kaynım,üniversite ve para

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
arkadaslar slm ben hep maddi konulardan dolayı burdayım.yardımınıza ihtiyacım var.kaynım üniversiteyi kazandı .şimdi okumaya baslıcak.kayınbabam para falan yok napcam diyor ama bizdede yok.olsada kızlar bir verdiğinde on isteyen tipler bunlar.tüp bebek tedavisinede baslıcaz.siz olsanız naparsınız. birde seneye diğer görümcem sınava gircek.diyoki izmiri yazcam sizde kalcam diyor.ama ben istemiyorum kendi kardesimde olsa daimi olmaz ya. napardınız akıl verin. simdiden tesekkürler

açık açık söyle eşine canım ya tüp bebek için gerekli oldugunu paranın kaynın bişekilde burs bulur yine okur
görümcene gelinc hele üniversiteyi kazansın da ondan sonra düşünürsün canım
inşallah tez zamanda bebek sahibi olursun

ya arkadaslar kötü düşünmek istemiyorum ama korkuyorum.önceki olaylarımdan dolayı biliyosunuz hep para para diye canımızı alcaklardı nerdeyse.ben bir veririm onlar 10 ister diye korkuyorum.

nasıl aileymiş bunlar yav istekleri hiç bitmiyokaynını senin ve abisinin okutacak hali yok

şimdilik para istemediler ama her an isteyebilirler.kayınbabam yok diyor çünkü.benim korkumda vermekten öte bir kez verirsem devamı gelir. yüz vermek istemiyorum.benmi kötüyüm kızlar nolur doğru söyleyin. durumumuz sıkışık krediyle ev aldık arba aldık. birde simdi tüp bebek tedavisine basladık. inanın şaka gibi ama ayın 14ünde 3milyon parayla gezdiğimiz oluyor.ama karsı taraf anlamıyorki. eşim vermiyor para ama surat hep bozuk yani.oofffffff

hayır canım hiç de kötüniyetli değilsin size de yazık canım
bu ne ya baba kayın görümce size mi bel bağlamış koca insanlar
sizin de size göre

durumun iyi bile olsa para vermek zorunda değilsinki zaten :umursamaz:

peki eşiniz illa vercem para diye tutturursa naparsınız. eşim vermem diyo ama ya vercem derse naparsınız.

evet loca durumum iyi de olsa vermek zorunda değilim.ama eşime kalsa bulur eder yine veriri.benden yüz bulsa borç bulur veriri.ama ben ona dedimki senden 3seyden ayrılırım ihanet.dayak,ailene maddi yardım beni ezdirirsen dedim.simdide yardım edelimde diyemiyo

canım sen önemlisin :1hug:
sakın verme,yazarken sana mı güvendi bunlar
sen olmasaydn napcaklardı acaba
hem görümcen de hemen kazandı mı,ya da kazanacak mı
2 yııllık dandik bi bölümü yazarsa bilemem tabi

bi tanıdığın kızı da gelp sizde kalcam diyodu klava:
bizimkiler nerdeyse kabul etcekti biz istemedik
baktılar kavga kıyamet kopcak hiç yüz vermedik gttiler
eşinle konuş güzelce

senin sırtından geçinir seni beğenmezler sonra a.s
amcamgillerde aynısını anneme yaptı
şimdi en kötüsü annem

daha önceki konularınıda biliyorum senin işin çok zor canım karı koca için ayrılma sebeblerinin içinde bu yardım konuları bu aileyi bilsen evlenmezdin daha iyi olurdu kıştan beri hep bu konular sorun sende

daha önceki konularınıda biliyorum senin işin çok zor canım karı koca için ayrılma sebeblerinin içinde bu yardım konuları bu aileyi bilsen evlenmezdin daha iyi olurdu kıştan beri hep bu konular sorun sende

cnm neden sorunun bende olduğunu düşünüyosun anlamadım.evet doğru diyosun eşimin ailesinin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim haklısın ama eşimden yana suanda bişey görmüyorum devam ediyosa evliliğim bu yüzden zaten

birde bebek sahibi olmak istiyorsunuz sanırım allah kolaylık versin senin eşin yine iyi gitmiş sperm testine falan ben tüpler tıkalımı diye anestezili baktırmıştım eşim hiç gitmedi doktora allah bana acıdı şükürler olsun şu an bir bebeğimiz oldu

güzelim sende problem olduğunu düşünmüyorum asla ama eşinin ailesi aranızdan hiç çıkmıycak tecrubelerime göre ondenle dedim bilsen evlenmezdin çünki bazen eşinle anlaşmakta yetmeyebiliyor mesela eşin onların haksız olduğunu bildiği halde ailesi oldukları için moralsiz olur tatsızlık çıktığında

üniversiteyi kazandıysa bir çok yerden burs bulabilir.
öğrenim hayatı boyunca 1000-1500 lira maaş alır gibi burs alanları gördüm ben.
babasının düşünmediği çocuğu siz mi düşüneceksiniz...

birde benim kardeşim üniversiteye giderken arada harçlık veriyorduk sizde o şekilde yapın derim eşinizide memnun olur sürekli destekleyemezsiniz tabi

aynen öyle oluyor cnm.bana iyi davranıyor ama ben anlıyorum mutsuz suskun oluyor.o da yetiyor zaten.şimdide beni aramaya basladılar. ben arayıp sormuyorum.dedi kayınbabam kızım aramıyon diye siz arayın benmi arıcam hep sizi dedim. şimdide sık sık arıyolar.onlara nasıl davrancağımı sasırıyorum.eşimin hatrına kısa konuşuyorum. ama nasıl davranmam gerek bilemiyorum ikilem yasıyorum. cnm buarada bebeğin sağsalim analı babalı büyür inşallah. darısı basımıza artık.

inşallah allah sizede nasip eder canım sağlıklı sıhhatli bir bebiş
senin durumunu çok iyi anlıyorum benzer şeyler yaşadım eşimle sırf bu nedenlerden aramız açılırdı yoksa iyi anlaşırdık normalde o nedenle aslında böyle aileye girmiycen ömür törpüsü cidden

evet cnm haklısın eşim bana karşı iyi ama yüzü gülsede aklı orda .tamam anası babası ama ben yıkılıyorumama yapcağım bişey yok.buarada bebişin sağlıklı analı babalı büyür inşallah. darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…