daha önceki konularınıda biliyorum senin işin çok zor canım karı koca için ayrılma sebeblerinin içinde bu yardım konuları bu aileyi bilsen evlenmezdin daha iyi olurdu kıştan beri hep bu konular sorun sende
cnm neden sorunun bende olduğunu düşünüyosun anlamadım.evet doğru diyosun eşimin ailesinin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim haklısın ama eşimden yana suanda bişey görmüyorum devam ediyosa evliliğim bu yüzden zaten
güzelim sende problem olduğunu düşünmüyorum asla ama eşinin ailesi aranızdan hiç çıkmıycak tecrubelerime göre ondenle dedim bilsen evlenmezdin çünki bazen eşinle anlaşmakta yetmeyebiliyor mesela eşin onların haksız olduğunu bildiği halde ailesi oldukları için moralsiz olur tatsızlık çıktığında
aynen öyle oluyor cnm.bana iyi davranıyor ama ben anlıyorum mutsuz suskun oluyor.o da yetiyor zaten.şimdide beni aramaya basladılar. ben arayıp sormuyorum.dedi kayınbabam kızım aramıyon diye siz arayın benmi arıcam hep sizi dedim. şimdide sık sık arıyolar.onlara nasıl davrancağımı sasırıyorum.eşimin hatrına kısa konuşuyorum. ama nasıl davranmam gerek bilemiyorum ikilem yasıyorum. cnm buarada bebeğin sağsalim analı babalı büyür inşallah. darısı basımıza artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?