kaynım ve eltimin kötülükleri bitmiyor

Bakin olumlu şeyler de varmış ...ne güzel yardim etmiş kayinvalideniz eşiniz yaninizdaymis zor zamaninizda.annelerin kaderidir herşeyi gorurler ama bazen susmak tepkisiz kalmayı tercih ederler.o yüzden başkasından sizin için kırgın olduğunuz insanlara tepki göstermesini beklemeyin diyorum.kalbinizi kirginliklarla da karartmayin.hic yaşanmamış gibi de yapmayin.yazin bir kenara günü geldiğinde siz de onlar gibi davranirsiniz

İYİ OLMA TAMAMEN SAFLIKTAN BEDENİM ZORLANIYOR AMA İYİ NİYETTEN YEMİN EDERİM ESİM KARDESİNE bişey diyemiyor sinirli öfke patlaması yasıyo işi stresli ben 2gün git dedim kaynana cok yardım etti ben de sen de git 3 gün ona git yardım et dedim yemin ederim kasıklarım desiliyo ağrıdan ben kendimi aşırı sıkıyorum her sey de..o yüzden cok kırılıyorum cok ince düşünüyorum doğum yapınca hep beni kaynım arar eltimi tlf na verir sunu anlamıyorum eltim hiç erkek tarafını evine sokmaz kaynım hep rezil olur annesini bacısını bizi hiç eve almaz kendi her fırsatta gelir ilişkilerinde kadın cok hükmedici eltim kaynımı hep azarlar nasıl oluyo ki yaa bunun orta yolu ne ki yaa ne benimki ne onun ki normal …...ona rağmen görümceler aa yengemiz gelmiş diye cosuyolar yine mutsuzları oynuyorum ne yazık ki... insan fedekarlık yapıp da göremeyince fena oluyo insanları hiç anlamıyorum davranışlarını cokb tutarsız buluyorum

Allah razı olsun arkadaşım bazı hesaplar ahirete kaldı ne yapalım iş te calısıyo olsam yine bana gelirler esim öyle alıştırmış iş keşke olsaydı ama yok tecrübemde yok üniversite mezunuyum ama hiç bi iş tecrübem yok bu konuda cok kısmetsizim olana şükretmeliyim

tlf diye bişey var haftada 3 günleri boş ayrıca...hiç mi vakitleri yoktu yapmayın......

benim hasta kardeşim var istanbulda .bi kac hafta oraya gittim o arada esimi sen napıyon yenge de yok bi gün yemeğe gel abi demiyor ben istanbuldan dönüşte yemeğe geliyor kaynımla eltim evde hiç bi şey yok yiyecek yemeğe geleceklerini de memleketten kaynana arıyo o söylüyor onlar yemeğe gelecekler siz de yemek hazırlayın der gibi ….hersey emri vaki kim küçük kim büyük belli degil

tlf diye bişey var haftada 3 günleri boş ayrıca...hiç mi vakitleri yoktu yapmayın......

Zamanları varsa bile size harcamak istememişler demek ki. Siz de onlara zaman harcamayın.
Onların ilişki dinamikleri de sizi ya da bizi ilgilendirmez. Eltiniz kendini ezdiren bir kadın olsaydı, kocası zorla siz aratsaydı çok mu mutlu olacaktınız?
Kim ne yaparsa yapsın, size iyilik yapmamışlar, kötülük de yapmamışlar. Şu an onları takıp düşünerek bile zaman harcamış oluyorsunuz. Eltiniz mışıl mışıl uyuyor.

İnsanlar size bişey yapmak zorunda değil.Ben mesela yapana yaparım.HER şey karşılıklı degıldır derler aılem ıcın gecerlı bu sadece dualarını nefeslerını uzerımden cekmesınler yeter.Siz biraz eltinizi kıskanıyormuşunuz gibime geldi.Bu şekılde hayat yuk olur size.

zorla yapılan bişeyler de sırıtıyor eve gelip geçmiş olsun demeyen insanlar bunlar ben de hayatıma yön vericem kendi çocuklarımı ezdirmiycem bana ettiklerini edemesinler diye dua ediyorum kimse umrumda değil benim aslında ama yapılanlar koyuyo be arkadsım her seyi sineye cek bize boyun eg diyolar bunu da yapmamalıyım tabi eltimin umrunda hiçbi sey değil kocası ölse onu da umursamaz merak etme beni mi umursayacak fikir almak istedim maalesef yasadıklarım bu ...bi arkadsım dedi ki en cok bize eslerimiz zarar veriyo arkamızda durmayarak bilmiyorum artık hiçbi sey….

inan ki kıskanmıyorum çünkü kıskanılacak bi hayatı yok sade olana kızıyorum eltimi kıskanmıyorum dua ediyorum Allah hidayet versin diye...o tersine bana bağırıyor çocuklarıma bağırıyor memlekette …..sabrediyorum sadece.....kaynımla ayrılmasın diye hep alttan aldım aralarını yaptım ….değmezmiş Allaha havale ediyorum..nerden çıkardın kıskanmayı

Tatlı, baklava, atlet beklentin seni mutlu edecek mi???? Bırakın şu bez çaput düşkünlüğünü kimseye beklentiye girmeyin, ama ben yapıyorum onlar yapmıyor dersen de sende yapma. Karşılık bekleyerek yaptığın şey iyiliğe girmiyor....
Eşini de uyar, birey olduğunu, yuvası olduğunu öğrensin.

Ne demek sana veçocuklarına bağırması .SEnse ona bağır.Baksana hayatına oyle nı almışsınki .Eltimde eltim eltimde eltim.Öncelikle çocuklarına ve sana bağıramaz.Kendının degerını bil.Hep eltim kaynım demısın.Boşver gormezden gel.Bır dahada asla kendıne ve cocuklarına bagırmasına ızın verme.

hersey karşılıklı degıl diyosunuz yapana yaparım da tamamen karsılıklı

para bende güç bende diye düşünüyolar işte tabi ki de artık bağıramaz bunu memlekette yaptı cok zoruma gitti seslenmedim ama daha izin vermem kendime çeki düzen verdim herkesi korkutmuş ...

hersey karşılıklı degıl diyosunuz yapana yaparım da tamamen karsılıklı
para bende güç bende diye düşünüyolar işte tabi ki de artık bağıramaz bunu memlekette yaptı cok zoruma gitti seslenmedim ama daha izin vermem kendime çeki düzen verdim herkesi korkutmuş ...
Karnını mı doyuruyor?Sakın ızın verme

Üç çocukla hayat zaten zor birde bunları takma iyilik bekleme zaten onlardan iyilik görürsen minnet edersin hiç gereği yok ben bu durumlarda ne kadar geliyorlar bana Bende o kadar gidiyorum ararlarsa ararım alırlarsa alırım altta kalmamak için tek çözüm bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…