassın diye

Cok dengesiz bir ailesi varmis , uzak durmakta fayda var
Esine sor bence, sen hic yönlendirme , onun icinden nasıl geliyorsa öyle yapın

Cok dengesiz bir ailesi varmis , uzak durmakta fayda var
Esine sor bence, sen hic yönlendirme , onun icinden nasıl geliyorsa öyle yapın

eşim herkesin bir kusuru vardır benim ki de ailem diyor düşünün yani...ben gitmek istiyor musun diye sorduğumda bile saçmalama diye tepki verdi...ben toplumdan ve özellikle de kendi ailem akrabalarımdan utanıyorum...herkese de olayın iç yüzünü anlatamadığımdan akıl verenimiz çok...uyarıp beni doğru yola sevk etmeye çalışanlar var benim akrabalardan.onlar kardeş sen araya girme.kaynanadır de geç küs kalınmaz ayıp falan gibi...

boşverin, eşinizin abisi sonuçta istemiyorsa gitmesin, gitmeyi istese saklamazdı herhalde?

karışmamak en iyisi şu anda, eşinize de helal olsun. şurda ne konular okuyoruz kaynanam yüzünden eşim bana saldırdı, küfür etti, boşanıyoruz vs. sizinnki gibisi zor bulunur maşallah :nazar:

Son düzenleme:
Eşinizin karekterini biliyorsunuzdur elbetteki . .Gitmek isteyeceği yer için elbetteki dile getirirdi duygularını . . Koskoca adam zaten içinde olsaydı gidiyoruz derdi size. .
Anlattıklarınıza göre onlarla aynı ortam huzurunuzu kaçırıyor gözyaşı dökmenize sebebiyet veriyor. Bırakın herkes kendi evinde mutlu olsun :ssz:

Bence hicte gerekli degil gitmeniz..
Ben kardes sevgisini bile biri olarak onlarin arasinda boyle birsey olma ihtimali bile gormedim...

ben gitmezdim.kocam varsın gitsin.yani bu adamlar için zaten sizin gidip gitmemeniz pek farketmez.değişik tipler.

sen deli misin?kendine sorun mu arıyosun?

bence olaylardan o kadar bunalmışsın ki neyin içinde olduğunu fark edemiyosun.üstüne yürümek ne demek?doğuma gelmemek ne demek?bunlar insanın kendi ailesi için bile bidaha sonsuza kadar görüşmemek için çok geçerli sebeplerken bi de sen hala her seferinde hiçbişey olmamış gibi devam etmişsin görüşmeye.

eşin zaten görüşmek konuşmak istiyor her görüştüğünüzde başınıza bi iş geliyo işte daha neyi zorlayıp huzurunuzu kaçırmak için diretiyosun?

her doğuran ana baba olamıyor belli ki onlar da bu tip insanlar kendi evlatlarını iplemeyen tipler seni mi sevecekler?görüşmeye çalışmaktaki amacın ne ki yani?

bırak allahını seversen kendine macera arama işine gücüne ailene bak..

hiç gitmene gerek yok bence de. nasıl iş o senin evinde arkadaşlarını içirecek, seni tuhaf kaddınlarla bir araya getirecek.. baya çekememiş o sizin evliliğinizi..
üstelik eşe dosta rezil olma milletin ağzına laf verme gibi bi derdin de yok millet onların nasıl olduğunu anlamış.. laf giderse onlara gide..
sen geçişine odaklan da taşın ordan.. eşin ailesini kurmuş çok şkr anne baba da var yanınızda..

eşiniz bile kendi ailesinden uzak durmaya çalışırken siz niye görüşmeye çalışıyorsunuz anlamış değilim,sonra da sizi ağlattıklarından bahsetmişsiniz. bırakın kendi ailenize bakın, eşiniz gitmek istese gidelim derdi. hem üzerinize yürümüş falan, durduk yere huzurunuz bozulacak. Allah korusun ...ne kötülük yapanları okuyoruz burda,hiç bulaşmamak en iyisi.

haklısınız...dediğiniz gibi olayların o kadar içine boğulmuş durumdayım ki kendimi haklı ya da haksız göremiyorum...eşim doğuma gelmedikleri için silmişti ama üstüme yürüyünce delirdi sanki.bir kaşık suda boğası var onları.o da bana kızıyor ama ameliyatta gitmeseydin keşke sen bulaştırdın onları bize dertsiz başımıza dert aldık.aile benim ailem değil mi karışma macera arama diye...belki ilişkilerini düzeltirim diye düşünüyordum eskiden ondan hep sil baştan yaptım ama son üstüme yürüme olayı herşeyi bitirdi. benim akrabalar şimdi bunu bilmediğine eşime de bana da olsun oğlum abindir düğüne gidin doğumuna gitmezsiniz diyolar.üstüme yürüdü desem çok deli kuzenlerim var bir damla yaşım için kıyameti koparırlar.çekiniyorum ama üstümde kendi ailemden yana da bir baskı var.eşimin akrabalarının çoğu katılmıyo katılacak olanların da bir kısmı meraktan gidiyo.onlardan laf eden yok.

sonra bi de eşim pişman olur da beni suçlar aramız bozulur benden soğur diye de korkuyorum.hani niye uyarmadın beni git diye derse...

şu düğün bi olsa bitse üstümden dağ yükü kalkacak.tarihinide bilmiyoruz bilsek o tarihlerde bi yerlere gidicez.bilene sorsak hemen kaynanama yetiştirirler.gururdan sormuyozda ama temmuz başıymış..şafak ağustos yani :)

bi de tek mesele düğün değil...sokakta karşılaşsam naparım diye korkuyorum.çarşıda gezmeye çekiniyorum yalnız yakalayacaklar diye...evimi mahallemi komşularımı ortamımı o kadar seviyorum ki onlar için bu düzeni bozmak istemiyorum.suçlu gibi kaçmak da...yenilmiş sayarım kendimi diyorum.onlar benden çekinsin istiyorum da nasıl yapacağımı bilmiyorum

şu düğün bi olsa bitse üstümden dağ yükü kalkacak.tarihinide bilmiyoruz bilsek o tarihlerde bi yerlere gidicez.bilene sorsak hemen kaynanama yetiştirirler.gururdan sormuyozda ama temmuz başıymış..şafak ağustos yani :)

bi de tek mesele düğün değil...sokakta karşılaşsam naparım diye korkuyorum.çarşıda gezmeye çekiniyorum yalnız yakalayacaklar diye...evimi mahallemi komşularımı ortamımı o kadar seviyorum ki onlar için bu düzeni bozmak istemiyorum.suçlu gibi kaçmak da...yenilmiş sayarım kendimi diyorum.onlar benden çekinsin istiyorum da nasıl yapacağımı bilmiyorum

yalnız yakalasalar nolacak dövecekler mi? var mı yani öyle bir ihtimal?

eğer varsa öyle insanlarsa yani değil düğünlerine gitmek cenazelerine bile gitmem ben olsam. eşinizin ailesi ciddi ciddi psikopat anladığım kadarıyla, mümkün olduğunca uzak durun. sizin üstünüze yürüyen insanın düğününe gitmeniz garip kaçar gitmemeniz değil.

dövmezler sanmıyorum cesaret edemezler ama iki laf etseler çok üzüleceğimi bilirler...çekiniyorum karşılaşmaya tahammülüm yok...düğüne katılmam ama eşime üzülüyorum...beni savunduğu için ailesiyle böyle oldu.beni suçlar mı ileride diye korkuyorum...tamam ilişkileri mükemmel değildi ama bu kadar da kötü değildi.bir de et tırnaktan ayrılmaz birgün yeniden affederse ben ortada kötü olcam ve bir sürü mutsuzluk yanıma kar kalacak

kızlar dedim ya eşimden dolayı korkuyorum,gitmek isterse söyler ama üzüleceğimi de bileceğinden söylemeyebilir de.o yüzden eşimle konuştum dedim takısını takıp çıkalım.bir akrabamıza söyleyelim takı zamanı arasın tam o zaman gidelim diye.adamcağızın gidesi varmış mantıklı dedi. sonra halasına söyledik ararmısın diye hala bence gitmeyin dedi.teyzeyi aradık teyze ben kararsızım gitmekte bence gitmeyin ya da gitseniz de tek gitmeyin dengesiz bunlar dedi.annem de eşime direk anneni ara oğlum tatsızlık çıkarmazsanız gelip görevimizi yapıcaz de dedi.eşim de annesini aradı çağrılmadık ama üstümde yükü kalmasın eşimle gelip görevimizi yapcaz ne diyosun dedi.kaynanam olacak yaratık da sen gel çok isterim ama onu getirme dedi.eşim de kusura bakmayın ama ben eşimin olmadığı yerde olmam deyip telefonu kapattı.

sonra halayı aradık böyle oldu dedik tamam boşverin ayıp etmişler.bizde takı takıp çıkcaz zaten bulunmucaz hatta size gelcez amcan gelecek edirneden size gelmek istiyor düğüne takı takıp çıkacak o da dedi.

teyzeyi aradık bir kızdı bir kızdı allah cezasını versin dengesiz kadın dedi.gitmiycem bende o zaman tatile gidecektik zaten size geçerim yarın ordan da yazlığa geçerim dedi.

aile dostumuzdan bi kaç kişiye açtım durumu anlattım.kim duysa nankörler deyip düğüne gitmeyeceğini söylüyo.

gel gelelim eşime...iyki gidelim demişim.

***bu konuyu teklif etmen bile sana hayranlığımı arttırdı
***sen böyle yaparak kendine daha da aşık ettin beni
***seninle evlenmekle nasıl doğru birşey yaptığımı tekrar gördüm
***annem babam abim ablam benim için artık öldü.öyle kabul ediiyorum herkese de öyle söylüyorum.herkes ailesini ölümle kaybediyo.bu da onların ölüm şekli dedi...
***sana gelince bir kusurun yok sadece şansızsın benim ailem gibi bi aileye denk geldiğin için dedi

daha neler neler...

önce bozuldum çok kaynanamn yaptgna sonra üstünden 24 saat geçmeden attım üstümden..

beni incitmek için gitmemi istemedi ama üzemeyecek çünkü kendi daha fazla üzülecek.oğlu düğünde olamayacak.karısını annesine tercih etti.

bu arada düğün bu akşam 7 de

haberdar edeyim dedim.

çok sevindim eşinin de onların gerçek yüzlerini görmesine sen güzel bi örnek teşkil ediyosun :) ailemde birçok kişi kaynana elti yüzünden yuvasını bozdu.. nefret ediyorum öyle pis huylu içten pazarlıklı insanlardan..benimde kuzenin düğünü vardı geçenlerde babam hiçbir zaman kabul etmez kardeslerinin ailemize verdiği üzüntüleri ama ne yapıp etti annemde gitmedi babam çok ısrar etti ama dile getirmese de oda kardeslerinin ne kadar kötü insanlar olduğunu biliyo.. aslında bütün erkekler görüyor annelerinini eşlerine nası davrandığını kabul etmek ya da yenik düşmek istemiyolar sürekli inkara ve savunmaya basvuruyolar.. senin için çok sevindim canım :)

Back
X